Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Розказувати людям за простого вчителя на велосипеді -> Ховатися від людей в кортежах з 42 автівок

Розказувати людям за те що всі чиновники будуть лікуватися в тих лікарнях і в тих умовах, які створили для інших -> Злягти без симптомів в Феофанії, записувати звідти веселі відосіки про кукурудзу в той час коли люди помирають без кисню, а більшість навіть в лікарню не беруть, бо місць нема.

Розказувати людям що будеш захищати бізнес, за інвестиційних нянь, за відрубані руки олігархів -> В один і той самий день побити обідраних тобою підприємців і подарувати Бені 30 мільярдів гривень

Розказувати людям за те як все складно, треба вижити, ми стараємося але грошей нема -> Зробити собі інтернетік за 30 мільйонів в самольотіку, який обіцяв продати

Є такий дивний персонаж ждун. Здається я тепер знаю як виглядає #вочісцюн

• Подобається Подобається x 1
    • Баян Баян x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Який художній свист!

А тепер запитання: Де сказано, що при зміні президента повинен мінятися склад КСУ?
    Васілій, ти висмоктав з пальця. І яка різниця за чиїх часів був обраний той, чи інший суддя?
    Тут важливо є те, що президент, ВРУ і зїзд суддів мають квоту для призначення 6 суддів кожен. Все!

Друге, про тупик. Нема тупика. Є недолугий клоун, якому сказали підімяти незалежну гілку влади під свою дупу, тому і створюється тупик.

Пояснюю. КСУ не може розпустити жодну державну структуру, в тому числі і ті структури про які йдеться. КСУ виконує лиш одне - тлумачення Конституції і законів України. Отже після тлумачень КСУ, НАБУ та НАЗК виявилися поза законом. Що треба б було зробити клоуну? Зібрати ВРУ на позачергове засідання, подати на голосування виправлений закон про НАБУ та НАЗК і проголосувати. Більшість зебобіки мають.
    Все, питання вирішене. І на це потрібно 3...5 днів.
    Але музиканту "пенісом на піаніно" не вийти з тупика потрібно, а саме створити тупик і змінити склад КСУ. Тобто узурпувати владу в своїх руках і таким чином приховати злочини Бєні Коломоського, свої та інших крадунів бюджету. Ви ж розумієте, всі декларації закриті. Дира в бюджеті росте. І тут важливо прикрити куди втікають гроші. А ручний суд - це якраз те, що треба!

Так що Васілій, не пийте і не брешіть.

Останнє редагування: 19 лис 2020
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви вже розібрались? Хрін там. Всі одинакові, ні за кого не голосую. Тупа мудрість, нє?

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ні, Брехло, не все.
    Суддя КС повинен відбути свій термін суддівства - 9 років.
    ДЕВ"ЯТЬ, Брехло!.
    І поки цей термін не закінчиться, його ніхто не має права звільнити, без законних підстав.
    А там три пункти:
    - за власним бажанням;
    - за станом здоров"я;
    - за порушення Закону.
    Ніякої.
    То тоді які претензії до Зеленського і СН?

КС вчинив ЗАКОННО?

Ні, не все.
    Вам, Брехло, нагадати, як приймаються Закони в ВР?
    Саму процедуру.

• Тупо Тупо x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Васілій, коли ти протверезієш? Хіба я казав не 9 років? Чи я називав іншу цифру? В чому брехня, алкаш?:russian:

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Васілій-Васілій...
    Пояснюю: ВРУ приймає закони, КСУ тлумачить ці закони. Звідки ти взяв, що Мих дає оцінку рішенням КСУ ?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну відкрийте Америку. Невже я щось пропустив?
    Єдине, що я знаю, що там, у ВРУ більшість слуг президента, тобто зебобіків.
    Розкажіть як приймаються закони. Цікаво.

Останнє редагування: 19 лис 2020
  8. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Михалич, Ви там що, "технаря" перебрали? Хіба я просив виправдовувати злочини та дурість падлокловуна?
    Я ставив інше запитання: чи настільки нарід любить гніду Зеленського, щоб вийти на захист свого боженькі? На Харківському форумі, наприклад, є люди які готові поїхати до Фєофанії щоб захистити потвору.
    За мною, братья!(С) - Харьков Форум
    А Ви готові? Або здатні лише на триндьож в інтернеті?
    І, до речі, хто такий Вальцман?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вальцман - то Васілій.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Васілій, ану скажи, що Порох - то Вальцман, покажи який ти брехло. Чи кишка тонка?

11. Blaberus

Можливо Михалич вважає що це прізьвисько татуся падлокловуна, який працював вольцовщіком до того, як став корумпованим викладачем навчального закладу що випускає дебілів.
    Але лише Михалич взмозі внести ясність в це запитання:
    Михалич, хто з нас правий? Я чи Мих?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Россия ввела санкции против Порошенко и Вакарчука
    Правительство расширило список лиц, против которых вводятся экономические ограничения, на 41 человека. Их денежные средства, ценные бумаги и имущество на территории России заблокируют

Петр Порошенко (Фото: РИА Новости)
    Правительство России расширило список лиц, в отношении которых вводятся специальные экономические меры. Соответствующее постановление размещено на официальном портале правовой информации.

В список вошли, в частности, бывший украинский президент Петр Порошенко и солист группы «Океан Эльзы», бывший лидер украинской партии «Голос» Святослав Вакарчук.

------------------------------------
    Ану, Міхалич, підхалімнИ Росії що до Порошенка. В тебе то не зле виходить.

Подробнее на РБК:
    Россия ввела санкции против Порошенко и Вакарчука

13. VasMT

Готові до чого? Скакати, як каструлеголові?
    Ні, в скакуни не можу, АйКью завеликий.
    Триндьож в інтеренті? А чого б не потриндіти з безмозглими вальцманоїдами. Хобі, свого роду.

• Тупо Тупо x 1
  14. VasMT

Ви обоє рябоє, два сапога валянок, яке їхало, таке й здибало...

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  15. VasMT

А лєгко...
    Нагадайте но, Брехло, коли уряд, влада, рада чи ще яка падлота Свинорила ввела санкції проти Путіна?

• Тупо Тупо x 1
  16. IQ завеликий? А як хвуражка налазить на голову? Чи то IQ у порівнянні з віслюком?

17. Blaberus

Ви готові зрадити свого гівнокомандувача?

• Смішно Смішно x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Васілій, у тебе завжди така думка, що хтось дурніший за тебе? Проти Путіна санкцій не ввели навіть США. Чому? Бо проти президентів не прийнято вводити санкції. Це знає навіть школярик.

Проснісь і ачнісь!:russian:

19. VasMT

Мушу повернутись...
    Мих... Ще та скотина...
    На підтримку ФОП- ів трасу не перекривав, не скакав, в військкомат не ходив, оцінку рішень не дає...
    Ми раді зустріти в цих тривожних умовах відданого борця за батьківщину. (с)
    Мих може спасти Україну.
    Попереджаю зразу - "двісті гривень не зможуть спасти гиганта думки".

• Тупо Тупо x 1
  20. VasMT

Не зрозумів глибини висот...
    Що значить зрадити гівнокомандувача?
    У нас є Збройні Сили. Армія. Нею керує Головнокомандувач.
    А є свинорило-вальцманоїдне гівно. Ним керує Гівнокомандувач.
    Як я можу зрадити Вашого командира? о_О

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)