Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.

1. View: https://www.facebook.com/100001638607822/posts/3530368733694379/

2. Dred

Dred Well-Known Member

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Пишуть порохоботи, як дехто ставив підписи із порошенківських людей.

• Тупо Тупо x 1
  4. Lanktocha

//Російська кінокомпанія "Грин Филмс", співзасновником якої до весни 2019 року був Володимир Зеленський//
    Тільки він і нікого нічого більше не пов'язує із Росією?

5. Російська кінокомпанія "Грин Филмс", яку заснував Зеленський та його найближче оточення, не припиняла свою діяльність, і наразі планує наростити свої прибутки. Компанія пройшла відбір у конкурсі на отримання державного фінансування з бюджету Росії.
    Кінодітище Зеленського в Росії планує нарощувати прибутки - "Схеми"

- Липецкая фабрика Зеленскага работает и финансирует армию оккупантов. Он же не барыга,ему можна!

Йозеф Кнехт:
    Зеленський: Вийдіть на вулицю і запитайте: Зеленський – це бандит чи ні? Я даю вам 100%, 100 людей запитаєте – 100 людей скажуть «так»… Я ж не впливаю? Не впливаю. Ну і все.

Українські бійці зафіксували на відео підпал сухої трави з боку окупантів.
    крок_за_кроком:
    Pосійські терористи спалили заживо 9 мирних жителів,а гідрант і далі говорить про якесь перемир'я і відмазує росіян. я вже не говорю про спалені хати. мені здається що це якийсь хєpoвий сон.

Fursa Sergey:
    Ляшко, головний санітар, пішов проти президента. Каже, в нас не було першої хвилі коронавіруса. Але ж ми знаємо, що була і її героїчно здолав президент. За що отримав відзнаку «майстер спорту по боротьбі з коронавірусом». Але якщо першої хвилі не було, то кого переміг президент?

Oleksiy Goncharenko:
    Уряд досі не закупив ЖОДНОГО апарату ШВЛ! При тому, що 100 млн гривень з ковідного фонду на закупку 200 апаратів виділили ще в квітні!
    Чим увесь цей час займалися наші “майстри спорту по боротьбі з коронавірусом”? Запитання риторичне. Тим часом кількість хворих невпинно зростає.

В Бориса Юровича, кандидата ВО Свобода на мера міста Стрия на Львівщині знайшли російський паспорт

Психолог ДалайЛамы‬:
    Зелю показали в Ровно. В конце 80х была целая воровская движуха. Пацыки ездили по селам и когда начиналась Рабыня Изаура, соседи сбивались в одну хату и охали над сериалом,а пацыки спокойно обносили дома целыми улицами. Зеля это такая же Изаура. Его возят по городам показывать дуракам‬. А сами в это время разрывают страну. Его нам уже даже не пытаются показать президентом.Год назад его хоть к трампу свозили. Позволили лесника увалить. А в этом тупо разрешили в свадебный салон зайти.Кофе попить.Мячик пнуть.Это пафосно прозвучит,но у нас тупо нет президента. Вообще...

• Баян Баян x 1
  6. Жінку з Чернівців, що кричала Зеленскаму вбивця і злодій, притягнуть до кримінальної відповідальності за розголошення державної таємниці

• Тупо Тупо x 1
  7. Lanktocha

Звичайно, це не у плюс Зеленському.
    Як аналогія, при "вадінтур", були думки, так у Порошенка ж у країні-агресорі бізнес, через нього можуть на нього давити, є кандидати, яких нічого з РФ не пов'язує, але на це махнули рукою і вибрали, оскільки, це був найрейтинговіший кандидат і терміново був потрібен легітимний президент. Так і тут, на дещо махнули рукою, дуже високим був антирейтинг у Поорошенка, міг перемогти у ІІ турі тільки Бойка.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Дебилушко, вы "махнули рукой" на Украину.

9. Lanktocha

Це вже інша тема розмови.
    Мій вибір, та і переміг би пункт, якби він був у бюлетені "Не підтримую жодного кандидата".

• Тупо Тупо x 1
  10. Це те саме, що "махнув рукою" на Україну

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  11. MayorMayor

Правда, в этом случае голоса "не пидтрымавшых" распределяются между остальными кандидатами, пропорционально отданным за кандидатов голосам.Но зелебобикам с их межушным ганглием это непонятно.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  12. Lanktocha

КоронаПРІУС розбушувався, вже "тупо" наліпило у темі про Садового. Це ж інша парафія, чи треба виконати план по "тупо"?
    Точніше... Якщо 2 кандидати і не підтримали жодного, то які "остальні"?

• Тупо Тупо x 1
  13. FB_IMG_1601749487362.jpg

• Подобається Подобається x 2
    • Баян Баян x 1
  14. prius

prius Well-Known Member

Гандоша ти виконав план з вазєліном по грі на піаніно?

• Тупо Тупо x 2
    • Смішно Смішно x 1
  15. Lanktocha

Шановні порохоботи!
    Перед тим, як ліпити тупі картинки з методичок, раджу включити логіку, гречка - не дефіцит, її купити не так складно, особисто у мене це не улюблена крупа, ніякі партії мені таке не пропонували, тим більше Зеленський, а хто щось пропонував, писав раніше, ходили люди Порошенка, що відремонтуємо вам дорогу, але ви поставте підпис, що проголосуєте за партію Порошенка. Так само і "патріоти" займаються гівнометанням не за пиріжок?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Привітання президента з Днем вчителя::))):))):)))

Лохи повелися.:tongue:

• Тупо Тупо x 1
  17. MayorMayor

Бубачька требует, чтобы учителя получали высокую зарплату.У кого требует- х.з.Не иначе- у учителей.Ну не хотят, падлюки, получать высокую, получают низкую.Надо "браты пид особыстый контроль".

• Смішно Смішно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)