Зеленський і КО - 2

Discussion in 'Політика і політики' started by medwedo berlogsoni, Jul 15, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Кстати, Медведо, в предыдущем посте я привел только половину выражения.Вторая половина звучит так: stultum est in errore perseverare.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Менше зло перестало воювати проти Росії.
    Менше зло довело економіку до псів.
    Менше зло зменшує фінансування армії.
    Менше зло розвалює децентралізацію.
    Менше зло повертає олігархів-крадунів, ліквідувавши доступ до декларації.
    Менше зло розвалює КС.

А ти, Лактоша - тупий. Не голосуй, бо "нема за кого". Є за кого, просто у тебе голова порожня.
    А ворог тим користає. Такі, як ти йому підходять.

• Подобається Подобається x 1
    • Не подобається Не подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. 20201101_064516.jpg

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тобто, підтримати "менше зло" Синютку, порівняно із Садовим? Я так не вважаю.
    Вже писав не раз, до декого ще не дійшло, Зеленського аж таким ідеальним, "меншим злом", навіть порівняно із Порошенком, не вважав і не вважаю, за нього не проголосував, але скільки пояснювати, прголосуй за Порошенка я обома руками + мої домашні тварини, його від поразки це би не врятувало. Досить махати кулаками після бою!

• Тупо Тупо x 1
  5. MayorMayor

Не досыть, чувачок, не досыть.Это зеленое говно нужно так смешивать с говном, чтобы оно больше никогда оттуда не вылезло.И чтобы "мудрый нарид" впредь себе руку отгрыз, только бы позначку в бюллетене напротив говна не ставил.И как видишь- реальность таки на нашей стороне.)))

6. Бачу фейсбуками несеться чергова зрада про те що Конституційний суд у вівторок розглядає конституційність закону про мову.

Перше.
    Хочу нагадати, що ГОЛОВНОЮ причиною пздєца що твориться в країні став прихід до влади клоуна.
    До цього ті хто зараз подає в Суд для визнання неконституціності е-декларування, закону про мову сиділи тихо під шконкою і не відсвічували.
    Саме клоун привів їх до влади разом з тими хто в спільному пориві з ватою і сєпарами віддав голоси за клоуна, а потім за слуг і медведчука

Друге.
    Хочу нагадати, що КС вже розглядає це подання вже довгий час. І на вівторок призначене чергове засідання. А закритість засідання складовою процедури. Почитайте закон про КС.
    То ж я бачу знову бажання маніпулювати цим фактом тих утирків, які вже засвітилися з єрмаковським прапором в руках.

Третє.
    Якщо вже говорити про рішення, то в світлі конфлікту КС з клоуном, портновими і єрмаками більш логічним і ймовірним є якраз прийняття рішення про конституційність закону про мову. Тим більше він конституційний.

То ж виходити треба не під КС, а під ВР і не допустити конституційного перевороту і узурпації влади путінським бродячим цирком.
    Mason Lemberg

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

В цьому відношенні заслуговує на повагу @VasMT . Він не повівся на "пустые словеса" Порошенка і з першого ж дня вважав Порошенка баригою.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. medwedo berlogsoni

Я не зрозумів!? Ви складом КСУ цікавились? Його очолює ставленик Януковича. І там ще кілька суддів, яких від ВР надиригував покійний нині Чечетов.
    От скажіть: на бісової матері такий суд? Через рішення такого суду Європа погрожує скасуванням безвізу.
    Я вже наводив дані про склад КСУ.
    Даю на біс. Найдіть там прізвище Янукович і ВР сьомого скликання. Ото все - ригівські назначенці.
    склад КСУ.JPG

9. MayorMayor

И что?

10. Що сє стало. То вже не Порошенка назнасєнці, а янека? Кацалапий, я не встигаю слідкувати за твоїм флюгером. Хамелеончик москальский ти наш.!

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Навчися відповідати за свої дії, а не за дії тварин, чи ще когось, тоді може буде толк. Так, вийшло не так, як хотілось, але я від себе зробив те, що міг зробити. А що зробив ти конкретно?

• Тупо Тупо x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Навчися відповідати за свої дії, а не за дії тварин, чи ще когось, тоді може буде толк. Так, вийшло не так, як хотілось, але я від себе зробив те, що міг зробити. А що зробив ти конкретно?

• Баян Баян x 1
  13. medwedo berlogsoni

Я не з Вами розмовляю. Я просто тикаю носом Миха, який - обома руками за те, щоб КСУ не розганяли. От я і запитав його, як той ставиться до того, що цим судом до цих пір керує людина Януковича.
    Що ж до моєї особистої позиції, то я вважаю, що і Янукович, і Порошенко - обоє рябоє. Розставляли своїх людей, де тільки могли. В тому числі - і в КСУ, який зараз мутить воду. Те що люди Порошенка не голосували за ті закони, через які весь той гармидер, то то - тактичний хід. Оскільки вони знали, що і без них КСУ ухвалить, наприклад, приховування декларацій, то вони виришіли виступити білими і пухнастими.
    Але саме те, що Порошенко вніс зміни в свою декларацію, коли було обмежено доступ до неї (як усякі там суркіси), свідчить про те, що Порошенку було вигідно ловити рибу в каламутній водичці.

До речі, а Ви особисто - за те, щоб КСУ в цьому складі розігнали за те, що вони ухвалюють антиєвропейські закони?

• Тупо Тупо x 1
  14. Lanktocha

Тільки лишній раз борзіти не треба. Переповнює жага помсти - вила в руки і на Банкову! Скільки людей підтримають? Хтось посміється чи викличе психіатричну бригаду із санітарами.
    Знову скажу, як Плющ до Горбачова "Ви мєня вдівляєте". Як аналогія - програли "Карпати" мюнхенській "Баварії" і від такої нензи мені дорікання, чому я не прийшов на стадіон, не вболівав і не підтримував свою команду, тому вони програли, так і з цими виборами, давно їх забули, у багатьох багато інших прблем, є чим перейматись і крім цього.

• Тупо Тупо x 1
  15. Lanktocha

Хочуть одні і не хочуть інші.
    Є аналогія, у районі у великих будинках розпочинається опалювальний сезон, опалення ще є не всюди, у деяких мало бути за потребою та бажанням мешканців, деякі просили опалення, є у квартирах діти чи лежачі хворі, але деякі пенсіонери виступали, що опалення нам не треба, більше вберемось, вип'ємо гарячого і буде менша оплата за кварт.плату. Як правильніше і чию думку мають більше врахувати?
    Так і з політиками, декому треба інших сьогодні і вже.

• Тупо Тупо x 1
  16. MayorMayor

Глупыш, всему свой черед.А пока- СН достигли зияющих вершин на местных выборах.)))
    И да- йди у сраку.)))

17. Хвантазер. Якщо не бреше нагло, то починає читати думки то суддів, то Порошенка, то ще когось. А ось залізти в голову віслюку не може, Немає за чим. Там пусто. А от в сраку віслюку без мила може. Там гімна повно, буде чим на ветилятор накидувати

18. Lanktocha

Постає питанння, для чого заворушення, якщо можна мирно цивілізовано переобрати.
    Переоберуть, як прийде час та буде альтернатива.

• Тупо Тупо x 1
  19. Good man

Good man Обычный человек

Вы прощали Порошенко лавирование между группами влияния? Нет. Вы называли это работой на Россию, коррупцией, кумовством, барыжничеством. А когда Зеленский попал в такую же ситуацию, то вы сразу заверещали про то, когда были назначены судьи, про то, как они мешают и т.д.
    Я тебе ещё во время выборов президента говорил, Порошенко поддерживают не потому, что он идеальный, а потому, что он самый эффективный. Не в теоретической теории, где все граждане законопослушные, платят налоги, не воруют, честные и трудолюбивые. Нет, не в этой сказочной стране. А в действительности, в суровой реальности. И сейчас вы своим поведением только подтверждаете правильность моих слов весны 2019-го года. Как только реальность вас больно ударила, вы сразу - ой, мы не хотим такую реальность, уберите её. А сколько еще дерьма, извините за выражение, скрывается во фракции Зеленского в парламенте, ведь до нас доходят только отголоски. Если его вскрыть, то ты же заплачешь - как же так, Зеленский был такой честный, а такими грязными делами занимался. Второй Порошенко!!!!!!11111
    Не плачь, медведо. Второй, второй, только не такой эффективный.

20. MayorMayor

А как нащот "пустых словес" паяца?

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)