Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Толик о Леросе, Бубачьке и трошки о "нариде":

Гео Лерос посрался с гидрантом и тут же получил в ответку два криминальных дела и исключение из фракции Слуга Народа.

У Зели спросили за это сегодня, но Зеля как всегда напиздел с три короба: "У меня нет никаких приказов, у меня нет никакой реакции на взяточников и предателей этой страны. Мне все равно, из какой они партии. Я достаточно ответил?"

У себя на Фейсбуке Гео разместил пост:
    Пане Президенте,
    я ніколи не був чиновником, не клоун з 95 кварталу та не ларьочний рєшала, мені хабарів не дають.
    Ви всіх оббріхуєте, як бабця, ця звичка у вас зберіглась ще з часів служби пропагандистом олігархів.
    Я направлю заяву про злочин, розкажете слідчим, де і у кого я взяв хабар.
    Ви краще обережніше складайте гроші депутатам в конверти, щоб ненароком на них не було написано ДТЕК.
    Щодо зрадника, запамятайте мої слова: ваш слід в історії - це матеріали справи про державну зраду!

У меня есть стойкое ощущение, что Зеля пошёл в разнос и уже ничего не контролирует. Практически каждую неделю у него по два-три зашквара, и это о которых мы знаем, он неадекватно реагирует на события, если раньше Зеля старательно скрывал свой пиздёжь, то теперь ему стало похуй и он уже откровенно ссыт в глаза своим избирателям. Главный конёк Зели -борьба с коррупцией- давно сломался и теперь Зеля решил стать председателем клуба коррупционеров причём с замашками минидиктатора. Вовчик плохо кончит. К гадалке не ходи.

толик с прибором — LiveJournal

2. MayorMayor

А классно бубачька обрезанным по губенкам нариду водит:

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ей, мусор, а номер Указу є?

• Тупо Тупо x 2
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

5. Корупціонер Порошенко Мальдівський вкрав 40 млрд грн у банди Яника і розтратив шляхом зарахування у бюджет. Профінансував на ці гроші, барига такий, дороги, ракетну програму і будівництво житла для військових.

Ще цей гад вкрав у олігархів Приватбанк і теж злочинно розтратив шляхом передачі у державну власність. Після цього Приватбанк раптом став прибутковим і цього року влада зелених бацил вигребла з нього 24,5 млрд грн прибутку.

Баригу ненавиділи. Кожна шавка - від всіляких скрипіних, яневскьих, руденок, мосійчук і іншого лайна, мріяла гавкнути щось про нього.

А тепер при владі шавка олігархів. І всі інші ці ручні шавки олігархів мовчать, що шавка з їхньої зграї ручних шавок через ручний Печерний суд з суддею Вовком повертає Суркісам 8 млрд грн з Приватбанку.

Зграя шавок мовчить, бо зграя шавок знає правду - що їхня зграя вирвала шматок у держави і з нього перепаде їм всім. Це - квартира бородатої женщіни, це - спа, манікюр і дорога укладка для Наталі Скабєєвої, щоб бодрячком вішати лапшу українцям про борщовий набір, і це оплата свободи власного слова у савєлія шустермана.

Олігархи - вороги. Це зрозуміло. Але не менші вороги ось ці бляді, що гордо називають себе "журналіст", а зараз мовчать. Вони називали себе четвертою владою. Що ж, наша четверта влада інфікована ворожим впливом. Наша четверта влада - корупціонери і олігархи. Тоді і люстрацію їм всім.

6. FB_IMG_1599127590445.jpg
    Ну, как не порадеть родному человечку!( А.Грибоедов).

Макс Гадюкін:
    Заметно, насколько президент любит батю: достаточно, чтобы воровать у страны, но всего по 2500 грн.

Зеля, не стесняйся. Сели отца в общежитие. Надо доить страну по полной программе. Выпиши ему проездной на маршрутку, именные места в общественном сортире. Ты же президент. Я знаю, ты хочешь.

- І це він ще не показав всю любов до мами Рімми.

- Какой хароший мальчік!!! А у наших батьків субсидії позабирав...

- Це зневага до всього наукового потенціалу країни: бо вчених,професорів, науковців ,що в непростий час ,без підтримки УРЯДУ ,Президента роблять все,щоб наукові досягнення прославляли нас у світі!
    А що зробило це " світило",щоб отримати довічну стипендію???

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ще один...

• Тупо Тупо x 2
  8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Та скільки нагадувати це неіснуюче та неактуальне протистояння Зеленський/Порошенко? А потім хтось більше згадує Порошенка. Відповідайте за свої дії і визнавайте свої помилки!

• Тупо Тупо x 1
  9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Фейк!Нічого батькові Зеленського не присвоїли - взагалі не розглядалось Урядом нічого такого про видатних діячів освіти)
    Ну що за брехуни. Просто нема слів.

:dirol:

Останнє редагування: 3 вер 2020
    • Тупо Тупо x 1
  10. medwedo berlogsoni

Вони, ці порохоботи - якісь ідіоти. Чесне слово.
    По-перше, немає указу. Якась баришня покакала, вони зразу підхватили, ще до землі не долетіло.

Подумати логічно: Навіщо Зеленському так тупо підставлятися, призначивши батькові довічно якихось хай і двадцять тисяч щомісячно? (Пардон, прочитав, що 2500 гривень. Смішні гроші)
    Не стільки тих грошей для мільйонера-президента, як срачу буде з головою.
    Адже, якщо вже так захотілося б, можна було б влаштувати батька "консультантом" в свій квартал. На півставки. Це - якраз ті ж гроші. Жоден ПЄС би і не гавкнув.
    Чисто теоретично: Одного такого чемоданчика з доларами, які регулярно заносили Порошенку-президенту, з головою вистачило б, щоб батькові перекрити ту сумнівну стипендію.

Якщо ж ті стипендії призначили ВСІМ колишім викладачам ВУЗів, то немає причини позбавляти одного з пенсіонерів тих грошей.

Але чекаємо номера Указу. І повного тексту.

Нема вбитих на лінії розмежування, а про Зеленського щось треба свиздіти, от вони ці свиздять.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. medwedo berlogsoni

До речі, "проєкт" зараз пишеться через "є". Мені не подобається такий правопис, але Оксані Черкасовій пора би знати.

• Тупо Тупо x 1
  12. medwedo berlogsoni

Але порохоботи - скотиняки такі, що аж диву даєшся.
    Батько Зеленського заборонив Володимиру їхати в Ізраїль вчитися, куди його запрошували.
    А тепер - Порошенко (патріот із патріотів), який всіх, кого тільки міг, прилаштував учитися за кордоном.
    Ну, і хто більший патріот України: Олександр Зеленський чи Петро Порошенко?
    Про Володимира Зеленського:
    Зеленський Володимир Олександрович — Вікіпедія

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. Silver bullet

@medwedo berlogsoni, кому дуже хочеться, можуть у самого Альоші Гончаренко в телеграмі почитати. Я почитала. Фейк. Не те що призначили, а навіть Уряд такого питання не розглядав.:)))
    Мордою в сцяки, порохоботи.

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. Буля, як себе почуває твоя морда в сцяках?
    FB_IMG_1599136052894.jpg

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  15. medwedo berlogsoni

• Тупо Тупо x 1
  16. medwedo berlogsoni

Порохоботи - люди абсолютно без дубєлєй. (с)
    Вчора я пожартував, що на задньому плані на фото з клоунами в задніх рядах сидить два чоловіка з пір"ям на голові, так Пріус уважно передивився кожне обличчя, кожну голову, щоб назвати мене брехуном. Причому переглядав два рази. Зумом, мабуть, користувався...

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  17. MayorMayor

18. Silver bullet

Не чіпайте його - я бачу, воно хворе на голову. Якщо будете його кантувати, ще щось з собою зробить.
    Одного такого знаю - був злий, як собака, неадекватний до всіх, йому сестра лікуватися пропонувала, гроші давала, так поплатилася...а він потім повісився. Ніхто і ховати не хотів - поховали, мабуть, за казенний кошт.

• Тупо Тупо x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

При чім то одне до другого?
    Ніхто не каже, що вірусу нема.
    Нема пандемії.

Методи боротьби неадекватні.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)