Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Самий тихий район.

• Інформативно Інформативно x 1
  2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Я у кого питався? У @Мих -уїла.
    Міську, чо ти пхаєшся?
    Ти ще на одне запитання не відповів :)))
    Сиди он в кутику і перепощуй всяку дурню ;)

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Зразу можна впізнати стиль. Гавкати і висувати притензії до когось, а самому - голова в пісок, перевод стрілок і далі, по інерції ліплення копіпасти чорноволохів.

4. Gyppsy

@Lanktocha, а Ви за кого будете голосувати на мерських виборах у Львові?

5. Lanktocha

Майже оприділився, в останній момент можу передумати, але, напевно не підтримаю, ні одного, ні другого. Садовий не може бути вічним, але замість нього колишній його зам. та спільник про дерибану, це як, усунути Гітлера і поставити на його місце Гімлера.

Іншу кандидатуру від Порошенка, навіть як "менше зло", порівняно із Садовим, можна було підтримати.

6. А Баба Яга як завжди проти

7. Gyppsy

Зразу можна впізнати стиль. Гавкати і висувати притензії до когось, а самому - голова в пісок, перевод стрілок і далі, по інерції
    (с)

8. Lanktocha

Маю свою думку.
    Як Садовий із Самопоміччю всяко критикували та дискредитували Буняка, таке бумерангом повертається і до них. Тепер порохоботи кидають важку артилерію.
    Нормальна річ, коли з 2 ніхто не влаштовує, наприклад, як грають у футбол команди з Італії та Німеччини, суддя може бути, наприклад, з Португалії, нікому не симпатизує, ні за кого не вболіває, тому нікому не підсуджує.

9. Gyppsy

Я вже десь згадував, що пропала з ефірів Ірка Геращенко.
    Але й шось не видно Андрійка Парубія.

@Lanktocha, Вам там ближче - де він, з ким він, що з ним?

10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Всі на самоізоляції,@Gyppsy)
    Нема смайлику "перещітує гроші"?

• Смішно Смішно x 1
  11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

ну і шо вам смішно? вам дай чемайдан грошей і щоб ніхто не знав-не бачив, ото морока. Бути багатим, і щоб ніхто не здогадався - це ще той гемор.
    :)

• Смішно Смішно x 1
  12. VasMT

Олександр Іванович Корейко.

• Подобається Подобається x 1
  13. Gyppsy

+ Гобсек

14. VasMT

Ну у цього лихваря гроші були, і всі про це знали. Він був скупий, а не вдавав себе за бідного.

15. Gyppsy

"У мене - золото! Хіба, я жив би так, як живу, коли б був багатий?" - вигукнув Гобсек, коли йому простягнули монету, котра випала з його кишені /не дослівно/

16. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Зелейобики, шо скажем?))))

• Зе бест! Зе бест! x 1
  17. MayorMayor

Министр экологии и регионального развития Латвии Юрис Пуце подал премьер-министру Кришьянсу Кариньшу прошение об отставке. Глава правительства сообщил, что удовлетворил просьбу и предложил блоку "Развитие/За" выдвинуть нового кандидата на освободившийся пост.

Причиной решения министра стало заявление депутата Рижской думы Мариса Мичеревскиса о том, что Пуце попросил его достать пропуск на стоянку муниципального управления транспорта. Депутат представил материалы переписки в Whatsapp, свидетельствующие против министра.
    "Мне стыдно из-за того, что я совершил. Я прошу прощения у народа Латвии и у своих товарищей по партии. Я ввел их в заблуждение. Нельзя допустить подрыва народного доверия, тем более – в это нелегкое время борьбы с коронавирусной инфекцией", - сообщил Пуце.

Понимаете? Латвийский министр ввёл в заблуждение граждан своей страны и это стало для него мотивом подать в отставку. Он сам признал свою неправоту.

А у нас президент Украины безостановочно вводит граждан в заблуждение и продолжая врать даже не извиняется за свою ложь.
    Он ведь мог не врать по поводу того, что не будет переезда на госдачи и мог не врать про то, что не будет VIP-палат. Но соврал. И ведь даже не извинился.

Значит считает подобное нормальным. И премьера себе такого же подобрал. В этом и разница между Зеленским и политиком из цивилизованной европейской страны. У них во главе государства стоят политики, а у нас стоит уриноофтальмолог с толпой некомпетентных недоразуменделей.
    Борислав Береза

18. MayorMayor

Зелейобики, ну вы собираетесь отмазывать ваше миршаве брехливе чмо?

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Смішно Смішно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)