Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Реально забембали, скільки протиставляти Зеленського і Порошенка? Зеленський - неідеальний і не вічний, Порошенко - минуле і зовсім не безальтернативне.

• Тупо Тупо x 1

2. View: https://www.facebook.com/748183438/posts/10158003196413439/

Економіка продовжує стрімке падіння.

Треба востаннє міняти Уряд, Володимире Олександровичу, наступний на вихід - парламент.
    Якщо не встигнете - змінять Вас.

Обсяг реалізованих послуг підприємствами сфери послуг значно скоротився.

Так за даними Держкомстату у другому кварталі 2020 року обсяг реалізованих послуг підприємствами склав 192,7 млрд грн, що у порівнянні з аналогічним періодом 2019 року менше на 28,3 млрд грн, або на 12,8%.

При цьому слід відзначити, що значно скоротились обсяги отримання послуг серед населення.

Так у другому кварталі 2020 року обсяг отриманих послуг склав 30,9 млрд грн, що менше ніж в аналогічному періоді 2019 року на 17,1 млрд грн, або на 35,6%.

Отже, у другому кварталі 2020 року населення України стало менше користуватись наступними послугами (за видами економічної діяльності, у порівняні з аналогічним періодом 2019 року):
    Транспорт, складське господарство, поштова та кур'єрська діяльність, обсяг зменшився на 73,7% (- 9,9 млрд грн);
    Тимчасове розміщування й організація харчування, обсяг зменшився на 73,2% (-4,4 млрд грн);
    Мистецтво, спорт, розваги та відпочинок, обсяг зменшився на 73,7% (-772 млн грн).

Слід відзначити, таке зменшення майже по усіх напрямах економічної діяльності, крім послуг у сфері Інформації та телекомунікації (обсяг виріс на 2,4:wacko: та операцій з нерухомим майном (обсяг виріс на 19:wacko:.

3. 20200908_013041.jpg

• Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. Йож Туманный:
    Пожалуй, тоже пару слов скажу на счет слитой Ермаком операции СБУ и ГУР.
    Я не думаю, что это была измена потому, что Ермак или Зеленский - агентура Кремля. Да, на них ,скорее всего, действительно есть компромат (потому, что долбодятлы не умеют на вляпываться в истории), но едва ли к нему прибегали.

Потому, что и Зеленский и Ермак, и вся эта квартальная тусня - это насквозь советские/российские люди ментально. Это очень хорошо видно по тому, как они выстроили вертикаль власти: личности не важны, важны должности. Был Богдан главой ОП - был он царь и бох. Стал им Ермак - про богдана забыли. Лишился должности - и ты никто, и звать тебя никак.

Это - чистой воды азиатчина, как заведено в соседней недоимперии.
    Люди с подобным мышлением больше всего на свете боятся разгневать того, кто выше их по иерархии. Потому, что в их понимании начальник - божество, подчиненный - простой смертный, которого унасекомить, или вообще уничтожить - раз плюнуть.

Полагаю, можно не доказывать, что Москву и Кремль, эти ребята воспринимают как тех, кто выше их по иерархии, и, соответственно, в штанишки писаются при одной мысли о том, чтоб х*йло прогневать.
    Операция по извлечению вагнеровцев - это была бы знатная пощечина Москве. Не столько опасно, сколько обидно, что какие-то там чубатые х*хлы такое отмочили, а "всемогущеее ФСБ" даже британского пенсионера отравить не смогло толком. Да что там пенсионера - Навального на своей территории и то грохнуть толком не смогли.

В общем, подобная операция - это не столько больно, сколько унизительно. А в глазах зелени, унизить начальство - это даже хуже, чем просто накосячить. Это практически смертный приговор в их понимании.

Потому мы и получили что получили: едва узнав, что россиян хотят взять за ж@пу, Ермак и ко побежали упреждать подставу. В их понимании, это поможет им получить благосклонность Москвы, и, соответственно, улучшит их переговорную позицию, ведь единсвтенный способ получить благосклонность божества - это лебезить перед ним, пресмыкаться, и преданно заглядывать в рот. По-другому эти клоуны не умеют.

Так что нет нужды вербовать этих кретинов. Достаточно того, что они считают кого-то "начальством", идти против которого - смерть.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. 20200903_214043.png

• Баян Баян x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  6. Зеленський на розтяжці
    Перемир'я накрилося. Володимиру Олександровичу його тезка з Москви на кілька тижнів дозволив розслабитися.
    Це був пробнічєк.
    А тепер треба купувати мир.
    Якщо ж Зеленський не буде семимильними кроками наближати мир, або, наприклад, не включить воду в Крим, то чим ближчими будуть вибори, тим більше буде обстрілів.
    Тобто або наш Верховний головнокомандувач злякається і дасть заднього - ми матимемо вулицю і страшні протести.
    Або Вова вистоїть проти Путіна і тоді його рейтинг як миротворця впаде нижче плінтуса.
    Особливо, якщо медведчуковські канали ще й почнуть шакалити:
    - дивіться, такого і при Порохові не було.
    Це цуцванг.
    І тут ніяке велике будівництво не допоможе.
    Або, як казав класик: "От жалко пацана"
    Віктор Бобиренко

• Тупо Тупо x 2
  7. Lanktocha

Вся суть копіпасти порохоботів "Чем хуже - тем лучше!"

• Тупо Тупо x 1
  8. Звірюги

9. Завтра у вчительський хтось комусь кому розкаже, який хароший припізьдєнт у нас , і як погано жилось за бариг...

"Постанова Про оплату праці педагогічних, науково-педагогічних та наукових працівників закладів і установ освіти і науки призупинена.

Про таке рішення було повідомлено Міністерством освіти та науки України.

– Через відсутність коштів на її реалізацію у державному та місцевих бюджетах зазначена постанова була зупинена до 31 грудня 2020 року, – йдеться у повідомленні."

Вофка, прошу тебе, не зупиняйся. Переведи всіх цих сук на трудодні.

10. Цей шедевр від Зеленського, треба репостнути масово. Ось так, вони кормлять народ.
    FB_IMG_1599594346131.jpg FB_IMG_1599594360754.jpg

11. Lanktocha

Лизоблюдам, що внушили собі безальтернативного божка, месію і що ніхто не був проти Порошенка на чолі маршу захисників.
    Позиція ветеранів стосовно очолення Петром Порошенком ходи ветеранів на 24 серпня. Якщо хто ще не читав, то ось.
    Рух Ветеранів України
    (дослівно) :
    "Шановні побратими та посестри.
    Тиждень ми чекали офіційної реакції партії Європейська Солідарність на ігнорування прохання не використовувати Офіційна сторінка. Парад 2020: Марш Захисників України з метою передвиборчого піару.
    За цей тиждень відбулось, декілька цілеспрямованих інформаційних атак на членів Руху Ветеранів України, які, за нашою інформацією, планують продовжувати з метою максимальної дискредитації та розмиття інфоприводу.
    Але реальність - вперта річ. Станом на зараз в мережі є вже два агітаційних ролики ЄС, які абсолютно очікуванно містять відеоматеріали з учасниками Маршу Захисників України.

• Інформативно Інформативно x 1
  12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Порошенку як політику нічого вже не допоможе, навіть якщо б його несли як патриція попереду Маршу Ветеранів.
    Приблизно так:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Lanktocha

Це вже піар із серії "Перестаралися". Декілька років тому була мода, та вважали, що партія буде мати вищий рейтинг, будь у ній побільше ком.батів, добро.батів... Кому місце у збройних силах та гарячих точках, кому у законотворчій діяльності.

14. Візит Мінотавра
    Рубрика – ні дня без зашкварів.
    Вчора відбулися два візити Зеленського. Один у Суми – другий у Житомир.
    Я так розумію, що маленькі області можна і по дві на день інспектувати. А великі – по цілому дню на область.
    Згадалося з Романа Карцева: вчєра билі по пять – ну очєнь бальшиє.
    А так, що сказати: балаган як балаган. Постановочне шоу. Багато проплачених сюжетів на усі місцеві телеканали. Щоб піпл плакав і підвищував надої(закреслено) свою електоральну продуктивність.
    Кругом презентували кандидатів у мери і взагалі показали списочний склад у ради.
    Якщо комусь не ясно: президент, у свій робочий час, за кошти платників податків, у двох обласних центрах був обличчям входу для партії Слуга народу. Такий маркетинговий хід. За наші гроші.
    Раніше це називалося адмінресурсом. І у Європах це не вітається. Наша організація звичайно відпишеться про застосування президентом адмінресурсу в Опору і в усі посольства.
    Ну то таке. Ми ж розуміємо, що наш президент – якщо нічого не робить – працює ефективніше. Бо як у прислів’ї: гірше дурня – дурень з ініціативою.
    Я впевнений, що такі візити по шаблону будуть у всіх областях і по кругу.
    А ви помітили закономірність? Минулого року Зе! їздив і розпікав місцеве боярство. Публічно давав шалабанів, шукав чортів. А зараз попустило.
    Ну-да, і Лукашенка не в тренді. І як ти попустиш мера, якщо у нього рівень довіри в конкретному місті – більший за твій.
    Так-що лише лєнточки поперерізать.
    Ще одна закономірність: від Слуг і у Сумах, і у Житомирі у обласні та міські ради йдуть багато забудовників. Сьогодні виясню, як у інших регіонах. Але це вже схоже на тенденцію. І Зе! може і не знати і його хтось веде в темну.
    А йому шо? Айкоси, бабада. Скажуть – ось у Сумах Віктор Федорченко – прекрасний забудовник. Беремо у верх списку. Ага. А потім вони безкоштовно собі ділянок навикручують.
    І питання: занос в Офіс президента вже був, чи тільки очікується? Занос з якими нулями?
    Але про це на брифінгах Володимир Олександрович тактовно промовчав.
    Єдина відмінність у візитах до Сум і до Житомира в тому, що в Житомирі губернатору надали слово, а сумському тільки аплодувати іншим дозволили.
    І ще в Сумах показали дно і вершину.
    Дно. Зеленського зустрічали в обласному театрі. Володимир Олександрович, як шубу з барського плеча – пообіцяли театру статус національного. Ну йому за це і вилизували. Такого славоблудія я в житті не бачив. Щепкін у кращому світі ридає і кричить: «Нє вєрю»
    Вершина. Але порадували сумські дівчата журналістки. Спочатку незручне питання про методи відбору кандидатів у мери задала Лєна Адаменко.
    А потім Анна Валевська з Еспресо спитала про ефективність поїздок Зеленського по країні. І тут-же Зеленський назвав її прислужницею колишнього президента.
    Ну да, якщо теплою водичкою не поливаєш – ти тупий порохобот. От інша справа в театрі. Там умнічки.
    А потім закрутився тролінг.
    Аня: так будівництво доріг не ваші повноваження.
    Зе! (дослівно): так це не мої повноваження, але я хочу відповідати за все, що у нас відбувається. І це головне повноваження президента.
    ТАДАМ!!! Він сам визнав свою відповідальність. Значить і за тих, хто сидить по вині Авакова.
    За суддю Вовка, який віддає Суркісам 350 лямов. І ще за одного суддю Вовка з ОАСК. Він відповідає за дурню від Фокіна, якого призначив у ТКГ.
    І значить він відповідає за ЗРАДУ ДЕРЖАВИ у справі вагнерівців.
    Ну, він же сам так заявляє.
    І обережно так до прихильників Зе! стукаюсь: хуже ж нє будєт? А то передчуття…
    Віктор Бобиренко

• Безграмотно Безграмотно x 1
  15. Планктоша, тормозиш:

"Ну що ж...
    Я не хотів цього писати, чесно. Тримався як міг, тому що це свої, а з тими, кого знаєш - дуже тяжко сваритись і розходитись. Але вони перші почали, а отже знають на що йдуть і не чекають, що раз свої - то відповіді їм не буде...
    Тому напишу завуальовано, щоб знову не піднімати щити, а зрозуміють лише ті хто в темі. Не буду кидатись відомими прізвищами, тому що без них, як виявилось, виходить просто обідний пост без фактів для вух Боєчка...

Останній тиждень був дуже напружений. Спочатку інвалід другої групи після чергового завершеного марафону, пишучи з державної квартири вистрелив собі в ногу нагородною зброєю. Я довго розбирався в ситуації і дійшов висновку, що це таки самостріл і фактів корупції не знайшов. Хоча часто колобки в пошуках корупції самі і виходять на слід, але вже на себе... Але то інша історія про честь, яку буде продовжувати сам колишній сержант МВС, який став випадково офіцером...

А сьогодні спільноту сколихнув інший самостріл. Не з пістолету, а з РПГ, собі під ноги, щоб голову знесло...

Так, це про РВУ. Який би мав об'єднувати ветеранів, допомагати вирішувати їхні соціальні, психологічні чи побутові питання. Показувати реальний вектор думок, бажань чи уподобань ветеранів в житті України, за яку вони воювали. Але вони продовжили свій джихад проти самих же себе і далі розколюють ветеранський рух. Для чого приватизувати Марш та відео з нього? Білецький не використав Марш, Свобода? Якщо чиєсь лице використано в політичній рекламі і він не хоче там бути - я впевнений, що юристи знайдуть відповідь і на це питання.
    І ще треба зауважити, що головним хейтером Порошенко, який це і говорив в мікрофон - був азовець Шатровський. І він же, напевно, писав цю заяву. Тож звісно до Білецького в нього і РВУ питань немає і не може бути :sad:

І як з кожним випадком, треба шукати кому це вигідно. В першому випадку я бачу вигоду самому обіженому, який знає, що кращої посади і взагалі, офіцера-інваліда 2 групи нікуди вже не призначать в ЗСУ. Він просто втрачає все з новим керівництвом і пішов в ва-банк. Втрачати вже нічого. Люди всеодно розійдуться в різні табори, а Порошенко вже не запросить стояти поряд на урочистих заходах...

Так і з РВУ. Після останніх заяв в мене ніякого бажання немає з ними йти на марш в наступному році. І підтримувати їх немає сенсу - вони не представляють мене і моє слово як Рух Ветеранів України. Я, як ветеран війни проти росії, більше не підтримаю таку спілку, яка суперечить моєму баченню розвитку майбутнього і консолідації України та дозволяє собі такі заяви. Хай це далі буде на совісті керівників РВУ - ви втратили "вотум довіри".

І мені здається я бачу звідки ростуть ноги в таких заяв. Це офіс Президента. І тільки йому потрібен розкол в ветеранській спільноті, яка не грає під їхню дудку і має на меті тільки перемогу в війні з росією. Тим паче щоб не було ветеранського маршу на 30-річницю Незалежності України в наступному році. Ох як ОП цього не хоче...

Вибачте, що так багато тексту, але це моя позиція. І я маю її висловити, а не стояти осторонь. Стояти за правду, справедливість і Україну!

Дякую, і до побачення з незгодними зі мною. На війні точно зустрінемось, і точно в одній траншеї :)

Апд. Зустрівся з Колумбетом, який точно не має відношення до заяви РВУ. Права голосу немає в раді РВУ та і взагалі, йому вистачило помилки з коментарем про Порошенко, за який йому соромно і таких помилок він більше не хоче робити."
    Сергій Місюра

16. Lanktocha

А ЗаЖОП нарощує рейтинг... Продовжуйте поводитись як ображені діти і критикувати владу разом із Медведчуком та бути його спільником.
    Чому раніше, одна влада Порошенко - хто заважає - "Агент Кремля"? Тепер вже заважаючі владі не "Агенти Кремля"?

17. Планктоша, так критикуй мертвечука. Чого засунув язик в сраку? Тільки й пишеш Порошенко, Порошенко, Порошенко.
    - Діду, а які ознаки шизофренії?
    - Ну це коли людина весною 2019 голосувала за Зе, святкувала свою "перемогу", але ось уже більше року абсолютно не помічає помилок ЗЕвлади, але й далі ллє помиї на Порошенка, ніби він так і залишився Президентом.

На жаль в деяких зейобиків ця хвороба на кацапських грантах прогресує

• Баян Баян x 2
  18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Вітаю Вас Хомчине з тим, що Ви вже вкотре обісралися. Можете ще раз повернутися і почитати той пост аноніма (дав же бог фамілію), який Ви чомусь втаскали в тему про Зеленського.
    Ніфіга Суркіси не отримають. І це було зрозуміло відразу.
    Але Ваше діло - прокукурікати.
    Верховный Суд остановил взыскание 10 млрд грн с ПриватБанка в пользу Суркисов

Відверто кажучи, Хомчине, мені вже дещо обридло макати Вас носом у сцяки. Але Ви-таки мужньо переносите ті сцячні процедури.

• Зе бест! Зе бест! x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)