Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

"Кін-дза-дза" - ще один потужний фільм, котрий не всі кацапи тоді могли зрозуміти. Він на одному рівні з "Білим сонцем", "Де жа вю" і "Джеком-восьмьоркіним"

Коли я колись давно, ще до війни, запропонував москалям своє бачення і розуміння "Кін-дза-дза", то мене їхній адмін /чи модер?/ забанив на місяць, а мої дописи взяв і потер)))

чого вартує "ти пацак, ти пацак, і він пацак..., а я четланин...", "в тебе в голові мозги, чи кю?"...

Останнє редагування: 3 вер 2020
  2. prius

prius Well-Known Member

Ну ти і тупий, коли в наступний раз будеш гуморити так тупо то став смайлик

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Там ще й трохи інакше було. Яковлєв казав " а он - четланин", вказуючи на Лєонова. А Лєонов гордо кривив два тижні небрите обличчя.

View: https://youtu.be/Zm0ytVaQLl0?t=41

• Смішно Смішно x 1
  4. medwedo berlogsoni

Ви, бачу, виховані на американських серіалах. Там завжди дають команду, коли сміятися.
    А мені подобається гумор, коли обличчя серйозні. Наприклад, в "12 стільцях" монтер Мечников приносить Бендеру замість чотирьох стільців від гарнітура - три стільці і одну табуретку. І всі обличчя серйозні. А в залі сміх.
    Але якщо для Вас вершина гумору - кидатися тортами, тоді перепрошую.
    Крім того, Вам, як американцю, повинно бути відомо, що таке practical joke. Оце саме цей джоук і був. Я Вас розіграв, а Ви повелися.
    До речі, турецькою розіграш буде eşek Şakası . Перше слово всі знають. Це - ішак. Я виставив Вас на сміх, як ішака.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Dred

Dred Well-Known Member

6. - діду, а чим ви можете пояснити таку величезну підтримку (73:wacko: нарідом Зеленського на виборах?
    - українською народною приказкою.
    - а якою?
    - дурень дурня вихваляє, а за що - і сам не знає.

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ну Прямий став зовсім токсичним, якщо чесно...Ну не можна до такої міри робити журналістику продажною дівкою, щось нормальне повинно залишатися.
    А то "зрада, зрада, зрада", потім вангування, прогнози один другого чорніше та ще Поярков чи Оксана Корчинська.Чудова компанія.Коли вони вже Монтяншу притягнуть?
    Я Прямий дивитися не можу, навіть 5-й більш врівноважений.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. prius

prius Well-Known Member

Алкашка видавила з себе черговий спіч

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. Silver bullet

:) 112? Його вже кілька місяців як прикрили). І Интер себе поводить врівноважено більш-менш, новини подаються нейтрально, а в основному серіали крутять. NewsOne не дивлюсь ніколи, а ZiK іноді бачу їх політшоу - там представники усіх сил парламенту мочать друг друга.
    Якщо бути чесним, то купив Медведчук канали при Порошенко, а до Зеленського претензія - чого не закриває?
    Щоб стати нерукопожатним в Європі?

• Тупо Тупо x 1
  10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

От бачите - і Ви це помітили.
    А декотрі москалі цього не розуміють;

"Кін-дза-дза" - філософське кіно.

Якщо хочете, то прочитайте слово "пацак" задом наперед ;)

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Далі бушує КоронаПРІУС

З "Прямим" може нічого і не бути, підозрюю, що передвиборчий піар, любить у нас виборець жертв.

• Тупо Тупо x 1
  12. Silver bullet

це ви обговорюйте зі своїм лікарем. З нами не треба :)))
    Тим більше писати, напружуватись)

• Тупо Тупо x 1
  13. medwedo berlogsoni

Та я всі ті розшифровки читав ще двадцять років чи більше тому.
    Взагалі-то, кіно цікаве. Я його кілька разів дивився в кінотеатрі. А дехто не розумів. Вважали примітивщиною із тим пепелацом, тому що у всіх в уяві був космічний корабель, як у Зоряних війнах. А я все те сприймав як "апріорі прийняту версію дійсності". Крім того, такі вирази як "прораб-прішєлєц", "ми, наші турісти, отсталі от групи" і тому подібне - це вищий пілотаж.

14. medwedo berlogsoni

Далася взнаки перевтома, коли на смартфоні вдивлявся в обличчя ірокезів та могікан, які сиділи в задніх рядах клоунів.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  15. medwedo berlogsoni

Пріусу присвячується (З Літературної газети радянських часів. Знайшов. Колись знав напам"ять).

• Смішно Смішно x 1
  16. prius

prius Well-Known Member

Синька забула що вона мене ігнорить

17. prius

prius Well-Known Member

Кацаплапий невже теж почав хляти? Напевно прохфесорша підсадила на стакан, що ти аж згадав своє комуністичне минуле

18. Silver bullet

"в вигваме коммунальном, в скромной должности завхоза" :haha:

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  19. medwedo berlogsoni

Добраніч, Пріусе!
    Побесідуйте з Хомчиним. Він Вам розкаже, як нові дороги не будуються при Зеленському.

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)