Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Планктоша, ты тупой.(Впрочем- для зелебобика это нормально).Аналогию про "выходной день" ты ниасилил.Вот скажи мне, зебуинчик, вирус только в выходные буйствует?В будние дни он отдыхает?И в чем тогда смысл "карантина выходного дня"?Тут нацжоны "Эпицентр" типа "взяли на контроль".Этим дебилам (вместе с дебилом-бубачькой) не известно, что "Эпицентр" в будни работает с 8 час. до 22 час?И в будни никакого "карантина" для Эпицентра нет.Зато есть в выходной.

2. MayorMayor

Движок форума ни к черту.

3. MayorMayor

Навіть солов'ї замовкають, коли говорить зеленський. Бо так заведено природою, що неможливо співати та блювати одночасно.(С)

4. MayorMayor

Пан Лук немножко напихал бубачьке в панамку:

Крошка Цахес, або Ложечки
    Один день содержания Феофана в больничке обходится почти в три ляма наших денег.

Напомню, он мультимиллионер с оффшором, то есть налоги на медицину не платит. Но на частную не тратится. А зачем?

Поражает мелочное жлобство Феофана, имея достаток до конца жизни, то пенсию папе из бюджета нарисует, то казённый самолёт одолжит в отпуск слетать, то вот сейчас бюджетная Феофания. Та даже я блять, без оффшора, лечусь платно!

Наголосувалы блять за простого велосипедиста из народа.

Если зайдет в гости - прячьте ложечки.

Я так думаю, это неистребимая гастрольная привычка кавээнщика пиздить из гостиниц все, от мыла и тапочек до полотенец и пепельниц.

• Подобається Подобається x 1
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І далі, порохоботам, лиш би знайти винного.
    Якщо я не займаюсь гівнометанням, як ви, не значить, що я фанат Зеленського.
    Критика Зеленського, може не оцінив свої можливості, у мене бувало, може і не в мене одного, коли при початку нового діла, переоцінив свої можливості чи поставив зависокі цілі.
    Порятунок потопельника не майстром спорту з плавання - сміливий вчинок чи дурість?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
  7. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Порошенко також вчився у татуся, шо нє? )))
    Правда, його татусь відсидів за крадіжки державного майна ;

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Батько Порошенка викладав?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ага, а сам Петро вбив свого брата. Ми вже то чули.

10. Слова не хлопчика, а чоловіка.
    Мій фонд, уклав угоду з Сполученими Штатами Америки на поставку кисневих концентраторів - Порошенко.
    Кучерява кукурудза, зняв відосик - Зеленський.
    Це показує, що справжній президент - таким залишається і після того як залишив посаду. А клоун - залишається безвідповідальним клоуном, навіть на посаді президента.

11. Gyppsy

Батько Порошенка викрадав)))

Розкажіть і нам ;

Останнє редагування: 17 лис 2020
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тобі про крадіжки краще знати, як цигану. Воно ж у тебе в крові, нє?

13. Gyppsy

@Мих - а чо Ви хамите? ;)
    Не тужтеся, мене це не чіпає)

А получається, що сімейка Порошенка і справді злодійська.
    Якийсь поц, син злодія, дорвавшись до влади, за безцінь скупляє заводи-пароходи - знаково, шо нє? :)))

Так що Вам відомо про те, як Петро долучився до вбивства свого брата?
    Розкажіть, бо ж цікаво.

14. О, холодильник запрацював. Знову морозиться. Виключіть йому лєтрику. Хай відпочине.
    Нє!

15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Подивишся ISTV, що не сюжет, яка благодійність - заслуга фонду Пінчука.
    По ТРК Україна - фонд Ахметова
    Прямий чи боти-лизоблюди - Порошенко, Порошенко, Порошенко...
    Хто платить, той замовляє музику.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Також помітив. Моя мама часто дивиться "Україну". Інколи і я гляну на екран і бачу, що "Ахметов те купив, Ахметов це купив. Вдячні люди, вдячні діти..." А за транспортування порожніх вагонів Ахметова залізниця отримує менше грошей, ніж за транспортування таких же вагонів інших фірм.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цигане, те, що ти пишеш розкажи бабулькам на лавочці. Там будеш мати успіх.
    А мені до одного місця що і хто там робив. Вся правда є в тому, що ти всрався, голосувавши за Зеленського.
    А правдива картинка виглядає просто:

Злодій циган вибрав до влади злодіїв і на злодії шпапка горить, тому мусить кричати - тримай злодія, бо сам злодій.

• Смішно Смішно x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  18. А що конкретно зробив Пінчук, Ахметов. Називай! Ти забув про Коломойського.
    Чи ти приплів їх, щоб применшити те що робить Порошенко.
    Давай факти або ти брехло, як і кацалапий. Фактів нема, але хтось крикнув із корчів.
    До речі, а що там віслючок купив за свої гроші.
    Лєнка вже відмовилась від субсидії чи продовжує отримувати?

19. Gyppsy

Ага, знову брешете))) . Ніби Вам до одного місця, а он які плакати ліпите :)))

Ви ще не сказали, скільки Азіров передав Яценюку;

До речі,а чось Яценюка не видно. Файний хлоп, так мудро говорив... Тре його вибрати на президента наступного разу, шо нє?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)