Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Погоджуюся. Слід було в другому турі голосувати за Зеленського.

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Вот я теж прийшла до такого висновку. Зараз жалкую.
    Добре було, коли б Порошенко одержав процентів 10....
    Як би розповідали тупі віслюки-боти про 90% баранів.

• Тупо Тупо x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бачу, гра на піаніно не дає вам спокою.:)))

• Тупо Тупо x 1
  4. Де ж всі ваші зелені аваторочки. Всі вже бояться признатися, що його трахнув козел

5. medwedo berlogsoni

Миху, у Вас щось цікаве болить, що Ви раптом згадали специфічну гру на піаніно?;)

• Тупо Тупо x 1
  6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тоді питання на засипку, а який президент дав високі зарплати медикам і освітянам, обділивши, при цьому чиновників?
    Тільки в одному проблема?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

конкретна робота Зебобіків.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

О, то ви знали про гру на піаніно, коли голосували за клоуна, ви продвінуті, а я думав, що це все випадково.

9. FB_IMG_1601785428194.jpg

10. Lanktocha

Ну і істерика! Думати та анілізувати щось можете? Як у мене ватна сусідка колись сказала, що не треба голосувати за Тягнибока, бо він закликав винищувати пенсіонерів. Точно такі самі "факти" порохоботів щодо Зеленського.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

12. Я який на сьогодні в нас показник захворюваності?

Но еще в августе премьер Денис Шмыгаль заявил, что правительство не будет больше вводить жесткий карантин, хотя и рассчитывает, что уровень суточной заболеваемости COVID-19 выйдет на показатель в 3 тыс. человек в день. Идея ограничений стала непопулярной и среди региональных властей, чьи бюджеты сильно пострадали от необходимости финансировать медицинский сервис и от падения налоговой выручки.

P.S. Давно перевалила за 4 тис. А якщо контролювати третину даних, які не подають. Плюс тести не є 100% достовірними, хоча людина хвора, то ми піднімаємось до цифри в 6 тис. Хворих денно.

13. medwedo berlogsoni

Не забуваємо, що призупиняють Постанову, ухвалену Гройсманом. Якому учителі були "до лампочки", не йому було виконувати ту постанову, а він лише хотів набрати свої 5 відсотків, щоб всунутися знову у ВР.
    Кабінет Міністрів України - Про оплату праці педагогічних, науково-педагогічних та наукових працівників закладів і установ освіти і науки

На той час нічого ще не було відомо про всесвітню епідемію, але було відомо, що Гройсман уже не буде біля основного корита держави.

Постанова Гройсмана - від 10 липня 2019, безпосередньо перед парламентськими виборами
    Президентом уже став Зеленський, при якому Гройсману нічого не світило. От він, Гройсман, і вирішив напідсовувати кілька подібних "постанов". Хай наступників голова болить, як те розгрібати.

Ви, Миху, дієте за принципом: "что віжу, о том пою".
    А співставити хронологію того, що за чим відбувалося - це не Ваше.
    Тому я вимушений витрачати свій час на те щоб пояснити порядок подій.
    1 Зеленський став президентом і оголосив позачергові вибори до ВР
    2. Гройсман поки що залишався головою КМ
    3. Під час перегонів до ВР Гройсман підписує постанови на майбутнє (до 2023 року), які він уже не виконуватиме, щоб завоювати голоси на позачергових виборах.
    4. Весь світ охоплює епідемія коронавірусу, яка призводить до падіння економіки у всьому світі.
    5. Уряд Шмигаля скасовує ту нереальну на даний час постанову.

Останнє редагування: 5 жов 2020
  14. Lanktocha

Буде метод Трампа, що ви мене переоберіть, а тоді протиковідні вакцину запустять?
    Деякі показники залежать, в першу чергу, від свідомості людей та дотримання ними карантинних правил.

• Тупо Тупо x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хочете факти?
    Головне, тут не треба щось придумувати:

View: https://www.youtube.com/watch?v=EftX_qPN9S4&ab_channel=%D0%A1%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%BE-%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9c%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%80

Я тут ні причому. Слова вашого президента.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Підбріхуєте.
    Економіка України до грудня минулого року скотилася на пси. Про пандемію ще ніхто не говорив.
    Команда Гончарука повністю провалила всю роботу. Ой, перепрошую, найкращий уряд Гончарука провалив всю роботу.
    Потім (не пригадую при чиєму уряді), команда Зеленського продала всі маски, поклавши собі в кишеню бабло. Тобто маски були і якби їх не продавали, то мільйони доларів можна було зекономити. Але я ніяк не можу зрозуміти, чому економіка України настільки впала? Де допомога держави людям? Чому ліки проти ковіду такі дорогі? (це слова про ліки Зеленський гарно говорив на стадіоні). Думаєте, люди не зрозуміли про те, що засоби захисту привезли для Епіцентру, а не для людей? Куди поділися 65 мільярдів, виділених на ковід-19? Крім додаткових оплат лікарів, нема жодної суттєвої допомоги простим людям. Захворів, потрапив у лікарню, лікуйся за свій кошт. Ось такі реалії. А тепер всі негаразди списують на ковід-19.

17. Lanktocha

Тільки окремої групи людей? Хтось вже створив якусь "народну Республіку" з окремим керівництвом. Не обирали так і я не обирав.

• Тупо Тупо x 1
  18. Всі потоки замкнено на Банковій (відео, прослушка)

Володимир Ар’єв:
    Головне із викладеного Леросом запису – фрагмент, де соратник Льоні-Космоса Денис Комарницький каже куму Єрмака Тищенку, що при минулій владі їх могли і посадити, а зараз можна красти, і в офісі президента все «порєшают».

Так воно і є, тепер все замкнено на Банковій. Призначення, потоки – лише через перший кабінет. Стрибок корупції вгору наочний: повернулися відкати за повернення ПДВ, розпил на «Великому крадівництві» шалений, хабарництво процвітає, рейдерство і накати на бізнес силовиків тощо зросли в рази! Кілька знайомих через рекетирів з правоохоронних органів виїхали за кордон (окрема тема). Міжнародні організації, які відзначали позитивну динаміку в боротьбі з корупцією, зараз ставлять протилежні оцінки.

І попри те раніше про корупцію кричали з кожної праски, а тепер – дивовижна тиша. Все добре чи майже добре, хоча реальність інакша. Мусолять нафталіновий «Роттердам+», а тирінг нинішніх насельників Банкової воліють не помічати. Що ж сталося?

Все просто: маніпуляторів і торгівців довірою на антикорупції, типу заслуженого залізничника чи не менш заслуженого укроборонпромщика, за заслуги перед зеленською владою добре пригодували. Інших «борцунів» теж. Тому й тихо. Але свою справу вони зробили: країна несеться в прірву.
    Гео Лерос: Зачем Зеленскому Тищенко. Прослушка ч.1:

View: https://m.youtube.com/watch?ebc=ANyPxKq41f7ldna_vYV2Fs6TWmjp1ybVbyNVQRYOgn7p3g6aRa1KECJNfptOj8HfqwJQ5yP3Hf3AwpsgcNxy7BqYdqnc7IELZw&feature=emb_title&v=SzO-8J3nAJA

"Обидно за лысого из "Квартала": Арьев напалмом, пока Гончаренко рулит

View: https://m.youtube.com/watch?v=8DckQotders

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)