Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Безграмотно Безграмотно x 1
  2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Инвестиционная говень, або параллельная реальность бубачьки:

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

А де "безграмотно" Васілія?:)

4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Самюєль Клеменс писав що якшо твоя думка співпадає з думкою більшості, то потрібно терміново змінюватись. При цьому зверніть увагу що людина це писала про американьське суспільство кінця 19 сторіччя. Тобто, про суспільство більш розумне та прогресивне ніж українське пострадянське суспільство.
    Стосовно вашого питання, слід перепустити що більшість завжди права. І мені слід покаятись, що я не голосував за Гєпу, Овоча та падлокловуна, як більшість; що мені треба негайно припинити слухати важкий рок і терміново полюбити блатняк та кацапську попсню, як більшість; що мені треба негайно покаятись за волонтерську діяльність, бо більшість цього не робить. Я вірно Вас зрозумів?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Неправильно.
    Вибір зроблено, хоч мені і багатьом він не подобається. Вибори будуть не сьогодні і не завтра. Порошенку краще залишитись, як вагоме минуле, зайнятись своєю бізнс-імперією чи просто вирощувати помідори на дачі, а не лізти через вікно, коли не впускають у двері, працювати на послаблення і розкол, плодити ботоферми...

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Новости из успешной Швеции
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/l...=www.seznam.cz

7. View: https://twitter.com/hawthornhealin1/status/1337847725241602054?s=19

Я подчеркиваю, охрана специально держит дистанцию чтобы люди смело подходили, их задача контролировать дальний периметр от неожиданностей. И наше гундосое нечто идущее возлагать цветы в "колодце" из охраны, что и ушей не видно. Тьфу ничтожество.
    Фото мне скинули люди к которым он тоже подошел поговорить, обычные израильские пенсионеры.
    Кому-то чтобы быть "народным" достаточно выйти подышать морским воздухом, а кому-то надо постить фотки с заверенными окорочками, мамой Римой и дыбильноватыми подписями "Кривбаааасссс". Господи как тошнит от этого недоноска.

8. Lanktocha

Тільки в кіно, якщо агент спец.служби, то в дорогму костюмі, чорних окулярах... вони не повинні відрізнятися від людей у натовпі, я колись стикнувся з одим бідновбраним, що нічим не виділявся, але показав мені посвідчення СБУ, як радянське КДБ підсилало своїх співробітників на церковні літургії, вони там столи в дорогих костюмах чи у військовій формі?

9. MayorMayor

Дурачок, и как этот твой вскукарек отменяет тот факт, что "наротного" бубачьку ведут плотной коробочкой?

10. MayorMayor

Дурачок, ты предлагаешь мне "згуртуватись" вокруг чмошника, ворующего антиковидный фонд?Или вокруг чмошника, который то ли в очах, то ли в очке у Ху@ла увидел "стремление к миру"?Или вокруг чмошника, поставившего премьером полное ничтожество, и обвалившего экономику Украины еще до всяких коронавирусов?

11. Blaberus

Стосовно Порошенко: а що вже мав місце початок президентської виборчої кампанії? Чи я щось прогавив?
    Стосовно розколу: що Ви маєте на увазі? Можливо Вам шкода МП, якого Порошенко за допомогою Томоса прирік на повільну смерть? Мені важко Вас зрозуміти, бо мені начхати на майно московських попів, в тому числі Гундяєва. Або Ви маєте на увазі, що наявність Порошенко заважає всьому українському народу злитися в єдиному оргазмі та впасти навколішки перед величним оманським віслюлом? Але якби Порошенко не вижив би після Ковіду, я не став би палко кохати падлокловуна. І я не унікальний.
    Стосовно ботоферм: Ви маєте якісь підстави стверджувати що Порошенко створює ботоферми? Тоді, будь ласка, напишіть мені, як вступити до лав порошенковських ботів. Буду дужу вдячний.

12. Lanktocha

Охорона та безпека свого президента - атрибут держави, де є президент, хоч окремі люди, можуть його любити чи не любити.

ПЦУ - заслуга не одного Порошенка, таке могло статися за Кравчука, Кучми чи Ющенка, Янукович - прихожанин іншої конфесії, та і Порошенко, було вигідно, був дияконом у МП.

Вашими ж словами, характеристика та ознака ботів - пошукова система у допомогу, із ваших постів все видно.

13. ТА залишіть вже юродивого у спокою. Воно ж дурне, тупе, малоосвічене. Начитається тут, а потім пудрить мозги бабкам на лавочці перед під'їздом, підвищуючи свою самооцінку по принципу: мама, мамо, нас люди в селі хвалять! Давай, доцю, кажи, хто хвалить. Та я вас, а ви мене.

• Тупо Тупо x 1
  14. FB_IMG_1607861248416.jpg
    Україна прагне досягти нульового викиду вуглекислого газу - Зеленський
    (Реальна цитата)

Або "надо просто перестать дишать"

Хоча у світлі того що вони зробили з країною за 1.5 року цитата звучить як погроза.

• Смішно Смішно x 1
  15. Blaberus

Але падлокловун не президент. Я президент. Це говорив особисто падлокловун. Одже, мене повинні охороняти інші президенти. А слугам охорона не належна.
    Але не сталося.
    І що? Я, в віці 18 років хрестився в МП. Бо інших конфесій не існувало.
    Але я гордий тим, що голосував за людину, яка завдала МП великої шкоди.
    Добре. Тоді напишіть, яку вигоду мав Порошенко, знаходячись в статусі диякона МП.

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Відпускання гріха за порушення заповідей 8, 9 і 10.

• Смішно Смішно x 1
  17. Blaberus

Це досить серьозні звинуваченя. Якшо Ви маєте докази, негайно звертайтесь до Портнова, або ДБС. Віслюк тоді повісить на вас медальку і призначить на жирну сінєкуру.
    А можливо Ви не маєте доказів? тоді Ви таке ж брехло як Ваш гівнокомандувач.

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це Божі заповіді. Людський суд тут не допоможе.

19. Blaberus

Та невже?
    Заповіт 8: не кради.
    Заповіт 9: Не свідкуй неправдиво на свого ближнього свого.
    Стосовно цих вчинків є відповідні статі УПК. Ви маєте докази? Якшо маєте, звертайтесь до Портнова або до ДБС. Якшо ні, затулить пельку і не сраміться.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

То означає, що скоро влада навіть перднути не дозволить.:)))

• Смішно Смішно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)