Зеленський і КО - 2

Discussion in 'Політика і політики' started by medwedo berlogsoni, Jul 15, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

"вуса Пуйла" також ні про що не говорить?
    Справжнє прізвище Песков чи як там.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Він президент цілої держави, не вічний і не всіма улюблений. Якщо тут є деякі з діаспори чи з "народних республік", не значить, що таких більшість і всі тут такі.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Про те, що згідно статті 102-ї статті Конституції України, Президент є гарантом забезпечення правопорядку і законності в державі.

4. На відміну від тебе, мене цікавить тільки некролог хуйла. Решта кацапня найкраще мертва кацапня

5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

6. Blaberus

Про те, що Ваша лапонька є не просто падлом, вона є ще тупим та лінивим падлом.
    "Чому", Ви запитаєте мене?(С)
    Тому що, якшо бидло обрало цю гидоту президентом, воно до іногурації було повинно як мінімум не блядувати по курортах, а вивчити свої обов"язки. Я навіть не кажу про вивчення комплексу проблем, з якими повинен зіткнутися президент та верховний головнокомандувач воюючої країни.

• Смішно Смішно x 1
  7. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Фігня то фсьо...
    Всякі порохи і зебуїни, трампи і байдени... - забавка для навішувачів локшини.
    Боротьба кланів за місце біля корита.

Он у нас в районі призначили червону зону по вірусу. І вже по взрослому, а не так, як весною.
    ОБС, що поліцаї з автоматами закривали в райцентрі магазин будматеріалів. А Епіцентр у Львові мусет працює.

8. По ковіду ви не в червоній зоні, а в зеленій сраці.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  9. Gyppsy

Міську, а ти де?

10. Не знаю.
    Син, невістка, внучка перехворіли. В мене тест негативний. На наявність антитіл не робив. Так що все ще попереду, або вже позаду.

11. Gyppsy

То ти в дідовій сраці чи десь в Федини з Марусею?)))

12. Деградуєш, циган.

13. Gyppsy

Ага, як тобі про когось казати "в зеленій сраці" - то можна, а як про тебе сказати "в дідовій сраці" - то "Деградуєш, циган" )))

Міську, от ти мені скажи - чо ти так переймаєшся тим Зеленським? Він тобі брат-сват-кум чи близький товариш? Чи може ти за нього голосував на президентських виборах?
    Чому тебе і твоїх Блядьберусів з Подвійними Майорами і Михуїла так демедить при згадці про діючого Президента України?

Я вже @Мих -уїлу казав: Треба починати від себе, а за Зеленського хай переживають / чи ганять його, чи хвалять/ його виборці. А нам треба тихою сапою робити все можливе, щоб життя в країні стало кращим.

Ти он згадав за сина, невістку. Як вони долучаються до побудови нашої держави?

Last edited: Nov 12, 2020
  14. А як з таким віслюком на чолі держави можна побудувати краще життя? Воно ж тупе, з комплексами недоросля. І ти хочеш щоб я змовчав.
    Щоб голосувати за те, що всцялося ще до виборів, то взагалі не мати ні однієї клепки в голові.
    Циган, в нас з тобою різне бачення майбутнього. Для мене на першому місці утвердження держави, її атрибутів, розрив з кацапами і як результат краще життя у дітей і внуків.
    В тебе, з твоїх слів, краще життя для тебе і це тобі мають забезпечити вже і навчора.
    Тому мені більше імпонує Порошенко, який державник і переслідує ті ж цілі побудови України з усіма атрибутами.
    А вам популіст Янелох Оманський.

• Смішно Смішно x 1
  15. Blaberus

Тобто, виродки з банди кловунів наживаються на карантині.

16. Blaberus

А щє він тупа худоба та злодій.
    І хто тут з "народних республік". І з яких?

17. Gyppsy

Міську, в нас з тобою різне бачення майбутнього.
    Тобі пудрить мозги дід Петро світлим майбутнім. Але перше він хоче, щоб народ будував йому ЙОГО державу. Щоб він був царем, щоб з безцінь прибрав до своїх рук і рук прибічників багатства країни, а нарід хай мітингує)))

А для мене все іде по порядку. Так, я починаю з того, щоб у мене і родини було краще життя. Потім треба намагатися з однодумцями змінювати на краще своє село. Потім побачимо;
    І брешеш ти, Міську, коли кажеш "це тобі мають забезпечити вже і навчора". Я ніколи не давав натяку на подібне. Все потрібно заробляти і за все платити.

А Янелох Оманський мені глибоко десь. Я ним не переймаюся.
    Я знаю, що є Президент України Зеленський, котрого вибрали українці на легітимних виборах.

зі

до речі, Міську, ти промовчав за сина і невістку. Як вони допомагають будувати тобі і Петру Україну. Розкажи, будь ласка.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Ти голосував за віслюка, значить ти підтримав той дурдом, який він влаштував в країні. Решта словеса.

19. FB_IMG_1605126529295.jpg

• Баян Баян x 1
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)