Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Порохоботам, що тріпаються і кричать про безальтернативного Порошенка, який такий самий ідол, як для них, для ветиранів бойових дій:
    Порошенко проігнорував прохання організаторів Маршу Захисників не піаритись на заході - Діло

Відповідь: від КоронаПРІУСА значок "тупо", від Хомчина - Євангеліє від чорноволохів.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

А знаете, в чем уникальность его физиологии? У него мозги в жопе.(С)

• Тупо Тупо x 1
  3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

...сказал мозговой слизень.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. А тобі правопис української. Вєтіран хренов.

• Подобається Подобається x 1
  5. FB_IMG_1598471118485.jpg

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. От може ж у мене бути хвилина сатисфакції?

В таку хвилину згадую своїх чистих, світлих, розумних, порядних друзів, які в 2019 зробили свій вибір на користь Зеленського.

- Невже Ви не розумієте, що він ніщо?, - з болем у серці запитував їх я.

- Ну, ти перегинаєш палицю. Так, у нього мало досвіду, слабка команда, але помисли у нього чисті, чудова пам’ять, швидка реакція, високі моральні чесноти. І, взагалі, це шанс перезавантажити Україну!, - відповідали мені, а очі їх горіли від майбутніх кар’єрних злетів.

- ну-ну, - відповідав я, - допомогти треба завжди, але допомога ідіоту - це марнування часу: все, що він не загубить - він зламає.

Особливо тішили ті знайомі, які ходили до нього в кабінет і водили до нього в кабінет з твердим переконанням: раніше все було не так, а ось зараз нас почують і все буде правильно.

Почули. Побачили. Зрозуміли. Облишили.

Певен, перший Президент України, який потрапить за грати - це буде Зеленський.
    Хоча, якщо би зараз Кравчук лише вийшов з в’язниці за станом здоров’я, а Кучма дописував свій «Майн Кампф» за ґратами, то Зеленський спокійно і затишно гастролював з 95 кварталом безкрайніми просторами РФ.
    Бо в Україні, членові ЄС, його творчість геть нікому не була цікавою.

View: https://www.facebook.com/748183438/posts/10157972237068439/

7. Гідна відповідь
    20200826_184254.jpg

8. Ну що, зейобики, які ржали з відкриття Порошенком доріг, що до того були просто напрямками, тунелів, станцій метро в результаті отримали клоуна, який своєю брежнєвщиною переплюнув, мабуть, і самого Брежнєва

View: https://twitter.com/Bykvu/status/1298670600420982792?s=19

9. prius

prius Well-Known Member

Алкашка ще й кацапка

• Тупо Тупо x 1
  10. prius

prius Well-Known Member

Кацаплапий чому гандошу не вчиш ?

• Тупо Тупо x 1
  11. Два кольори мої два кольори... зелений то єрмааак, червониииийййй - то мандаааааа.....

Аналітичний центр "ЛадикNEWS" знайшов спеціаліста, який прочитав по фізіономіях першої пари сьогодні на урочистостях - і виявив, що у сім'ї президента велика трагедія... FB_IMG_1598495477071.jpg

• Тупо Тупо x 2
  12. На позачерговій сесії ВР ухвалено в другому читанні законопроєкт про одностатеві шлюби
    і вже нарешті одна щаслива пара сьогодні крокує до вівтаря
    20200826_223437.jpg

• Тупо Тупо x 2
  13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчину я наставивив тупо, тому що йде підміна понять, фотожаби дурні і тому подібне.
    А Пріусу скажу, що Ланктоші не правлю граматику, тому що він хоча інколи і пише неграмотно, але по-своєму дає правильні оцінки ситуації в Україні:
    Порошенка ніколи б не вибрали, хай би навіть вся Львівська область за нього проголсувала (і це - правда, варто взяли в руку олівець), Ланктоша бачить, що і Порошенко, і Зеленський зробили для України добре, а що роблять чи зробили не так.
    Ланктоша розуміє, що Порошенка вже ніколи не оберуть Президентом. Тому що в народі є прислів"я "Брехнею світ пройдеш, та назад не повернешся". Порошенко все своє життя брехав і плів інтриги. Потім ті бріхні та інтриги спливали наверх, от йому і вказали його місце на минулих виборах.

А оскільки є певний відсоток людей, для яких "своє гівно не пахне", то вони залишаться прихильниками Порошенка на все своє життя.
    Таких прикладів історія знає багато.

• Тупо Тупо x 1
  14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ану но, недоофіцер, підкажи коли, де і кому сказав Путін ці слова?
    Вальцманоїди як завжди бешуть.
    Як і їхній свинорилий фетиш.

• Тупо Тупо x 1
  15. Lanktocha

Це із серії "Бачиш у чужому оці скалку, а у своєму не бачиш колоди". У дечому міг помилитися, може зі спєшки чи неуважності, звернули увагу, були підстави, я не плююсь, не займаюсь гівнометанням.
    Якщо чесно, всіх дістало і багатьох це бісить "Не бунтуйте, бо Путін нападе!" ( Тепер можна і треба ), явні басні Крилова, якась створена Порошенком "Антипутінська коаліція", ніхто не сказав, де вона, коли створена, хто до неї увійшов, як проявилася їх дія?

• Тупо Тупо x 1
  16. Із серії " А би не Порошенко"
    Не Хуйло ворог, а Порошенко
    Не Коломойський грабує в чергове країну, а Порошенко
    Не осел помагає грабувати Коломойському країну, а Порошенко
    Не мертвечук складає небезпеку, а Порошенко
    А ви впевнені, що ви за Україну?
    Може вам чемодан, вокзал, росія. Тому, що якщо ви притягнете кацапію сюди, то все одно буде чемодан, вокзал, але тільки куди - Магадан?

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  17. Silver bullet

Щось наш порохоскот дуже заістерив))

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Обидва вороги. Судячи з тієї милої бесіди по телефону, де Порошенко обнімав Путіна.

• Тупо Тупо x 1
  19. Silver bullet

Там Путін обнімав)Але це не суть важно. Така бесіда говорить про те, що Порошенко шестерить перед Путіним, і весь його "патріотизм" дутий - чого не зробиш заради влади: і патріотом прикинеться, і з Путіним поговорить люб'язно. Фальшивий від п'ят до маківки..

• Тупо Тупо x 1
  20. Lanktocha

Які всі примітивні боти. Не так давно тЮлькоботи застосовували до опонентів термін "абинеюльки", тут "аби не Порошенко", та не аби, не раз писав скоріше, якщо цікавіша кандидатура чи "більше зло", то можна переобратии.

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)