Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Рабська психологія. Нижче приведені дані чому колишні гомосоветікус так люблять Трампа. Хто осилить зрозуміє, чому так бидло ненавидить Порошенка
    Почему фашизм? Найденный ответ | Блог Анатолия Мильнера
    Американские «русские»: от салата Оливье до поддержки фашизма. Почему фашизм? Найденный ответ-2 | Блог Анатолия Мильнера
    Что иногда получается, когда историческая память подводит. Почему фашизм? Найденный ответ-3 | Блог Анатолия Мильнера

2. elektrik

elektrik Well-Known Member

• Тупо Тупо x 1
  3. elektrik

4. elektrik

Дмитро "Калинчук" Вовнянко

12 Std. ·

НЕ ВИННИЙ ТОЙ ХТО НІЧОГО НЕ РОБИТЬ

Через нищівну вчорашню заяву нардепа Ар’єва про операцію СБУ і вагнерівців, ЗЕботва почала судомно шукати на що переключити увагу суспільства. Серед іншого – почали розкручувати цитату з інтерв’ю Павла Клімкіна пропагандисту Іванову (журналістом його назвати в мене язик не повертається), мовляв – Медведчука у тристоронню контактну групу в Мінську увів Порошенко.

От воно мовляв як! Порошенко витяг Медведчука з небуття! Порошенко винний в тому що Медведчук… власне що? Що саме робив Медведчук у часи Порошенка? Відповідь на це вже давно дав сам Порошенко в інтерв’ю Українській правді. Цитую: «Я стверджую, що предметом моїх зустрічей з Медведчуком була виключно діяльність Тристоронньої контактної групи, полонені, а також передача пропозицій української сторони Путіну. Тому що я телефонних переговорів з Путіним за останній час не мав, і єдине, що йому могли передавати, ось це. Інших предметів у нас не було. Точно».

А про що нам розповів Клімкін? Власне про те саме. Так, Медведчука до мінського процесу підключив Порошенко – з метою займатися питаннями полонених і обмінами. Все. Реальність тоді була така. Для організації обмінів і звільнень полонених потрібний був вихід на вище керівництво Росії, бо домовлятися з середньою ланкою російських керівників – справа марна. Вони всі «цареві люди» - це цитата. А тепер питання – через кого можна було навести контакти з вищім керівництвом Росії? Після провалу усіх намірів Кремля влітку 2014 року і взимку 2015. Після того як Порошенко і Путін на переговорах кричали одне на одне (це описав екс-резидент Франції Оланд) – а вже повірте позивний «Міль» такого не пробачає нікому. Через кого можна було встановити такі контакти? Відповідь – тільки через Медведчука.

Віщую питання, а чого Медведчука не посадили? Питання назустріч – а чого його не посадили зараз, коли члени секти «чому Медведчук не сидить» таки добилися свого – Порошенко більше не президент? Чому нині Медведчук вільно скуповує телеканали, обирається в Раду, має там власну фракцію? Знову таки – цитата: «Медведчук при мені голову не міг підняти!.. При Порошенку Медведчук 13% не набирав. А зараз набрав… Вплив Медведчука посилився після того, як Порошенко не виграв президентські вибори» - Петро Порошенко. Медведчук на це відповів: «Піднімати голову мені не було необхідності, тому що я в своєму житті не опускав її ні перед ким. Я принципово і послідовно відстоював і відстоюватиму свою політичну позицію, боротьба з якою стала сенсом діяльності української влади, очолюваної Порошенком. Через свого поплічника - голову СБУ Василя Грицака - Порошенко нацьковував на мене особисто, мою сім'ю (були напади на моє житло, а також офіс очолюваної мною громадської організації) підконтрольних йому націонал-радикалів». Достатньо?

Порошенка постійно критикували за залучення Медведчука до роботи ТКГ у Мінську. А я хочу спитати так – що краще було, якби наші хлопці лишалися у полоні на підвалах у терористів та у катівнях ФСБ? Що, аби виглядати усім в білому треба було пожертвувати нашими громадянами, що опинилися у ворожих руках? Чи краще повернути наших громадян і за це потерпіти наявність Медведчука, заблокувавши всю його іншу діяльність силами спецслужб? Це питання треба ставити не горлатим активістам, які завжди знають «як треба» і ні чорта не роблять самі. Це питання треба ставити родичам полонених, яких звільнили завдяки цій політиці Порошенка. Це питання треба ставити самим полоненим. Це питання треба ставити Атему Чийгозу, який не з чуток знає що таке буцегарня ФСБ – а він свою відповідь уже дав, коли став депутатом від «ЄвроСолідарності». Так, того хто шукає непростий вихід з дуже складної ситуації завжди є в чому звинуватити.

Бо звинувачувати не можна лише того, хто взагалі нічого не робить. Лише патякає. І так. Щойно Росія впровадила проти Порошенка санкції. Додати нічого.

• Подобається Подобається x 1
  5. prius

prius Well-Known Member

Ну бачиш стара комуняцка гебешна шмата ти це підтверджуєш

6. prius

prius Well-Known Member

Гандоша репетує на весь світ що він освідчений

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Мені цікаво, скільки ще будуть товкти в ступі отих "вагнерівців"?
    Адже, якщо розібратися, порохоботам ні про що більше писати.
    Чекають, поки когось уб"ють на Донбасі. А так: про "вагнерівців" та про "стипендію" старшому Зеленському, яку так і не дали (зате дали Героя України старшому нині покійному Порошенку за часів Ющенка. Бо відбулася розмова: "Вітя, я ж тобі допоміг стати Президентом, он скільки грошей на твої підкови та помаранчеві шалики виділив! А ти забацай моєму баті Героя. Що він даром боровся з совком, крадучи державний спирт?" Десь так.

Та ще ліпитимуть зонтики. Та з тими зонтиками добрий десяток, як не сотня різних сюжетів по всьому світові. Згадується фільм "Автомобіль, скрипка та собака Клякса". Там, здається, щось було із парасольками.

Ну, і дурачок Пріус, який не бачить різниці між словами "освічений" і "освідчений". Будьте здорові! Збирайте фотожаби, фотофейки. Чорноволохи стараються.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думав спочатку, що це фейк, який розпустили порохоботи, а виявилось, це чиста правда.

Уряд схвалив проект Указу Президента про присвоєння довічної державної стипендії видатному діячу освіти - папіку Вови.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Яке зле і недобре чудо в пір'ях. Не звикати.
    Домисли? Синютка не був спільником Садового?
    Може досить робити із когось якихось божків?
    А хто тут ярий фанат Зеленського? Таким гавканням на розкол, громадянську війну ви відіграєте величезну роль.

Звернув увагу, недавно були роковини загибелі Стуса, доречно було у цей день показати фільм про Стуса, який недавно транслювали в кінотеатрах, замість приїджених "Сватів". Але я про таке говорю не з обхаркуванням монітору чи обзиванням, хто тут ні до чого.

• Тупо Тупо x 1
  10. Lanktocha

Це слово пишеться "осві(д)чений".

• Тупо Тупо x 1
  11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Брехло, номер Укразу Президента і номер Постанови Уряду в студію, щоби вкотре не тикнули тебе брехливим писком в сцяки, урофіл брехливий.

• Тупо Тупо x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

На слабо
    Тут Деня Пушилин пообещал что его наркоманы, тунеядцы и алкоголики нанесут артиллерийский удар по позициям ВСУ утром в понедельник, 7 сентября.

Командующий Объединенных сил Украины Владимир Кравченко ответил что он возмущён таким хамским заявлением, что он не позволит нарушать свои права и будет жаловаться прокурору:
    В разі застосування вогневого впливу збройними формуваннями Російської Федерації по території України, Командування Об’єднаних сил залишає за собою конституційне право на захист територіальної цілісності України з наданням адекватної відповіді всіма наявними силами та засобами.

Кстати, от Бубочки ни слова по этому поводу. Та какая разница? Хай бомбят, главное чтобы не стреляли, чтобы жертв не было. Отдайте им уже эту Кемску волость.

Я так понимаю, вполне вероятно что одичалые таки обстреляют наши позиции из арты, а Вован назовёт это провокацией, и уточнит что жертв с нашей стороны не было, а это самое главное. Мир всем от президента мира. На слабо

• Тупо Тупо x 1
  13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Притомним,-
    З 27 липня боєготовність наших військ не на хвилину не знижувалась.
    Всі стволи готові.
    І ця заява для командування ООС не новина. Збройні Сили України готові.
    Вальцманоїди - уємани.

• Тупо Тупо x 2
  14. Lanktocha

Чого так перейматися Пенісом Душиліним? Його ініціатива - прогавкав наказ із Кремля.

15. Гандоша, де докази. Гамнюк з прибудинкової лавочки. Феська з Краківського базару. Фу

• Тупо Тупо x 1
  16. Харків'яни, Буля розімніть пальцями ваші вуха, щоб вони стали більшими і на них вміщалося більше фірменої лапші від найвеличнішого

Зеленський в Харкові заявив про плани зробити Харків українською "Кремнієвою долиною", а також... збудувати абсолютно нове місто-курорт на Чорному морі, з'єднати Чорне море з Балтійським, побудувати в кожному обласному центрі аеропорт, виплатити вчителям по 4000 доларів зарплати, побороти корупцію на митниці до кінця 2019 року і витягнути затонулий танкер до 20 липня

17. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Як передає видання Апостроф, посилаючись на власне джерело, в Офісі президента України підшукують заміну для нинішнього прем’єр- міністра Дениса Шмигаля, якого було призначено на цю посаду півроку тому. «Апостроф» стали відомі прізвища трьох політиків, з якими президент Володимир Зеленський провів співбесіди. Серед кандидатів екс-глава Одеської ОДА Ігорь Палиця – один з найближчих соратників і бізнес компаньйонів олігарха Ігоря Коломойського. За оцінкою експертів таке призначення буде сприйматися негативно західними партнерами, оскільки Палиця є з близького оточення Ігоря Коломойського. За інформацією видання, Андрій Єрмак пропонує свого кандидата – нинішнього голову Чернігівської ОДА Андрія Прокопенка. На жаль, тут колишній політтехнолог поступається малим досвідом в державній службі. Третім кандидатом розглядають віце-прем’єр міністра, міністра з питань тимчасово окупованих територій Олексія Рєзнікова. Відомий деякими досягненнями в мирному врегулюванні, та все ж роботу ТКГ змінити йому не вдалося. “Банкова перетворилася на генератор випадкових рішень. І це стосується всього: і висунення абсолютно слабких кандидатів на вибори, і призначення, яким немає логічного пояснення”, – поскаржився “Апострофу” нардеп зі “Слуги народу”. Поки експерти не можуть спрогнозувати, хто саме стане новим прем’єром.

Read more at: https://kyiv-city.ne...try-prizvyshha/

18. Питання совісті та честі родини Зеленських і нашого уряду.

Склалося так. що моя серйозна хвороба не дозволила мені працювати відразу після досягнення пенсійного віку. Відняло ноги і все. З улюбленої роботи прийшлося звільнитися. Я була викладачем вищої математики. Кандидатську захистила в 34 роки. А в 58 несподівано на пенсію. 3,5 тис грн.

У моєму списку 33 наукові роботи і 6 підручників- з матаналізу, лінійної алгебри та теорії ймовірностей. Тому, природно, я відшукала список праць О.С.Зеленського. ЧОТИРИ!!! статті по 4 сторінки! Хто взагалі надав йому ступінь доктора наук??? ЛЮДИ! ПРО ЯКУ таку пожиттєву стипендію йдеться? Мої знайомі мають більше ста публікацій- і ніяких стипендій. Чи є межі несправедливості у моїй країні?

(с) Дарія Білонога

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)