Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хто не переносив, не переносив ніхто у сім'ї, не були у лікарні ніхто з друзів та родичів - доти видумка та істерія.

Будуть ще скандали, як з Леросом, що ж, свого часу також зі скандалом виключили з БПП Томенка та Фірсова.

• Тупо Тупо x 2
  2. 20200902_134650.png

3. Lanktocha

Не є це вийнятком чи унікальністю, подібно було в інших провладних політ.силах.
    Ймовірно, що Зеленський може не добути, але яка альтернатива, окрім дискредитованого та явно колишнього Порошенка?

• Тупо Тупо x 1
  4. 20200902_135637.png

Вкладення:

• Тупо Тупо x 1
  5. prius

prius Well-Known Member

Брешеш там blackhawks нема

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Як на нього дивились з залу ВР, коли він з трибуни оте читав, що йому написали для виступу замовники. :)))Дехто презирливо, а в основному ніхто в Раді на такі замовні демарші не звертає уваги. Там люди с досвідом і знають, як добре заробляють на таких речах низькоморальні особи.
    З цим Леросом врешті все ясно. Комусь треба убрати Єрмака любою ціною, а він - це інструмент.
    Майже все, що він наказав з трибуни - голословно, факти треба відносити в прокуратуру, а доказів нема.
    Крім Ротердам+ - тут дійсно 39 мільйонів збитків, бо пройшло розслідування.

• Тупо Тупо x 2
  7. Lanktocha

Знову скажу словами покійного Плюща "Ви мєня вдівляєте!".
    Що таке коронавірус і які можуть бути наслідки - нема чого розкривати пащеку і робити такі дебільні порівняння, чи Зеленський використав біологічну зброю?

• Тупо Тупо x 1
  8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Тепер Лео перейде в партію ЄС))

Останнє редагування: 2 вер 2020
    • Тупо Тупо x 1
  9. Як красиво відмітив Гео Лерос, якого Зе! необачно назвав "мікробом":

"Пане президенте, Ви не стали воювати зі старою системою, Ви просто з нею злилися. Саме Ви своїми мікробами та бактеріями брехні заразили цілу країну, згаявши шанс великої держави, обмінявши його на конверти від олігарха. Ви здали країну в оренду цим олігархам, чим самі собі підписали вирок".

Краще і не скажеш.
    Зеленський дав команду виключити Лероса з фракції Слуга народу.
    Більшість фракції взяла під козирьок, хоча хтось і фрондерствував.
    І це була явна дурня, з логіки технологій.
    Тепер усі (ось і я, наприклад) будуть говорити: чувака за правду турнули.
    Гудітиме стрічка навіть прихильників Зе!, навіть ті, хто будуть відмазувати казатимуть:
    - ні, не бере Бубочка конвертів від олігархів.
    Але сумнів уже буде поширюватись.
    Проросійські ЗІКи, НАШі, 112 та інше російське кубло випустять свору пальчевських і ті розгавкають це на всю країну.
    Про це ж проїдуться і на проєвропейських каналах.
    І тіко олігархічні канали про це промовчать і цим і спаляться.
    Плюси, Айсітіві і Україна якраз і доведуть своїм мовчанням - що це правда свята.
    На наших очах починає рушитись основний міф про Зеленського - що він трошки тугий, що у нього каша в голові, але він порядний.
    А я ще рік тому говорив, що саме цей устояний міф треба валити.
    Так що з боку Зеленського те, що він надув губи і викинув з фракції Лероса було не те що не дипломатично. Це, як кажуть, був навіть не злочин. Це була помилка.
    Вітаю: вчора Лерос зробив Зе! мінус пару процентів у рейтинг.
    А ми для себе примітимо те, про що розумні люди вже давно здогадалися - Зеленський не тримає удару, панікує і нервується.
    І тепер такі історії будуть частішати.
    Віктор Бобиренко

10. Good man

Good man Обычный человек

Что за детсад? Я еще ни от одного критика Лероса не слышал конструктива виде: видео с братом Ермака полностью постановочное, на видео не брат Еромака, голос не его и т.д.
    Все мямлят о каком-то предательстве, что с Леросом всё понятно, но никто не говорит про суть.

11. Good man

Good man Обычный человек

:facepalm::facepalm:Это идиотизм в квадрате. Вы всю дорогу обвиняли Порошенко в коррупции. Хорошо, примем это за истину, то тогда вы должны говорить о переходе брата Ермака в партию ЕС. Но у вас хватает идиотизма и двуличия обвинять Порошенко в коррупции, а в партию ЕС отправлять не коррупционера брата Ермака, а того, кто её выявил.
    Вы не дружите с головой, даже когда хотите облить грязью Порошенко. Ведь по нормальной логике твоя фраза, сосна, означает чистоту партии ЕС по вопросам коррупции. ;)

12. Ну, деякі вже відписують, що винен Порошенко, що не реформував судову систему.
    За Порошенка таких рішень не було
    А про те що 1,5 року пройшло з моменту президентсва клоуна я вже й промовчу

13. Можна нескінченно дивитися на три речі: як горить вогонь, тече вода і «працює» Зеленський.

Особливо, якщо це все відбувається в один момент в одному місці.
    Харків’янам «пощастило».

Біда не в тому, що можна щогодини реготати з постійних факапів Зеленського, біда в тому, коли Україна стоїть перед будь-яким викликом - в Україні відсутня влада, яка здатна адекватно реагувати на загрозу державі і її громадянам.
    І ця біда в будь-яку секунду може перерости в трагедію.

Підкажіть хтось Шмигалю, що давати доручення, якщо вже їх дав Президент, який на місці події - це навіть не смішно, а просто тупо.

Як було тупо фарбувати бордюри і латати дорогу перед приїздом Президента.

Йому вже нічого не допоможе, навіть неВелике доБудівництво, яке в народі вже потрохи починають називати коротше - Халтура

View: https://www.facebook.com/748183438/posts/10157988894338439/

14. Бебі-бокс-2, або продовжую знайомити з аферою Шмигаля, коли пакунки малюка були замінені на типу грошову компенсацію.
    Знайомити по факту, як воно працює, а не ретранслювати оці побрехеньки із засідань Кабміну.

Є такий совєцький анекдот:
    Відкрився новий універсам, в якому є все.
    Приходить туди чоловік купити рукавички, знаходить відповідний відділ "Рукавички" і звертається до продавчині:
    - Мені потрібні рукавички.
    - Вам з тканини чи зі шкіри?
    - Зі шкіри.
    - Пройдіть у відділ "Рукавички зі шкіри".
    Він звертається туди:
    - Дайте рукавички зі шкіри.
    - Вам на резинці, на гудзиках чи на застібці-блискавці?
    - На гудзиках.
    - Пройдіть у відділ "Рукавички зі шкіри з гудзиками".
    Він проходить туди:
    - Дайте шкіряні рукавички зі шкіри з гудзиками.
    - Вам під пальто чи плащ?
    ...
    Відвідувач поруч, що спостерігав за цим процесом, втручається в розмову:
    - Чоловіче, полиш цю справу.
    Я їм і дупу показав, і унітаз з хати притягнув, а туалетного паперу все одно не можу придбати.

Отже, щоб отримати 5000 гривень замість пакунка малюка, який просто миттєво видавався в пологовому відразу після народження і економив купу часу та коштів, минулого разу я вже відстояв двогодинну чергу в районному відділені Управління праці та соціального захисту населення, дізнався, які документи потрібні. (
    View: https://www.facebook.com/senenkoanton/posts/3468752829843841
    )
    Все відкопіював, з дружиною заповнили бланк заяви, який нам видали.

Сьогодні прийшли подавати документи (зауважу, що управління не приймає по п'ятницях, а по вівторках приймають тільки до 13.00).
    Подаємо:
    - Ой, у Вас заява не така.
    ...!!!!!11111????777 Як не така?! Ви ж нам минулого разу видали саме таку.
    - Сьогодні 1 вересня і форма заяви змінилася. Тримайте нову.

Ошелешено приймаю папірець, де треба заповнити з двох боків купу ідіотської інформації типу серію-номер паспорту, ким-коли видано, ідентифікаційний код, адресу і т.п.
    (Коли це вже скінчиться?
    Чому ця інформація автоматично не підтягується з реєстру платників податків?)

Окей, сідаємо і на колінці починаємо заповнювати.
    Дістаємося до цікавого пункту:
    "Прошу в разі призначення допомоги кошти перераховувати на рахунок із спеціальним режимом використання у банківській установі АТ "КБ "Приватбанк", міжнародний номер банківського рахунка (IBAN)________, МФО____, код згідно з ЄДРПОУ____" (спеціальний режим - це коли ти ці гроші можеш витратити не всюди, а лише в окремих визначених урядом магазинах. Така собі корупційно-ризикована монетизація).

Все це заповнюється вручну.
    Зрозуміло, який це гемор персоналу управління потім ввести все в базу, незрозуміло, чому за ібаном (це не матюк) автоматично не підтягується МФО та ЄДРПОУ.

Але головна проблема в іншому - у нас немає жодного режимного рахунку в Приваті:
    - Вибачте, а що тут писати? Де взяти цей рахунок?
    - Поки ніде. Лишайте порожнім. Процедура ще не відпрацьована, ми самі нічого не знаємо, стежте за сайтом Мінсоца, вони розпишуть, як це робиться, потім рахунок донесете.

Так само ошелешено віддаю заповнені папери і все ж перепитую:
    - Так а далі що? Куди звертатись? Чого чекати?
    - Стежте за сайтом Міністерства соцполітики.
    - Дякую.

Я дякую.
    Я дуже дякую.
    Я дуже дякую особисто Шмигалю та істотам у мінсоці, які зарубали налагоджену систему пакунків малюка та вигадали цього франкєнштейна.

Мені шкода всіх - людей з інвалідністю та сиріт, яким я своєю присутністю збільшую чергу.
    Мені шкода працівників управління, які досі опрацьовують купу паперової макулатури, передряпуючи кривульки у свої комп'ютери, а тепер їм ще й додалося нашого клопоту.
    Мені шкода мільйони батьків, які так само втрачають зараз дорогоцінний час та кошти (мінімум - це на проїзд), аби отримати ці дуже невеликі кошти, які потім ще незрозуміло як витрачати.

Я впевнений, що велика частка батьків після такого початку просто заб'є на цю допомогу і не буде витрачати час.
    (Може на це і розрахунок?)

Я ж принципово пройду весь цей шлях, порахую всі витрачені години та кошти, аби потім наочно продемонструвати, скільки часу Шмигаль "зекономив" українським батькам та як нинішній Уряд сприяє збільшенню народжуваності.

Але ж не забуваймо, що все це освячено особисто Володимиром Олександровичем Зеленським.
    Писати відео на ютьюбі - не в черзі в соцзахист стояти, правда?

Триматиму в курсі.

апдт. Наступний крок - похід в Приватбанк Міністерство соцiальної політики України.

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Придивіться уважніше, Пріуск
    Та звісно, Пріусе, що нема. Мені просто подобалося уявляти, як Ви уважно вдивляєтеся в обличчя кожного клоуна на фото, намагаючись знайти Червоношкірого Вождя.
    Характерною особливістю противників Зеленського є відсутність почуття гумору.
    Ви своєю повторною відповіддю сьогодні мені дуже покращили настрій. Дякую.

• Тупо Тупо x 1
  16. Dred

Dred Well-Known Member

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ще раз поясню.
    СММ ОБСЄ фіксує всі постріли, вибухи, автоматні чи кулеметні черги, запуски ракет чи пострілів від гранатометів.
    В ці дані входить все, від навчань з бойовою стрільбою, практичних стрільб, пристрілка зброї, знищення боєприпасів під час розмінування, підрив на вибухових пристроях людей і тварин тощо.

• Тупо Тупо x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Lanktocha

А чого ви зациклились на Леросі та його звинуваченні? Небезпідставно. Але чи вихід з БПП Єгора Фірсова не був зі звинуваченням колишніх однопартійців, що вони роблять щось не так?
    Далі однобокість і поділ на чорне і біле.

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)