Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Це занадто складно для пересічної зебуїнки.
    Краще скажіть, чому падлокловун настільки мужньо бореться з Порошенко, що ганьбить країну?
    Зебіли чомусь вважають що Порошенко зараз при владі.

2. Двом групам своїх виборців-недоумків зелена влада в останні дні вже красно віддячила - бляхерам та приватним підприємцям. Але справжній «пірдуха» у мене почнеться, коли основна зелена біомаса - адепти низьких тарифів від нових облич - за місяць отримають свої платіжки за тепло.
    Хоча процес «втечі» людей із зеленого табору в останні дні й без цього став по-справжньому масовим

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Нікому тут не грозив на нуль помножити. Не я я чиновником чи публічною особою.
    Я не вважаю, але за стільки років, будучи при владі чи наближеним до влади, бути в опозиції якого незвично.
    Як аналогія, у 2019 кинулися на "менше зло" Зеленського, бо він мав найбільше шансів усунути Порошенка, в результаті вибрали нічим не кращого, тепер, як мера Львова, за такою ж схемою, пропонують голосувати за Синютку, бо у нього шанси усуннути Садового, в результаті, можемо обрати ще гіршого, колишнього спільника Садового по дерибану.

4. Blaberus

Ви вже не перший раз згадуєте "множення на ноль". Вважаєте що якшо я з Харкова то голосував за Гепу?
    Швидше неприємно. Бути в опозиції дрисливому сциклу якось огидно.
    Я вже писав, хто чому і навіщо обрав падлокловуна.
    Стосовно Садового, я його не поважаю, після історії з Юлькою та Саакашвілі. Але все в світі відносно.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зеленський вважає, що Порошенко досі веде себе, як президент, і не бачить, що він сам - Зеленський, веде себе, як клоун.

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Слава Порошенку!
    Це він довів державу до такого стану.

А шо, прикольно, шо нє? )))

• Тупо Тупо x 1
  7. Blaberus

Можливо бачить. І завдяки цьому його шизофренія квітне наче ієрихонська троянда: бо інакше це бидло невзмозі себе поводити.

• Подобається Подобається x 1
  8. Lanktocha

Говорили вже не один раз, будь від Порошенка реальне покарання суд і арешт Труханова, Гепи, Штепи, Бойка... а не договорняк із ними, люди більше би це оцінили і спокійно Порошенко був би переобраний, не гавкали і нікому би не дорікали боти.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. Blaberus

Шановний циган! Якшо Ви працюєте блазнем при Вашому бароні, можу поздоровити: Ваш барон яскраво виразений дегенерат.

• Подобається Подобається x 2
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  10. Lanktocha

Оцінка по собі?
    Якщо самі у ролі піхоти заробляєте на пиріжок, не значить, що така місія є у інших.

• Тупо Тупо x 1
  11. Blaberus

Чого це Ви рвете дупу за тупе бидло? Чи не тому що воно зебуїн?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

О, циган ще й стрєлочнік!

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бо то "менше зло".:haha:

14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Як би ви, порохоботи, не рвали дупу за свого збитого льотчика, і скільки б грошей не вкидувалось на антипіар для діючого президента, його рейтинг досі вдвічі вище за Порошенко. І, до речі, Зеленський веде себе більш патріотично в кризовій ситуації, ніж ваш падлюка.

• Тупо Тупо x 2
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ми помітили - заборонив стріляти у ворога, який грабанув частину України.

А скільки землі відвоював !!!! Мама дарагая!!!! Тобто відступив на власній землі.

А ще московського попа на Закарпатті нагородив медаллю.

Патріотизм так і пре.

• Подобається Подобається x 2
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну да, на останніх виборах Зелений 95 квартал гарно набрав голосів. Бажаю подальших успіхів у тому ж напрямку. На Львівщині зебобіки пролетіли на всіх фронтах.

17. prius

prius Well-Known Member

Бо він теж тупе бидло, тупий за тупого

18. Blaberus

Щіро дякую шановну пані за визнання користі нащіх скромних зусиль в доброму ділі знищення падлокловуна та покриття його товстим смердючім шаром ганьби.
    До речі, слово "президент" Ви намисали з маленької літери. Ви теж, на підсвідомому рівні, зневажаєте падлокловуна?
    "Досі"! Тобто, Ви вважаєте що тупій гниді Зеленському недовго залишилось? Сподіваюсь Ви праві.

19. Lanktocha

Не так вже по всіх, не буде "Слуг" у міській раді Львова, але в обласну раду вони пройшли.
    Чудо в пір'ях:

А вам під силу займатися кіноіндустрією, продюсуруванням, бізнесом, де крутться міліони? Це не копіпастити чорноволохів.

• Тупо Тупо x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лактоша, перестань кидати свої тупі фрази. Залізь в інтернет і глянь, ті люди, про яких ти пишеш вибрали Труханова мером, Гепу мером, Штепу - здається теж мером. Я розумію, що це Порошенко взяв кожного з них за руку і заставив проголосувати за них. Али ти, коли почнеш думати і розуміти, що наш народ є бидло? Що воно вибере навіть того, хто по них стріляє і вбиває, а Порошенко все одно поганий, бо так сказав телевізор.

• Подобається Подобається x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)