Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Я хотів відповідати, але побачив допис @VasMT
    VasMT, 13 хв. тому

Краще важко Вам відповісти.

Так що, @Мих -уїл, можете перерахувати /хоча практика показує, що за @VasMT перераховувати - тільки тратити час/

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Таким правилом користувались на виборах 2019, на Порошенку світ клином не зійшовся.

Не подобається Кравчук, не ідеальна це кандидатура. Ви кого хотіли би там бачити, у кого є відповідний досвід, кого сприймають ТАМ...?

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

А шо то за їдні?
    Краєм вуха чув про Грановського. Наєм був завжди гавном і ним залишився. Інших взагалі не знаю.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Васілія. Його там нормально сприймуть.

6. MayorMayor

"Зеленый берет", мля:

7. prius

prius Well-Known Member

Стуль писок Гандоша

• Не подобається Не подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. prius

prius Well-Known Member

От тебе гандоша Федина відтрахала надприродній спосіб , що ти її поминаєш весь час

• Тупо Тупо x 1
  9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це ті, що вийшли з партії Свинорила.

• Тупо Тупо x 2
  10. Lanktocha

Чудо в пір'ях - Бе-бе-бе-бе. Може жувати краще виходить, ніж говорити? Як і незрозуміло, за що "тупо", так і коментарі, враження, що у дурці дали доступ в інтернет.
    А якщо серйозно?

• Тупо Тупо x 1
  11. prius

prius Well-Known Member

Гандоша то що ти козел і бекаєш то всі знають, так що бекай на кацаплопого

• Безграмотно Безграмотно x 1
  12. Lanktocha

КоронаПРІУС, всі вже бачать і знають, хто бекає, хто як не вліпить значок незручному дописувачу, то заліпити явну дурницю.
    Ні я, ні інші дописувачі не збираємось тут розводити срач із такими оленями, є тут речі цікавіші, як би не тріпався Пріус, як би не обхаркував зі злості монітор.

• Тупо Тупо x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нейтральну людину з точки зору ОРДЛО, проукраїнську з української сторони.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Світ зійшовся на Україні, а Порошенко - один з тих, хто в команді, яка бореться за Україну.

• Смішно Смішно x 2
  15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

І Ви, Пріусе, бекайте. Я із задоволенням послухаю.
    У мене таке просте питання: Ви осіли в Америці. Вам не один хрін, що тут в Україні робиться?
    От при Зеленському добудуються всі мости, які недобудовувалися дванадцять чи більше років. З деякими мостами я "знайомий" особисто. Наприклад, біля Лохвиці. Стояв світлофор у селі по обидва боки мосту. То в один бік пропускали, то в інший. Аварійний міст. Кусок моста впав у річку.
    Зараз закінчують, причому капітально. Два мости під Івано-Франківськом, об"їздну навколо Житомира (без фонтану) розширюють. Будують об"їздну навколо Рівного. Їхати транзитом через Рівне колись була смертна мука.
    Будують північну об"їздну навколо Львова.
    Коли фури розбили дорогу Умань Дніпропетровськ через Кіровоград, машини почали йти дорогою на Черкаси і її вбили. Їздили обочинами і робили колії по коліно глибиною. Зараз будують бетонку дороги Умань-Черкаси. Кладеться бетон, зверху буде асфальт. Ніякі гамнюки тепер не розіб"ють.

Якого лиха Вам там за кордоном ще треба, що Ви пхаєте свої носи в українські справи? Вибрали Зеленського, і не гірше чим при Порошенкові.
    А я сказав би навіть, що багато в чому навіть краще.

Останнє редагування: 30 сер 2020
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  16. Lanktocha

Наприклад?
    Треба враховувати, хто сам має бажання і у кого які можливості.

• Тупо Тупо x 1
  17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Всі олігархи на словах за Україну. Кого ні візьми, нікого за Рашу нема, навіть Мертвечук. В нього хіба нема вишиванки?
    Але насправді їх власні барижні інтереси стоять попереду,а загребущі руки по плече в закромах Батьківщини.
    Відповідь тут проста: якби вони були іншими - не були б олігархами.
    Досить дивно, коли в бідній країні хтось дере глотку, щоб їми керував тільки олігарх.

• Тупо Тупо x 1
  18. MayorMayor

Долларовый миллионер бубачька, выводящий бабло в оффшоры и бегающий от повесток- куда лучше, ессно.

19. prius

prius Well-Known Member

Гандоша бекаєш ти, в срачі ти олень народився і живеш

20. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:)))майоры, в огороде бузина. Я ничьи повестки не обсуждала, и Зеленский никогда не был при должностях и бюджете, в отличие от некоторых. Так что Думай.те - как говорят ваши порохоботские говорящие головы)

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)