Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. FB_IMG_1601915990539.jpg

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Злий і бушує КоронаПРІУС

Накінець у методичках появляється, видно і по розміщеній копіпасті.Багато недоброго було і в колишньої влади, зовсім не підходить, що ці ангели, а ці чорти.

• Тупо Тупо x 1
  3. prius

prius Well-Known Member

Гандоша стуль писок а то зєлєнский тобі буде грати піцюриною по варгах

• Тупо Тупо x 2
  4. Helgi Sharp:
    Українським політикам і олігархам можуть скасувати безвізовий режим з Євросоюзом у зв'язку з проблемами з корупцією. Про це йдеться у відкритому листі, адресованому голові фракції "Слуга народу" Давиду Арахамії, який підписали євродепутати Віола фон Крамон, Міхаель Галер і Раса Юкневичене.

У заяві зазначили, що в перші дні призначений вже за президента Зеленскоого уряд ще "вселяв надію".

"Сам президент передрікав "Україну своєї мрії", де "вчителі отримують реальну зарплату, а корумповані чиновники - реальні тюремні терміни". Через 17 місяців ми не можемо не помітити, що мрія дає тріщини, і багато з цих тріщин саме у вашій партії, пане Арахамія", - зазначили євродепутати.

У заяві також наголосили, що деякі "слуги народу" поширюють кремлівську дезінформацію, нападаючи на Національний банк, НАБУ і Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру. Також ці депатути мають тісні зв'язки з олігархами та публічно виступають за розрив із ЄС.

Євродепутати зазначили, що падіння рівня сприйняття корупції в Україні, згортання реформ, обрання голови САП комісією, члени якої не мають антикорупційного досвіду, репутації і високих моральних якостей та громадського авторитету. Генпрокурор Венедіктова блокує обвинувачення в справах корумпованих суддів і у справі міністра охорони здоров'я Максима Степанова за нібито отриманий відкат у розпал пандемії, а також у скандальній справі про продаж державних посад.

"Що стосується безвізового режиму, це ні в якому разі не намір з боку ЄС скасувати це велике досягнення для громадян України та громадян ЄС. Але все ж ми залишаємо за собою право виносити конкретну відмову в таких свободах окремим олігархам, включаючи політиків, які зловживають цим правом заради своєї приватної незаконної діяльності", - наголошують у ЄС.

Одне питання: ДО ЧОГО ТУТ ЗЕЛЕНСЬКИЙ?))

5. Сьогодні Denys Bihus випустив чудовий сюжет, чи знають Слуги Народу власну програму.

Виявилося, що звісно - ні.

Зате з пунктами програми партії Путіна: погоджуються і виконують!

Це мені нагадало, коли я запитував у «зелених» парламентарів: «а де можна почитати стратегію Президента чи монобільшості? Де план дій, за рівнем виконання якого можна оцінити ефективність владної команди?»
    - Читайте передвиборчу програму кандидата в Президенти Зеленського, там все написано, її ми і виконуємо!, - зверхньо відповідали мені.

Нагадую слугам програму Вашого Президента.
    Рівень виконання дорівнює Нулю!

До речі, в програмі не була прописана Дольче Віта подружжя Зеленських, єрмаків і іже з ними. Це записати як перевиконання?

Передвиборча програма кандидата на пост Президента України Володимира Зеленського
    Я розповім Вам про Україну своєї мрії.

Україну, де стріляють лише салюти на весіллях та днях народження.

Україну, де відкрити бізнес можна за годину, отримати закордонний паспорт — за 15 хвилин, а проголосувати на виборах – за одну секунду, в Інтернеті.

Де немає оголошень «Робота в Польщі». А в Польщі є оголошення «Робота в Україні».

Де в молодої сім’ї є один клопіт — обрати квартиру в місті чи заміський будинок.

Де лікарі та вчителі отримують реальну заробітну плату, а корупціонери — реальні строки.

Де недоторканими є Карпатські ліси, а не депутати.

Де бабця отримує гідну пенсію, а не інфаркт від рахунку за комуналку.

Де підставою призначення на посаду є розум, освіта, талант і совість, а не те, що разом хрестили дітей.

Де дороги є, а дурнів — немає.

Це — Україна реальної та здійсненної мрії. Україна найближчого майбутнього.

Україна, в яку повертаються.

Україна, якою ми будемо пишатися та цінувати, а решта — знати і поважати.

Україна, з якої не поїдуть наші діти.

А тепер про те, як це зробити.

Те, що я презентую, — це не просто моя програма. Це мої цінності. Це те, у що я вірю і чому готовий служити.

6. Lanktocha

КоронаПРІУС і порохоботи-лизоблюди!

7. prius

prius Well-Known Member

Бачу Гандоша,тобі подобаєтся зелена піцька на варгах

• Тупо Тупо x 1
  8. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Харьков.В течение часа прошли две вертушки.Такая интенсивность доставки раненных была в дни самых жестких боев."Надапростапиристатьстрилять".

• Тупо Тупо x 1
  9. Lanktocha

А КоронаПРІУС ще і "друг" Баріски Мойсєєва? Є тут речі важливіші, ніж срач із таким. Не виходить нормально спілкуватися - в бан дятла!

Тепер щодо останніх рейтингів, кричите про зростання рейтингу Порошенка - не так значно, будьмо реалістами, майже як був, тут заперечень нема, що прохідні і багато на що претендують.
    А дійсно тривожить, залізно 20% і більше має ЗаЖОП + всякі Шарії та їм подібні фекалії, до таких ватних політ.сил переходять і вчорашні виборці Зеленського, а не переходять до Порошенка, як уявляють порохоботи у своїй хворій уяві.

• Тупо Тупо x 1
  10. Планктоша, краще з розумним загубити, ніж з тобою найти

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  11. Юрист-недоучка...
    ГЕННАДІЙ МОСКАЛЬ ПІДОЗРЮЄ, ЩО ДИПЛОМ ЗЕЛЕНСЬКОГО ПРО ВИЩУ ОСВІТУ ФАЛЬШИВИЙ

Москаль уже зробив запит до Кривого Рогу, де офіційно навчався гарант.

Про це він сказав в ефірі "5 каналу" в програмі "СтопРеванш".
    "Я зробив запит до Кривого Рогу – дайте його дипломну роботу. Є доступ до публічної інформації. Це публічно. Якщо ти не писав дипломної роботи, тобі не дадуть диплом. Тільки, кажу, не кажіть, що миші з’їли, затопили, хтось вкрав, десь загублена", – каже Москаль.

Неграмотність – лише одна з багатьох подібностей Зеленського та Януковича. Шостий президент так само любить розкіш: обіцяв передати державну резиденцію дітям, але сам переїхав до палацу. Його кортеж учетверо більший, ніж у четвертого президента – п'ятдесят машин.

Якщо Янукович відпочивав тільки на державній дачі в Криму, то Зеленський за півтора року, крім Одеси, Гути, Буковеля та острова Бірючого їздив на відпочинок у Бодрум, Париж, на Ніагарський водоспад. А новий, 2020 рік, почав зі скандального відпочинку в Омані.

"Він виявився дуже слабкою людиною, – не тільки інтелектуально, – яка досі не може зрозуміти, що таке президент і чим він має займатися. Слабкою на ті спокуси, які дає влада. Для нього на якийсь момент стало важливіше лімузини-кортежі-дачі-відпочинки, аніж власна робота", – говорить ексміністр транспорту Володимир Омелян.
    А Геннадій Москаль додає: "Таким совком не був ні Кучма, ні Ющенко, навіть не був Янукович. Він чисто радянський совок”.
    Москаль підозрює, що диплом Зеленського про вищу освіту фальшивий – подробиці

12. Lanktocha

Можна відповісти так само!

Ще один "мудрагель", який признав сам себе "елітою", мудрішим за інших і взяв на себе право ( ніхто його не давав ) гавкати на інших та займатись гівнометанням.

• Тупо Тупо x 1
  13. prius

prius Well-Known Member

Гандоша що правда коле, нервувати почав

• Безграмотно Безграмотно x 1
  14. prius

prius Well-Known Member

Хмара на старость почав продаватись всім хто більше дасть грошенят, старий вже в маразмі

15. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Колишній голова Луганської та Закарпатської областей, генерал-лейтенант міліції Геннадій Москаль підозрює, що диплом Володимира Зеленського про вищу освіту – фальшивий. Про це він сказав в ефірі "5 каналу" в програмі*"СтопРеванш".
    "Я зробив запит до Кривого Рогу – дайте його дипломну роботу. Є доступ до публічної інформації. Це публічно. Якщо ти не писав дипломної роботи, тобі не дадуть диплом. Тільки, кажу, не кажіть, що миші з’їли, затопили, хтось вкрав, десь загублена", – каже Москаль.
    Неграмотність – лише одна з багатьох подібностей Зеленського та Януковича. Шостий президент так само любить розкіш: обіцяв передати державну резиденцію дітям, але сам переїхав до палацу. Його кортеж учетверо більший, ніж у четвертого президента – п'ятдесят машин. Якщо Янукович відпочивав тільки на державній дачі в Криму, то Зеленський за півтора року, крім Одеси, Гути, Буковеля та острова Бірючого їздив на відпочинок у Бодрум, Париж, на Ніагарський водоспад. А новий, 2020 рік, почав зі скандального відпочинку в Омані.
    "Він виявився дуже слабкою людиною, – не тільки інтелектуально, – яка досі не може зрозуміти, що таке президент і чим він має займатися. Слабкою на ті спокуси, які дає влада. Для нього на якийсь момент стало важливіше лімузини-кортежі-дачі-відпочинки, аніж власна робота", – говорить ексміністр транспорту Володимир Омелян.
    А Геннадій Москаль додає: "Таким совком не був ні Кучма, ні Ющенко, навіть не був Янукович. Він чисто радянський совок".
    (С)

16. “Єропейська Cолідарність” у партійній газеті “Великий Київ” опублікувала моє інтерв’ю виданню “Главком”.
    Нижче наведені деякі фрагменти моєї бесіди з журналістом “Главкому” Русланом Поліщуком.

"Зеленський ніколи не дозволяв собі глузувати над Путіним"

"Якщо Гебельсу свого часу вдалося за шість років перетворити націю, яка дала світу рекордну кількість титанів духу, в стадо тварин, то що вже казати про Україну, яка десятиліттями була об’єктом наруги над свідомістю..."

"Як казала Леся Україна, "щоб не плакати, я сміялась". Схожа версія була в Беранже – "Я поспішаю засміятись, інакше мені доведеться заплакати."

Те, що відбувається в нас – результат віроломної психологічної операції, яку будуть вивчати науково-дослідні центри всього світу. Наразі збіглися інтереси двох таких підступних ворогів, як Путін і Коломойський. Треба визнати, що ця операція з приведення до влади Зеленського була дуже вдало проведена і це відкидає країну на декілька років назад. Ті досягнення, які були здобуті, на жаль, втрачаються. Можливо, суспільство має отримати досить болісне щеплення від цього популізму, зробити висновки і більше подібних експериментів не повторювати. Люди повинні перестати вірити в те, що існують прості рішення складних проблем...

Зеленський наївно розраховував, що після його приходу до влади він вдало пожартує, замириться з Путіним і поверне собі потужний російський ринок і великі контракти. Байдуже, яка в цих серіалах ідеологія. Як написано в російських джерелах про «Сватів», вороватому, тупуватому, бидловатому завгару Будько (українцю) протистоїть інтелігент, високоосвічений росіянин академік Ковальов.

То що ж ви, українці, не хочете погоджуватись на цивілізаційний вплив «русской весни»? Ви ж бачите, яке у вас бидло, а в Росії освічені високодуховні люди? Це ж конфлікт двох світів. На кожний сезон серіалу «Свати», який паплюжив українців, канал РТР виділяв $5 млн. На рік це $10 млн. Це тільки один з їхніх продуктів, але ж вони знімали і виготовляли там і іншу туфту. Головним чином все це було затребуване саме на російському ринку. Вони розраховували і «Слугу народу» там запустити...

Є два способи поширювати світло. Один – бути джерелом світла, а інший – бути дзеркалом. Я свою роль бачу в тому, щоб більше віддзеркалювати. Маючи велику аудиторію в Інтернеті, на ТБ і на радіо, я повинен допомогти їй орієнтуватися в ситуації...

Є фахівці, яким я довіряю і вважаю за доцільне їх активно просувати. Наприклад, в економічних питаннях – це Сергій Фурса. Що стосується історичних питань – Вахтанг Кіпіані. До активних блогерів належать також Віталій Портніков, Helgi Sharp, Карл Волох, Павло Казарін. Я їх активно поширюю для того, щоб їхня думка була почута більшою кількістю співвітчизників. І це є інструментом протидії інформаційній диверсії з боку Москви.

Ким би був Зеленський без каналу 1+1? Чи міг би він претендувати на першу посаду в державі, якби не було серіалу «Слуга народу» і шаленого промо через інший контент? Впізнаваність Зеленського була 99,9%. Не було такого українця, який би не знав про «Квартал 95». Тут важко переоцінити роль ТБ. Це абсолютна заслуга піарників Коломойського. До мене потрапила одна аналітика – в розкрутку і просування тих рекламних роликів, де Зеленський-актор розстрілює парламент, було витрачено кілька мільйонів. То був шалений психологічний тиск. Недооцінювати роль такого фактору, як ТБ, – це велика помилка.

Був такий ізраїльський комік Дуду Топаз, який мав свої телевізійні шоу і був абсолютним рекордсменом за кількістю переглядів. У Зеленського був «Квартал 95», «Ліга сміху» і «Розсміши коміка». В Топаза (справжнє ім'я - Давід Гольдберг) теж було три дуже популярних і успішних проекти, які мали шалені рейтинги. Більше половини восьмимільйонного населення Ізраїлю дивилися його програми в прайм-тайм. Де ще можна було таке побачити? Але він свого часу теж зробив необачний крок, публічно підтримавши один політичний проект.

Як тільки він став політично заангажованим, його посунули з першої кнопки, він втратив свої програми, популярність, рейтинги і останні три роки життя провів між тюремною камерою і психіатричною лікарнею. Врешті з третьої спроби повісився в душовій кабіні в ізраїльській в’язниці «Ніцан». До речі, я коли був консулом в Ізраїлі, то відвідував у цій в’язниці наших затриманих співвітчизників.
    Це яскравий приклад того, як людина переоцінила свої можливості.

- Ви задоволені діяльністю Кличка на посаді мера?

- Він міг би зробити більше, ніж зробив. Але якщо порівняти його діяльність з попередниками, то він принаймні не завдав такої шкоди Києву, як Омельченко чи Черновецький. Так що Кличко може не є ідеальним (адже ідеальним місце в музеях), але шкоди місту від нього було набагато менше. Висуванці від «зеленої» команди чи той же Пальчевський, які є кандидатами від антиукраїнських сил, можуть завдати набагато більшої шкоди.

Повний текст читайте тут: Дмитро Чекалкин: Зеленський ніколи не дозволяв собі глузувати над Путіним

• Баян Баян x 1
  17. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Перепускаю, Ви маєте на увазі Андрія Полтаву.
    Це тому що він волонтер, або тому що знущається над кацапами?

18. Lanktocha

Хтось йде до того, хто більше заплатить. Тут не у Хмарі справа, хіба не так поводиться продажний Тарасю Чорновіл? Хіба не був чи не при всіх президентах, при різних владах, залежно, хто більше заплатить і при кому буде власна вигода, сам Порошенко?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)