Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Тиждень зашкварів
    Підсумки тижня
    Ніколи, ніколи ще за свою трохи більше як річну історію зелені не мали скільки зашкварів.
    1) Фокін кинув пред’яву українцям замирятися на умовах ворога: домовлятися з ОРДЛО, вклонитись шахтарям і трактористам і проводити вибори в Донбасі з особливим статусом. Ага. Побачивши реакцію залу – на сцену вибігло кілька зелених і почали кричати, що дурілка Фокін – сам від себе каже, не по сценарію. Це імпровіз. А Вова навіть не рипнувсяз цього приводу. Хоч як головнокомандувач мав першим заткнути рота і викинути з переговірників зрадника. Зашквар.
    Висновок по зашквару - боягуз
    2) Раніше:
    - усі ми президенти ( а ми такі щоки і понадували
    Тепер у нього навіть у фракції є мікроби. Серед слуг. Яке палєво. Якщо нардепи мікроби, то, думаю, прості фанати Зеленського, по аналогії – хто? Інфузорії? Як різко Володимир Олександрович про своїх.
    Добре хоч я за нього не голосував, у президенти не підряжався. Можу залишатися людиною.
    Висновок по зашквару: Вова на клітинному рівні мстивий.
    3) Тут папочці хотіли дати пожиттєву стипендію у 2,5 тисячі на бідність. Бо синок доларовий мільйонер – не може папані допомогти. Але підняли шум – і Шмигаль тепер по всій Україні збирає списки нещасних професорів. Вони навіть не здогадалися, що відкрили ящик Пандори. Тепер у всіх вишах почнеться страшний срач. Тому що виберуть якогось одного старого пенсійного професора, пов’язаного з нинішнім ректором. А інші професори дуже переймуться з цього приводу. Йой, що буде на кафедрах.
    Висновок по зашквару – Вова жадібний поц.
    4) І по наростаючій. От тільки брати Суркіси заглянули в гості до Офісу президента – і тут-же, на другий день самий гуманний у світі печерський сул присудив українцям віддати всього-нічого – 10 мільярдів гривень на сиротство цим братюням. Кожен українець, включаючи немовлят завис тепер цим добрим людям по 200 гривень. Я думаю 73% плескають в долоні. А хтось в офісі президента слинить пальці – перераховувти відкат. Кажуть всього лише 30% від суми. Слабаки. Треба було 50% просить – Суркіси б погодились. А то блін, шурибалаганові срані.
    Висновок по зашквару – Вова таки заробляє на своєму посту
    5) І вишенька на тортику – Володимир Ар’єв з доказовою базою кинув їм у очі – зрада, мразі.
    І вже неважливо, хто здав інфу самому Ар’єву. Масквічі б злили через своїх – через Деркача, наприклад. ЦРУ – навряд. Але союзники як у тій пісні «Я оглянулся пасматрєть нє аглянулась лі ана» - вони знають що Вова знає, що Вони знають що це він. Скоріше за все – це дійсно ті офіцери, майори і полковники, які вели цюсправу.
    Головнокомандувач зірвав військову операцію, здавши інформацію ворогові – це державна зрада.
    І тепер точно доведеться колись тікати в Оман, або спробувати здати Україну з потрохами за право тікати в Ростов.
    Цей тиждень увійде в історію.
    Хоча зовсім і не факт, що ці чуваки не зроблять не п’ять, а шість зашкварі уже наступного тижня.
    Вони втратили орієнтацію і поплутали берега.
    Їм скоро буде фсьо
    Віктор Бобиренко

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

3. Lanktocha

Далі "Я про Фому - ти про Єрьому"?
    За законами криміналістики, несуть відповідальність організатор злочину і спільник, може бути різний термін ув'язнення. Чи знову піде, що один на 100% винен, а другий - особа недоторкана, завдяки такому покровителю?

• Тупо Тупо x 1
  4. Питаю останній раз - хто приніс зброю. Для тебе тупого - хто ініціював закупку.

5. Dred

Dred Well-Known Member

6. Dred

Dred Well-Known Member

7. ЗЕбіли,
    Чому Зеленський наживається на війні?
    Чому дефіцит в бюджеті 300 млрд?
    Чому Зеленський здав вагнерівців?
    Чому Укрзалізниця отримала 7 млрд збитків?
    Чому Зеленський залишив помирати військового під Зайцево 4 дні?
    Чому Зеленський забирає у людей субсидії на 8.2 млрд?

8. Чому у Зеленського найбільший кортеж із всіх президентів (52 машини)?
    Чому Медведчук на свободі?
    Чому нашим військовим заборонено себе захищати на передовій?
    Чому Зеленський не задекларував 5 млн гривень?
    Чому Зеленський не звільняє Авакова?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  9. Чому діти захисників України здають ЗНО, а діти бойовиків - ні?
    Чому при Зеленському падає ВВП, і де 500 000 робочих місць?
    Чому йде скорочення військ на 40 000?
    Чому Зеленський під час епідемії продав за кордон 500 тонн масок?

Михайло Заболотний

• Безграмотно Безграмотно x 1
  10. Чому в Держрезерві пропало 2 700 вагонів зерна?
    Чому при Зеленському 30 км дороги коштує 12 млрд, а при Порошенку - за 12 млрд було побудовано 80 км?
    Чому йде падіння промислового виробництва на 8,3%?
    Чому Зеленський забрав з фонду на коронавірус 35 млрд грн?

11. Чому Зеленський не віддав дачу в Конча-Заспі дітям як обіцяв?
    Чому вирубка лісів збільшилась в 7 разів?
    Чому Укренерго отримало збитків на 21 млрд?
    Чому охорона Зеленського ламає людям ребра?
    Чому Зеленський за 1 рік 19 разів відпочивав?

12. Чому при режиму Зеленського заблокували українські канали?
    Чому був прийнятий "закон про землю" без референдума?
    Чому Зеленський взяв у владу близько 30 друзів з 95 кварталу?
    Чому Роттердам+ при Порошенку був поганий, а при ЗЕ - хороший?

13. prius

prius Well-Known Member

Гандоша ти як пишеш так я тебе і називаю і передай це свїй коханці кацаплапому

• Тупо Тупо x 1
  14. hrim

hrim Well-Known Member

Колаборант VasMT просить війну вже багато років.

Хто небудь бачив коментарі колаборанта VasMT фактів агресії Росії проти України?

15. Lanktocha

І далі істерика порохоботів.
    Не зрозуміле порівняння? Нехай інше: 2 пішли на пограбування, один виносив крадені речі, другий стояв на шухері. Покарання повинні нести обидва? Нехай, у згаданому випадку з "вдалокупленими" списаними трамваями, які мали дістатись безкоштовно, більша вина Садового, який виносив крадені речі, менша Синютки - який стояв на шухері і був у долі поділу краденого.

• Тупо Тупо x 1
  16. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

"Перемирие" такое "перемирие":

В 13.30 обстрелян из автоматического гранатомета опорный пункт ВСУ близ Марьинки под Донецком. Ранен один военнослужащий, его состояние стабильное.

В 15.55 близ села Новгородское подорвалась на мине автоцистерна АРС-14, которая выехала к месту тушения пожара. Двое военнослужащих ранены, один из них в тяжелом состоянии.

В 17.15 близ села Крымское Новоайдарского района от выстрела снайпера погиб военнослужащий ВСУ.

17. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Крутив я тих хакерів на одному органі:)))

18. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Нє чітал, но осуждаю...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)