Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ще питання, чи я згадую більше, чи крикуни-порохоботи.
    Є притиндент, що має шанс усунути довічного Садового, але колишній його спільник, такий самий "полтіннік", це міняти шило на мило. Якщо у мене буде можливість і візьму участь у голосуванні, не підтримаю, ні одного, ні другого.
    Сприйму без істерик, хто би не переміг. Аналогія із президентськими виборами, що варто усунути Порошенка, найбільше шансів у Зеленського - треба голосувати за нього, не кращий претендент, так і Синютка далеко не найкращий претендент для усунення Садового.

• Тупо Тупо x 2
  2. А нахера ти тут пишеш, якщо тобі пофіг. Брись звідси шпана підпарканна, тобто шлюшка.

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 2
  3. Я думаю, що Конституційний Суд у відповідь має скасувати обрання Зеленського президентом через те, що він дебіл дурний.

• Тупо Тупо x 1
  4. Lanktocha

Діду, я можу писати у вільний час. Ні за кого не агітую, не займаюсь лизблюдством і не кидаюся на тих, хто у дещому зі мною незгідний.
    А ярий лизоблюд і підхалим розкриває пащеку навіть в інших випадках.

• Тупо Тупо x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

6. - Діду, а яка нині улюблена пісня у преЗЕдента?
    - "Нє стрєляйтє в піаніста!"

• Подобається Подобається x 1
  7. В автобусе вместо традиционного шансона водила включил запись квартала-95 с зеленским. Пассажиры кричали: "выключите этого говноеда!!!", а водитель им отвечал: "выбрали - теперь мучайтесь..."

• Баян Баян x 2
    • Смішно Смішно x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ні, пане Михайло, з понеділка КС візьметься за українську мову.

І нікому буде її захистити.

президент - російський єврей
    міністр МВС - вірменин
    премєр - нащадок енкаведиста
    голова найбільшої фракції ВРУ - чурка.

9. Good man

Good man Обычный человек

Сейчас все смогут убедиться в сути сторонников Зеленского.

Когда Порошенко, лавируя между различными группами влияния, действовал на грани фола, то сторонники Зеленского называют это признаком барыжничества, цинизма, косвенным доказательством коррупции.

Когда же Зеленский попал в подобную ситуацию, то эти же самые сторонники Зеленского закричат - всё это происки политических конкурентов, нам мешают, мы должны защищаться.

Вот увидите, именно так и будет.

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Зараз Пріус назве Вас расистом.
    До речі, не слід забувати, що "у Господа нема ні елліна, ні іудея". Ви - як віруюча людина, повинні про це знати. Хоча, між нами, який із Вас віруючий?

• Тупо Тупо x 1
  11. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Як не дивно, тут я з вами згодний. Проблена не в національності ворогів, проблема в українському бидлі, що цих ворогів обрало.

• Подобається Подобається x 1
  12. Lanktocha

А побачать це якийсь Кисельофф, Салавйофф-разбойнік чи скалозуба Скабєюшка і будуть кричати, що от які націоналісти нацисти і фашисти.
    Наприклад?
    Щось зауважували не прихильники Зеленського, а просто не лизоблюди і тверезомислячі люди. В результаті, як "менше зло" обрали сумнівного Зеленського.

• Тупо Тупо x 1
  13. medwedo berlogsoni

Вважаючи три чверті дорослого населення своєї країни бидлом (Ви так і сказали - "українське бидло"), мені здається, що Ви трохи забагато на себе берете.

Останнє редагування: 1 лис 2020
    Reason for edit: на себе
    • Тупо Тупо x 1
  14. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Медведо, а как назвать персоналии, верящие в предвыборные сказки и тупые сериалы?Вот скажите, если кандидат скажет правду: "дорогие соотечественники, вам придется затянуть пояса и рвать жилы в построении богатой евроатлантической Украины.При том- вы сами не увидите плодов ваших усилий (может, самые молодые из вас), но вот ваши дети- будут жить достойно."- многие пойдут за таким кандидатом, или побегут за раздающим пакетики с гречкой?

15. Lanktocha

Прямо "Гої і гагулі".
    Хіба перед "вадінтур" Порошенко таке обіцяв?

• Тупо Тупо x 1
  16. MayorMayor

Планктоша, напомни, я сегодня уже говорил тебе, что ты глуп, как пробка?От того, что "мудрый нарид" ведется на красивые пустые словеса хоть даже Порошенко, этот самый нарид перестает быть тупым стадом?

17. medwedo berlogsoni

Я не знаю, як назвати ті "персоналії".
    Я конкретно запитав Вас, чи можна, нічого не знаючи про людину, наперед її обсирати?
    На конкретному прикладі. Подивіться пости Пріуса п"ятирічної давності, щойно Порошенка обрали президентом. Він відразу ж почав його обсирати. Точніше, його прихильників.
    Стосовно затягування поясів, то далеко не всі затягували пояси. Уже наводилися приклади, коли очільникам, наприклад, Нафтогазу, назначили зарплати при Порошенку, які зовсім не схожі були на затягування пасків.
    Не дуже то затягнула пояс і Гонтарєва. І Луценки. І багато інших парубіїв, що їздили купатися в басейнах п"ятизіркових готелів.

• Тупо Тупо x 1
  18. MayorMayor

Добро пожаловать в реальный мир, Captain Obvious.

19. MayorMayor

Если Вы не знаете (то есть, у Вас не сложилось о персоналиях окончательного мнения), тогда почему Вы так остро реагируете на слова тех, у кого мнение сложилось, и кто знает, как назвать?

20. MayorMayor

Errare humanum est.Я не вижу вокруг себя фигур в белоснежных одеждах и с сияющими нимбами над головами.Главное- как человек реагирует на свои ошибки, и исправляется ли он.Я лично в жизни совершал десятки ошибок.Неужели Вы нет?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)