Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Трохи припудрена.
    Не пасує інтелігентній жінці так поводитись.
    Багато із чим згідний, кому так хочеться майдану і повернення влади. Нескладно здогадатися, кому вигідні хаос і безвладдя в Україні, тоді "зелені чоловічки" можуть появитися і на Закарпатті, без опору, хто буде давати команди і з ким буде говорити Пуйло?

3. Silver bullet

Це ви про кого? Автор статті - чоловік, татарин,
    заступник генерального директора кримськотатарського телеканалу ATR. Раніше був за Порошенка, зараз розуміє, що Порошенко занадто "любить" Зеленського...так не можна. Україну треба любити більше, ніж ненавидіти свого опонента. Ви щось не догнали?
    Хто неінтелігентно поводиться?

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Сам ти пздбл :)))

Ти вліз в розмову, де ми бесідували з твоїм дружбаном @Мих -уїлом.
    @Мих -уїл висловив свою авторитетну /як і завжди/ думку про цигана.

Я попросив @Мих -уїла, як знавця циганів,
    А ти, Міську, почав гнати хрєнь про якогось Федина #16791

Міську, ти в адекваті? До чого тут той Федина?
    Якщо вже хочеш вклинитися в розмову, то скажи свою свої міркування: "якщо купуєш коня у цигана, то куди треба дивитися?"
    От тоді буде конструктив і все по феншую ;)

зі
    Міську, я от тут п"ю каву і думаю: от за що тобі дали вищого офіцера? Ти ж зовсім не вмієш себе вести у компаніях: перебиваєш інших, говориш не по темі розмови, цитуєш якихось сумнівних кадрів...

Міську, а от дай свою оригінальну фотку в парадному мундирі, але щоб було видно лямпаси. /можеш і в окулярах і капелюсі/
    Може ти набрехав, що ти вищий офіцер запасу, га?

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Silver bullet

@Gyppsy, не вводь Хомчина в ступор) Він на великих зірках і лямпасах взагалі не розуміється.
    Копипастити як мавпу навчили - і копипастить, копійчину складає.
    У Пороха грошей багато, і мавп теж... користі тільки з цього зась.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Нє, він пройшов багато: тіпа "рим, крим і афганські чайхани". Він всюди це розповідає)))

Шось го нині не видно... Може таки послухався і лямпаси напрасовує - скоро в нього іменини ;)

• Тупо Тупо x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Точно! Не рухайте Зеленського, бо Путін нападе!

Ви зрозуміли з яких методичок ця фраза і хто їх юзає?:)))

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Васілій, а ти правий! До Зеленськоно не мали права приймати на роботу суддів КС.:haha:

Це ж порушення Конституції. Це аморально! :dirol::cools:

Як класно сказано! Для дебілів. А шо? Вони схавають і навіть лайкнуть.

Де Конституція України? В сраці! Куди казав вам йти головнокомандуючий? Правильно, в сраку!

:))):))):)))

Васілій, як класно ти прикидуєшся дурником! Просто смішно і приємно і навіть природньо. Закосив дурного і мовить: тут тре фахівців. Нє, Васілій! Тут без фахівців ясно, що Зеленський порушує Конституцію. А вішати макарони будеш своєму начальству.:):):)

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та йой... Михайло... Ну не було цигана ЛФ деякий час... ну трохи здичавів... поле... вітер...

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Що саме в ній?

• Тупо Тупо x 1
  11. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Васян, ты все воруешь?

12. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А мені здається що Ви є розумово неповноцінною особою.
    "Чому?", ви запитаєте мене(С)
    Тому що раніше Ви надавали таке саме запитання, саме такими словами. І я Вам на нього відповів. Слів не пам"ятаю, але сенс в тому, що в першому турі за гніду Зеленського проголосувало, враховуючі процент тих хто взагалі прийшов на вибори, меньше ніж 9% загального числа виборців.
    В другому турі за зелене падло проголосували колаборанти, виборці Мєдвєдчука, Гундяєвці і таке інше. Взагалі, всіяке антіукраїнське падло, яке ні в якому разі не проголосує за Порошенко.

Останнє редагування: 4 лис 2020
    • Подобається Подобається x 1
  13. Lanktocha

Може щось не те зрозумів. Занадто язикатою, хамовитою і трохи припудреною вважаю Софію Федину.
    Хомчин давно себе показав, як хамло, лизоблюд і примітивний троль-копіпастер.
    А хіба не було "Не бунтуйте проти Порошенка, бо Путін нападе!"? Які причини для масових бунтів і заворушень, окрім втрати Порошенком влади? Не все ідеально, але не допустіть фальстар.

• Тупо Тупо x 1
  14. Blaberus

Як це недобре, критично ставитись до падлокловуна, та робити його потерпілим.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  15. Blaberus

Тут від падлокловуна мавпи розбігаються.

16. Blaberus

Дивно. А ось в мене склалося враження що саме потворна шмаркля ненавидить Порошенко.
    Про любов Ссанича до України краще не згадувати.

17. Blaberus

...наркота...

18. Lanktocha

Тут навіть не справа, кого критикуєш.
    Приваблює когось аналог Жиріновського? Мене не приваблює.
    Приваблює когось лишня одіозність, як Гепа мав когось на нуль множити? Мене не приваблює.

• Тупо Тупо x 1
  19. Silver bullet

Порошенко мужньо бореться з Зеленським, а з Медведчуком чогось не боровся, і зараз його не торкає.
    Правда, якось Грицак викликав Медведчука на допит восени 2017го, але закінчилось все пшиком: у Медведчука з''явилась монополія на поставки автогазу і дизтоплива, і ще здійснилось домінування Медведчука в сфері інформаційного мовлення. Як кажуть, побачте результат.

• Тупо Тупо x 1
  20. Blaberus

Це зрозуміло. З Вас культура аж пре.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)