Зеленський і КО - 2

Discussion in 'Політика і політики' started by medwedo berlogsoni, Jul 15, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Прикольно, шо нє?
    FB_IMG_1608321201598.jpg FB_IMG_1608321194334.jpg

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Дурень ти, Міську.
    Тільки придурки можуть прикалуватися з такого
    :bad:

3. Зелейоби як не збрешуть, дня не проживуть. Фото 2015 року коли кацапи почали свою компанію проти Порошенка. Вул Електриків,м. Київ.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. Це не прикалування. Це вам придуркам нагадування, що ви вибрали..

5. Що планктоша, бачу тобі Порох з самого ранку в портки насрав.
    image_15977_1-elektrikov-26-9.jpg

6. Ти приколовся в 2019. Тримай результат:
    О ГОЛЛИВУДЕ И НЕ ТОЛЬКО...

❗️ Необходимо построить Голливуд в Украине. А также проводить рекламные съёмки.

❗️ Украине нужен Диснейленд. Это место для инвестиций.

❗️ Байден должен присоединиться к Нормандскому формату для усиления позиции Украины.

❗️ Я буду добиваться предоставления Украине безвиза с США.

❗️ Байден НЕ ДОЛЖЕН ОШИБИТЬСЯ в кадровом вопросе и назначить в Украине своего спецпредставителя по Украине.

❗️ Коломойский не влияет на банки - они имеют полную поддержку ОТ МЕНЯ.

❗️ С олигархом Порошенко я не готов сотрудничать - он плохо влияет на парламент.

❗️ С Путиным я готов сотрудничать ради того, чтобы предоставить Донбассу больше преференций.

❗️ Объяснить человеку, который умирает, почему если США не дают тебе вакцину, ты не должен брать её у РФ, невозможно.

Малята, вы только что прочитали основные тезисы интервью Венценосного изданию The New York Times.

Шута можно вывести из "Квартала", "Квартал" из шута - никогда! Если для Пятого президента приоритетами воюющей страны были "армія, віра та мова", то для Полшестого стали Голливуд, Диснейленд и площадки для съёмок рекламы.

Величайший из т(п)еннисистов уже требует от Байдена безвиз и предостерегает американского президента от ошибок, не понимая даже, что основным контрпартнёром для нового лидера США будет вовсе не он.

Искромётнейший из гидрантов отказывается сотрудничать с "олигархом Порошенко", зато прекрасно живёт на деньги олигарха Ахметова, находится под тотальным контролем олигарха Коломойского и готов вести разговор с международным преступником Путиным.

И объясните ему кто-нибудь, что умирающему человеку вакцина не нужна...
    * * *
    Есть такой бородатый анекдот:
    Приходит мужик к терапевту: "Доктор, я ночью писаюсь."
    - Милый, вам не ко мне, а к психотерапевту!
    Через месяц терапевт встречает этого же пациента: "Ну-с, милейший, я вижу у вас все замечательно! Больше не писаетесь?"
    - Нет, писаюсь, но теперь я этим горжусь!

73%, которые голосовали за (пи-пи-пи...), вы всё ещё гордитесь тем, что писаетесь или уже просто писаетесь? Риторический вопрос...

Але нам своє робити. Раночку, бандерівці, порохоботи та україноцентристи!

7. Дід Микола:
    - а я вдячний Зе!
    - за що, діду?!!!
    - за збагачення української мови.
    - ?!!!
    - завдяки йому в українській мові з'явилися нові "перлини":
    * брехливий як Зе;
    * сцикливий як Зе;
    * тупий, як Зе;
    * ну це вже по-о-овний Зеленський...

• Баян Баян x 1
  8. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Так это же твоя мразота говорила "надапиристатьстрилять", и у Ху@ла то ли в очах, то ли в очке "прагнення до миру" высматривала.

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Дехто датує фото 10 річною давністю, дехто - 5-річною, ну так скільки? А може прапор словацький чи словенський?
    Є кращі та гірші, але ні з кого, в тому числі, з Порошенка, божка не робіть.

• Тупо Тупо x 1
  10. MayorMayor

Это тупое чмо даже не понимает, что каждое его интервью анализируется спецслужбами и советниками руководителей стран.И в результате- о тупом скорбном умишком янелохе складывается мнение, как о тупом скорбном умишком янелохе.А теперь ваприз: о чем может говорить любой политик, президент или вообще руководитель с тупым скорбным умишком брехливым патологически существом?

Цитаты из янелоха:
    Раніше я жив глобальними планами. Коли став Президентом України, крім стратегічних, великих напрямків, на жаль, ми всі з вами отримали ковід, і ми всі живемо сьогоднішнім днем.
    Друга історія – це інфраструктура, якої, я вважаю, в країні не було, точніше, вона була, але за неї було дуже соромно, доріг в Україні не було
    Ми вже зробили, й це підтверджено, чотири тисячі кілометрів доріг у цьому році, що перевищує загальну кількість кілометрів доріг, зроблених за попередні 10 років. За рік зробили в 10 разів більше, ніж за десять років у сумі.
    на банківський сектор ніхто, включно з паном Коломойським, на сьогодні не може впливати.
    Національний банк є незалежним. Монетарна політика і взагалі політика Національного банку на сьогодні незалежні. Вони мають повну підтримку від мене.
    Ми – космічна держава, Сполучені Штати Америки теж
    – Я не дуже люблю розмірковувати про глобальні речі

• Безграмотно Безграмотно x 1
  11. MayorMayor

• Тупо Тупо x 1
  12. Lanktocha

Чим займаються боти? Критикою, як протилежного політика? - Не подібно, скоріше підла помста за жарти у "Кварталі" та заздрість за усунення від влади.

• Тупо Тупо x 1
  13. Вважав себе великим президентом, був юристом за освітою, боровся з Дж. Байденом, переслідувачів політичних опонентів, був прибічником зближення з Кацапстаном, розвалив економіку країни. На завершення його повісили. Це я про саддама хусейна. А ви про кого подумали.

14. Good man

Good man Обычный человек

Заметьте, в самом начале фракция Зеленского на форуме в этой теме писала в разы больше нас, потом всё меньше и меньше, а теперь их представителей почти не видно. Потому что ошибки Зеленского настолько очевидны и постыдны, что им просто нечего сказать.

15. Lanktocha

Гов! Шалені!
    Як цирк поїхав, клоуни залишились, так і вибори минули, а порохоботи заспокоїтись не можуть.
    Я нейтральний. Бачу недоліки Зеленського, але і Порошенко на бульдозері зараз недоречний.

• Тупо Тупо x 1
  16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Два тупорилика (це нове слово української мови, яке повністю характеризує прибічники 5-го президента.) черговий раз прочитали написи на стінах вокзального туалету.

• Тупо Тупо x 1
  17. Віктор Уколов:
    На мою думку у Зеленського поставили його вище The New York Times - мабуть вперше в історії цієї газети ФАЛЬСИФІКУВАЛИ інтерв'ю.
    Докази:
    1. В газеті Зеленського розпитують про співпрацю з олігархом Коломойським, а на сайті президента про це нічого немає.

2. В газеті нічого немає про Порошенка, а на сайті президента є.

3. В газеті нічого немає про Діснейленд та Голівуд, а українцям розповіли, що це слова Зеленського, нібито, з інтерв'ю.

Як журналіст я б за таке подавав до суду. Бо це право редакції які відповіді брати, а що проігнорувати, як сут'єктивне, брехливе та заангажоване.

Розміщуючи не опубліковані у газеті відповіді під виглядом інтерв'ю, у Зеленського скористалися репутацією The New York Times для політичної маніпуляції.

P.S. Те, що Зеленський знову згадує попередника тішить - значить внутрішньо він постійно порівнює себе з Порошенком і дратується, бо розуміє, що йому програє

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)