Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Эффект Дааннинга — Крююгера — метакогнитивное искажение, которое заключается в том, что люди, имеющие низкий уровень квалификации, делают ошибочные выводы, принимают неудачные решения и при этом неспособны осознавать свои ошибки в силу низкого уровня своей квалификации. Это приводит к возникновению у них завышенных представлений о собственных способностях.
    Одним словом, — это когда долбоёбы не могут понять, что они долбоёбы. Потому что они долбоёбы.

• Баян Баян x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Брехня.

Касові апарати ітак на рік відклали.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не те, що нетреба, є і в інших країнах протести з цього приводу, але ніхто не закликає скидати Макрона, бо у Франції жорстоко втихомирювли "жовті жилети".
    З одного боку, зробиш поступку по касових апаратах, буде за скасування карантину... потім за Порошенка на бульдозері.
    Але люди дивляться, чому "Велюру" можна працювати, а торгівцю майками і трусами на ринку не можна.

• Смішно Смішно x 1
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Брехня - ваше ім"я, Брехло.
    Перша вимога SaveФОП - Терміновий розгляд законопроектів № 3993 і № 3853-1,2.

• Тупо Тупо x 1
  5. VasMT

Брехло.
    ФОПівці вимагають, як і зазвичай, скасування введення касових апаратів, не ускладнювати їм звітність і дати можливість працювати під час локдауну від 8 до 24 січня.
    Більше читайте тут: "Податковий Майдан": як налаштовані протестувальники і що нині відбувається у центрі столиці

• Тупо Тупо x 1
  6. Чому потопельник синіє?
    Чому хліб чорніє?
    Чому ЗЄ народився?
    Бо,блдь,пізно витягли...

7. Видатки на утримання зеленського і його цирку в бюджеті 2021 року зросли на 351 мільйон гривень у порівнянні з 2020 роком і становитимуть майже 1,3 мільярда гривень

Подумаєш, там лікарі без зарплати і кисню....

А ви ціни на запчасті до вєліка бачили?

• Подобається Подобається x 1
  8. Лідер ФОПів Сергій Доротич, написав у facebook що він дуже вдячний Мураєву і каналу "НАШ"
    Хто мав сумніви, що то ригівський розлив "Плану Шатун"? Ось такі "революціонери"...

9. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Фігня то всьо...

Касові апарати повинні бути, і рано чи пізно вони будуть в кожній точці, котра проводить розрахунки.
    І це правильно.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Про Зеленського, Порошенка і тих, хто рве горлянки за них...

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тарифний геноцид, Липецьк, вальцманойди!

12. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

У Рівному є мережа суші-барів. На вході вісять об'яви, що розрахунок тільки налічними грошима. Можу запевнити вас, що там майже всі працівники працюють неофіційно, як і я одного часу, а кришує їх поліція, яка неодноразово проводила рейди і після отримання хабарів всі продовжували працювати, як і до перевірки.
    Допоки при владі сучі виблядки, ніякої мови про чесну працю фопів та чиновників не може і бути речі.
    Одного часу їх усіх буде покарано і тоді той, хто буде мати розум в голові і божественну чуйку, зможе навести лад серед людей. А поки що всіх очікує срач, брехня і розбій повсюди.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Васілій, я на хвильку подумав, що ти майор, а ти слонь гумовий. Няй так буде, а шо?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

касовий апарат має таке відношення до пенсії, як портупєя Васілія до валянка.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

І як касовий апарат змінить ситуацію?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Совісті у тебе нема, ціж ФОП голосували за менше зло!:))):))):)))

17. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Я вже скільки розпинаюсь, накінець доходить.
    Всі "агенти Кремля" так розчарувались у Порошенку, що у якості "Меншого зла" обирали сумнівного Зеленського, треба накінець визнати і свої прорахунки, ботоферми і ботів-гівнометів, які дали більше антирейтингу та негативу.

18. VasMT

Я тобі вкотре кажу: я портупею ні разу не вдягав.

19. VasMT

О, булочки такі є. Рогулики називаються...

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Раз розчарувалися у Порошенку, значить перед цим зачарувалися у Порошенка, а тепер зачарувалися у Зеленському і знову розчарувалися....
    Якісь вони зачаровані.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)