Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:))) А чи є в О. С. Зеленського пожиттєва стіпендія? І не може бути в доктора наук 4 публікації по 4 сторінки.Просто не може. Це така ж маячня як і пожиттєва стипендія без розгляду в Кабміні.
    Сидить троль @Mykhaylo Khomchyn на ЛФ і несе со смітників гній, брехню, а адміністрації байдуже.

• Тупо Тупо x 1
  2. elektrik

elektrik Well-Known Member

Так хто пише проти Пороха у львівському форумі?,тільки зрадники,кат-цапи,які за гроші продались.
    Вас мало і бійтесь, щоб вас хакери не знайшли,бо розірвемо вас,підори.

Виступ Петра Порошенка біля пам'ятника Шевченка у Львові.

View: https://youtu.be/Ixn5mru4a_g

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Буля, докажіть зворотне. Опублікуй Те тут всі роботи цього стипендіата.
    А тупо заявляти " Я роботи Пастернака не читала, але засуджую" - це фраза - символ тупості радянського "викриття інакомислячих" і мем з серії "я свідок, що трапилося?".

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

@elektrik Я всі свої дані виклав на ЛФ ще з десять років тому.
    Не треба напружуватись і напрягати хакерів. Можна хоч зараз з Литви приїхати в Донецьку область. Навіть зустріну... :)))

• Тупо Тупо x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. VasMT

Навіть вікіпедія дає перелік наукових робіт Зеленського. Але вальцманоїдам головне брехати.

• Тупо Тупо x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Недолго музыка играла, недолго клоун танцевал.

Вот просто интересно, каким образоом сегодняшнего раненого будут проводить "небоевыми потерями", как делали весь месяц "режима зеленой тишины".

На месте тех офицеров, кто выполнял этот преступный приказ офиса президента я бы уже начинал писать чистосердечные признания. Суд учтет.

View: https://www.facebook.com/2022536454438218/posts/4625136110844893/

• Тупо Тупо x 1
  7. VasMT

Нарешті свято у свинориликів.
    Дайош війну до останнього українця. ( вальцманоїди - не українці)
    Слава Вальцману, ємлани!!!

• Тупо Тупо x 2
  8. Нинішній типу Верховний, коли смаженим запахло, відразу забув, що він глава держави і ватажок монобільшості і змусив виступати з політичними заявами замість себе командувача ООС, який взагалі не при ділах.

Як же гидко дивитися на все це.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Всі люди - як люди, поскидали маски. А два ідіоти в масках стоять.

• Тупо Тупо x 1
  10. medwedo berlogsoni

Хомчине, це називається "з хворої голови на здорову". А Ви особисто читали докторську дисертацію по гірничій справі О.Зеленського, що вважаєте її не вартою уваги? Ви засуджуєте роботи О.Зеленського, хоча в тих роботах - ні вухом, ні рилом. Втім, як і я.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  11. medwedo berlogsoni

Хомчине, дозвольте Вас привітати з пораненням українського військового і висловити Вам співчуття, що його не вбили. А Ви так чекали, так чекали, коли ж нарешті кого-небудь вб"ють. Щоб знову тикнути тим вбитим Зеленському.
    А уявляєте, яка б у Вас була радість, коли б убили двох, трьох? Мабуть, хильнули б від радощів.

12. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Интересно, как скоро "пересичный" Медведо начнет волать: "Чому влада ничого не робить з поширенням коронавирусу"?

13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Лизоблюдська шавка далі гавкає.
    Наводжу один приклад, як колишній працівник Львівелектротранс: Вінниця та Маріуполь німецький секонд-хенд, списані трамваї, отримали безкоштовно, у Львові Садовий і Синютка "вдало купили", звичайно не за 5 копійок. Звичайно, Садовий на посаді мера не є вічний і дуже потребує заміни, можливо інша толкова кандидатура навіть від ЄС мала би більший авторитет та підтримку, так при ІІ турі Садовий/Синютка доведеться дописати "Не підтримую. ні одного. ні другого".

• Тупо Тупо x 1
  14. Як працівнику електротрансу просте питання: хто проштовхував угоду, хто готував умови і хто підписав угоду?
    А прив'язати синютку до садового найлегше. За ким останнє слово?
    Так де докази, гамнюк.

15. Та не почне воно волати, тому що тупе. Воно не розуміє, що дезинфекція + дистанція+маска 75% і більше відсотків уникнути зараження. Віслюк і оточення проходять щотижня, якщо не частіше тест на коронавірус. Їм пох-у-й-й-й-й, що думає пересічний кацалапий

16. Lanktocha

Бачив уривки цієї агітації Порошенка на центральній площі Львова, чимось це нагадало янукоїдів, але з точністю до навпаки, Янукович виступав у Донецьку, там мав підтримку і вся Україна має бути така як Донецьк "Нас больше, чем всех этих козлов", Порошенко тулиться до Львова і вся Україна має бути такою.
    Гавканню та гівнометанню нарваних ботів не дивуюсь, а Федина - інтелігентна жінка, викладач, народний депутат... просто не пасує так себе вести.
    На останок: Порошенко, попри корисні справи, хитрий і підступний, багато учасників ПЕСів бісять, ще більше бісять "Слуги" і ще більше ЗаЖОП.

17. Lanktocha

Скільки робити ідолів?
    Логіка: двоє кілерів скоїли вбивство, але стріляв він, а цей просто приніс і навів зброю. Співучасник злочину не заслуговує покарання?

• Тупо Тупо x 1
  18. medwedo berlogsoni

Ну, тоді на фото всі інші - ідіоти. Крім тих, що в масках. Парубій - ідіот, що не одягнув маску і не дотримується дистанції, без перчаток. Марина Порошенко - ідіотка, що без маски і без перчаток. І всі інші, кого я не знаю.
    Порошенко і той, що на задньому плані, - зачотні хлопці. Правда, не видно, чи той, що на задньому плані, в перчатках.
    А Порошенко - в перчатках. Він їх не знімає, навіть коли лягає спати.

Хомчине, Ви погоджуєтеся, що Парубій і Марина - тупі і не розуміють, що дезинфекція, дистанція і маска - щоб уникнути зараження? А третя тупа, то, здається, Федина. Дай їм бог здоров"я.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  19. Я тому і задав тобі питання: хто приніс зброю?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)