Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Дебилушко, сколько там денег было в "антиковидном фонде"?Хватило бы на бесплатную вакцину и тесты?

• Подобається Подобається x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Тобто, Ви не заперечуєте, що слуги дурять тупий нарід, стосовно смерності від короновірусу. Залишається стосовно цього два запитання.
    1. З якою ціллю слуги дурять тупий нарід стосовно смертності від коронавірусу?
    2. Де гарантії що Китай не дурить світове товариство стсовно своєї статистиці пов"язаною з короновірусом?

Стосовно першого питання, можна зробити висновок, що коли навесні усе бидло зашугали коронавірусом, вандал та злодій наживався на карантині, масках та локдауні. Зараз ворогу потрібно відмазатись від розкрадання фонду, тому кількість смертей потрібно зменьшити.
    Стосовно Китаю, йому потрібен імідж в світовому товаристві, щоб спихувати своє барахло. Тому Китаю вигідно давати брехливу статистику. І статистику ніхто невзмозі перевірити, поскільки Китай країна закрита і тоталітарна. Не так як КНДР, але достатньо для того, щоб офіційну статистику неможливо було перевірити.
    Історія нє тєрпіт сослагательного наклонєнія(С)
    Таким чином, можливо Ви прави. А можливо намагаєтесь відмазати жадібного злодія і вандала, що розікрав фонд, тобто неправи. В будь якому разі, вакцина повинна бути безкоштовною, тому що її вартість повинна бути компенсованою коштами розікраденого фонду.

3. Blaberus

Бидло вірить. Не дивно, якшо бидло повірило злодію та вандалу падлокловуну.

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А ви, вже стали великим пророком, взли функції Ванги?
    Китай ще не є таким закритим і засекреченим, як Північна Корея. Є сумніви щодо Китаю, подібна обстановка - більшдемократичні Тайвань, Сингапур... Якщо коротко, там дисциплінованість, влада може не подобатись, але настанови виконувати треба.

• Тупо Тупо x 1
  5. Blaberus

6. Blaberus

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Артур Коновалець
    4 год ·

"Щоб я зробив на місці Зеленського? Я б забув про всi чвари з попереднім президентом: заради порятунку держави, заради порятунку економіки, заради можливих досягнень в секторі національної безпеки і оборони - я б з ним пішов на мирову. Я б можливо, навіть на місці Зеленського, пропонував би йому прем'єрський пост. Це Петро Олексійович вміє робити. Вміє займатися економічними питаннями - це він довів, як великий бізнесмен" -
    в ефірі телеканалу "Еспресо", командувач УДА Дмитро Ярош
    26.12.2020

8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ти диви, який Ярош приколіст - знає, що робити на місці Зеленського! :)))
    Так хай стане на його місце і робить ;)

Не подобається - візьми і зроби краще ©

зі

Львівець @Мих -уїл, а во Сєнцов знає, що зараз треба зробити Порошенкові)))

9. Blaberus

Падлокловун що, когось пусте на своє місце? Тварюка так вчипилася в посаду що не видереш.

10. Gyppsy

То тільки альтруїст Порошенко допомагав Зеленському стати президентом. А тепер Петро зі всіх сил Медведчука пхає на ситне місце.
    А сам в забігайлівках пловом харчується)))

• Тупо Тупо x 1
  11. Blaberus

Ось бачіте! Навіть Ви стверджуєте що Порошенко нема альтернативи.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  12. Blaberus

Дивно. А мені чомусь здавалося що це альтруїст Бєня.
    Власне кажучі, я ніколи в житті не бачів розумного цигана. Але з них є деяка користь: якшо ці тварини лізуть на вулиці щоб видурити гроші, на них прикольно випробувати балончики та шокери.
    Але мова не лише про вуличне сміття: мова про дебільність юзера з прізьвиськом Gyppsy.
    Gyppsy, яким чином "Петро зі всіх сил Медведчука пхає на ситне місце"? Він що, має якусь посаду в кабміні чи в ОП?
    Але я разумію, що це занадто складне питання до біологічного сміття.

13. Gyppsy

Вам не можна глибоко вникати в політичну стратегію. Бо Ви дурень /це не образа, це факт/

14. Blaberus

Будь ласка наступного разу пишіть, кого маєте на увазі:
    Лактошу, або дегенерата з мавпою на аватарці.

• Подобається Подобається x 1
  15. Blaberus

16. Gyppsy

А Вам яка різниця?

17. Blaberus

І знов Ви не відмітили, для якого саме дурня Ви це написали.
    Можливо Ви маєте слабку надію, що це прочитає Ваш барон, прийме це собі на рахунок і віддасть наказ видрати в дупу всім табором?

18. Gyppsy

А для чого це Вам знати?

19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не переживайте.
    Більше дьоргається, поводиться, як не поводився жоден з екс-президентів Порошенко.

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)