Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:))) каво позвать?

• Тупо Тупо x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лактоша, у вас є дописи без слова "Порошенко/порохоботи і т.д." Вас щось другий рік клинить на цьому слові.

Останнє редагування: 4 вер 2020

3. View: https://www.facebook.com/1878149315760923/posts/2795544730688039/

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, Ви краще поясніть, як це так сталося, що канал "Тоніс", що належав раніше Саші Стоматологу (погоняло - Олександр Вікторович Янукович), в 2017 році перейшов до Порошенка? Я розумію, що це може бути цілковитим збігом обставин, що саме тоді Порошенко виконував обов"язки українського Президента, але все ж...
    Прямий — Вікіпедія

Або скажіть щось хороше про Макєєнка - кацапа до мізку кісток. (Це - на той випадок, якщо Ви станете заперечувати, що Порошенко ні при чому). При чому, тому що Прямий хвалить Порошенка і сере на нинішню владу, сіє ворожнечу.
    А брянський вовк Макєєнко - товариш Порошенка.
    Чи брянський вовк - не товариш Порошенка? Дивимося його біографію
    Нагадати, хто представляв більшість Нардепів в 2016 році? Нагадую: БПП і НФ.

От такі от нездорові асоціації з цими Асоціаціями.

• Інформативно Інформативно x 1
  5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Порошенко з ригами ніколи і не розсерався. Ну якщо за його президентство Хомутинник курував таможню. Та прикладів - море.
    Але недарма Порошенко - гарний політик.
    А це означає: одне бути, інше казатися. І треба мати багато грошей, щоб купувати канали, журналюг, ботів, навіжених, аби казатися.
    Зеленьский - антипод. Який є - такий є.

• Тупо Тупо x 2
    • Подобається Подобається x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є люди мудрі, є дурні, є просто недалекі, а є розумні і шляхетні. Отже всі є такі, які є. Янукович є такий, який є. Путін...
    Що мені з того, що Зеленський є такий, який є? Кому від того легше? Мені? Країні?
    Був би собі далі клоуном, корчив рожі і нікому не заважав.

Але коли він став президентом, то мені пофіг ото - є, який є. Хотілося б бачити справжнього гетьмана, українця, а не оце чудо, нікому у світі не потрібне.

Голова партії Регіонів просидів у тюрмі всі 5 років каденції Порошенка. Отака любов у Порошенка до ригів. І як тільки Порошенка замінив Зеленський, то зразу головного рига випустили на волю.

Про що ви говорите?

7. medwedo berlogsoni

Порхоботи. Виясняється ситуація з батьком Зеленського.
    Ви, як завжди, брешете (з чужого голосу).
    Так от, кандидати на стипендію, яку повинен затвердити Президент своїм Указом, подаються не Адміністрацією Президента, не Офісом Президента, і тим більше - не самим Президентом, а університетами. Напряму в міністерство. Потім, уже в міністерстві відбирають і відсіюють кандидатури. Після затвердження кандидатур Кабміном проект Указу подається Президенту. А він уже його або підписує, або ні.

Тому стверджувати, що Володимир Зеленський вибивав батькові, завідуючому кафедрою університету, нещасні дві з половиною тисячі - відверта і підла брехня.
    Помог провести отопление: что рассказали об Александре Зеленском в его университете

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. prius

prius Well-Known Member

Я ж казав що кацаплапий це стара комуняцка гебешна консерва

• Подобається Подобається x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  9. Дивлячись на дріб'язковість і зажерливість Зелі приходить на думку, що причиною його давньої ненависті до Пороха мабуть є те, що Порох, на відміну від олігархів, не запрошував його крутити голим задом на карпаратівах.

10. FB_IMG_1599237158128.jpg

• Тупо Тупо x 1
  11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Свої пости контролюєте, переглядаєте? Чи головне за пиріжок вліпити якусь копіпасту чорноволохів і нехай інші переглядають.
    Що не пост, особливо Майори, Хомчини..., то який поганий Зеленський і який хороший та безальтернативний був Порошенко і я більше згадую.
    Зеленського я не обирав, але обрали люди, незрозумілий такий вибір, але я не поводжусь як дитина в пісочниці.
    Тому і договорняк із Бойком.

• Тупо Тупо x 1
  12. medwedo berlogsoni

Ви, Пріусе, кажете неправду. Ви ніколи не казали, що я - стара комуняцька гебешна консерва.
    У мене всі ходи записані.

View: https://www.youtube.com/watch?v=rSiw1d0D6k8

Я, Пріусе, спеціально поставлю смайлик, щоб Ви знали, що тут треба сміятися.
    :):))):haha: :yahoo:

• Тупо Тупо x 1
  13. - Діду, а які ознаки шизофренії?
    - Ну це коли людина весною 2019 голосувала за Зе, святкувала свою "перемогу", але ось уже більше року абсолютно не помічає помилок ЗЕвлади, але й далі ллє помиї на Порошенка, ніби він так і залишився Президентом.

• Баян Баян x 2
  14. Lanktocha

Хомчина заїло, що зробиш, як в методичці нічого нового немає.
    Чисто логічно, чи ви, діду, з логікою не дружите, будь-яка інформація сприймається, засвоюється, береться до уваги в перший чи другий раз, в якийсь десятий, вона, мало того, що не сприймається, просто бісить.

• Тупо Тупо x 1
  15. Просто констатація присутнього факту. Шизофреник ніколи не визнає, що він шизофреник, тому що він шизофреник.

16. medwedo berlogsoni

Та що Ви кажете таке, Миху? Спитайте Хомчина, він Вам популярно пояснить, що в обов"язки Порошенка-президента не входило садити людей по тюрмах. Рік чи більше тому, мене Хомчин в цьому переконував. І Вас переконає.
    В обов"язки Порошенка входило: армія, мова, віра, безвіз, Томос, Кузня на Рибальському, Роттердам-плюс, польоти на винищувачі з відкритим люком, виконання народних пісень "Ти ж мене підманула", пісяння в слоїчок, а також співи в хорі з баптистами, але ніяк не - посадки регіоналів. Тим займалися (але не до кінця) прокуратура, слідчі, суди...

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  17. Lanktocha

Далі перевод стрілок і приписування комусь, притаманних тобі речей.

Є і така версія про події 2014 під Ілловайськом
    Корбан: приказ на штурм Иловайска отдал лично Порошенко / Новости Битвы / Битва за Украину

• Тупо Тупо x 1
  18. Good man

Good man Обычный человек

А как он себя вел весь процесс? Противно даже вспоминать, сам погугли. Я не сомневался, что он так гнило будет себя вести.
    Будь моя воля, я бы таким как он и Зайка давал по 30 лет тюрьмы. Почему 30? Потому что этот срок в любом возрасте губит сок жизни человека. Зайке сколько было? 21? 21+30=51. Она выйдет из тюрьмы при моих раскладах без семьи, без детей, старой, с плохим здоровьем, никому не нужна. Да, мы не отбираем у человека жизнь, но мы полностью лишаем его сока жизни.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)