Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ми отримуємо розсилки зі штабу ООС про випадки загибелі особового складу з зазначенням обставин.
    Підрив двох військових був в результаті відхилення від маршруту. На приватному шостому Жигулю. Їхали забрати особисті речі.
    То хто їм винен?

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

У мене військовий досвід невеликий, всього два роки, після військової кафедри. Але я точно знаю про такі розсилки.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. VasMT

Будь кого туди не посадять.
    Щодо розсилок. З затримкою в тиждень-два деталі загибелі потрапляють в ЗМІ, після того, як пройде детальне вивчення матеріалів справи і вивчаться всі обставини.
    Якщо раніше все списували на сєпараторів, що по-людськи зрозуміло, щоби сім"я отримала гідну компенсацію, щоби про людину, яка загинула, казали , що він геройськи загинув в бою, то зараз, при режимі припинення вогню, це зробити практично неможливо. Бо не стріляють.

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. medwedo berlogsoni

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Галина:
    І вб'є ще немало наших солдатів, а генштаб буде покірно замовчувати...

Він з цією сім*єю в най@бушки грався. гонців посилав шоб тринділи, шо мол батько ваш загинув зразу і врятувати не можна було.А тут побратими загиблого вжух і відос викатили.І офіс заткнувся.

Хто вбив всіх"всеосяжною тишею" без права на відповідь і розвідку?- останній загинувший Рудик вбитий снайпером в скроню,але у Хомчака вони всі "небойові втрати"- крім того,що це приховування вбивств від окупантів,рідні за цими довідками,позбавлені виплат і пільг.Вир@дки зелені!

Кардинал:
    З сьогоднішніх подій можна остаточно зафіксувати:
    - Є незалежна Україна
    - Є слуги рф які влаштовують собі корпоративи.
    Це два абсолютно різних світи, і перший знищить другий, бо дибіли вважають себе богами на олімпі.

Зе:
    Нехай дні перемир'я стануть місяцями, роками, десятиліттями.

- Десятиліттями - це як в Грузії чи Молдові, д@вбню. А от в Хорватії - о диво! - десятилітнє перемир'я не потрібне, бо агресора вигнали
    - Заморожування конфлікту - один зі сценарієв путіна (другий - капітуляція України). Мовою КК це називається державна зрада.

Петро Порошенко:
    Я розумію, що біля вагону Сердючки йому комфортніше, ніж біля танку. Не так лячно. Ви зрозуміли, про кого я? Він не розуміє значення параду ні для самих військових, ні для суспільства. Бо сильні ми не тільки бронею, але й духом перемоги.

"...зеленуваті болотні вогні люди сприйняли за світло дороговказу..."

Ну а чого ж воно так: як суд над Порошенком - тисячі людей на Софіївській площі, а як урочистості Зеленського - людей пусто?
    Як офіціальне шапіто - лизоблюди з голими ж@пами, а як марш захисників - так знов тисячі із прапорами…
    де ж та підтримка лохторату для лоха?

Йозеф Кнехт:
    Білик, яка в 15 році їздила до Криму через москву з кіркоровим,винник,який знявся в проекті російських пропагандистів "всем мир" та не знає чий Крим,Матвієнко,яка ненавидить Майдан та вважає, що ми воюємо з братами,Потап, який зняв штани в росії.
    Так Зе бачить День Незалежності.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  6. Ось і вилізло кацапське нутро кацапорилого. А то шифрувався.Граматика, лінгвістика.
    Колорадських жук не перефарбовується. Час замикає всі камуфляжі.

7. Шлях клоуна
    Венесуела, Білорусь, Україна... Кожен клоун із диктаторськими замашками доходить в своїй кар'єрі до точки, коли проводить офіційні заходи перед нечисленними прихильниками і купі охорони, яка захищає його від проявів народної "любові". Наш віслюк на цьому шляху побив усі рекорди швидкості.

• Тупо Тупо x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо ще відступити, то ще менше буду загиблих. Що тут дивного?

• Тупо Тупо x 2
  9. Вчера по сводкам ранено два морпеха ВОГом с коптера. По странному стечению, один из раненых комбат Рымаренко. Тот самый который отправлял эвакуации без поддержки и оставил умирать Журавля. Тот самый, который врал старшему начальнику, что Ярослав уже мертв. Тот самый который врал что у него нет видео с живым Журавлем, которое ему сбросили сразу. Тот самый по деятельности которого во время эвакуаций ведется следствие. Тот самый, который врал в глаза родителям погибшего Журавля.
    Для понимания глубины личности - Тот самый, который в 16 году в Песках придумал и оформил себе "контузию" от разрыва, которого никто из находящихся рядом не видел и не слышал.
    Вполне допускаю, что это симуляция или "самострел" чтоб уйти от ответственности прикрываясь ранением.
    Хотелось бы чтоб Військова служба правопорядку у Збройних Силах України провела всестороннюю проверку факта.
    Роман Донік

10. Спецоперація "вагнерівці" - не фейк.

Любовь Величко:
    Я записала відео інтерв'ю з одним із кураторів цієї безпрецедентної операції.
    Долучила аудіо розмов вербовки вагнерівців в рамках цієї справи.
    Завантажила на гугл диск авіаквитки об'єктів операції, їхні документи - повний пакет.

Тому звертаюся до голови СБУ Івана Баканова та новопризначеного очільника ГУР МО Кирила Буданова.

Невже ви думали, що ваші підлеглі стерплять те, як ви цинічно витерли об них ноги, заявивши про те, що такої спецоперації не було?

Невже ви думаєте, що українці такі тупі, що повірять вам?

Невже ви думали, що спецоперація, яка тривала рік, не залишить слідів?

Правда - це чудовий подарунок Україні

View: https://www.facebook.com/100000699419138/posts/3690379310995346/?extid=1L0cRr2fSHTkxKrq&d=n

Карл Волох:
    Як на мене, ретельного вивчення вимагають два питання: хто саме з працівників ОП злив спільну з американцями спецоперацію, і хто і як запустив таку потужну її дискредитацію в суспільній думці.

А якщо останнє було зроблено не навмисно, то що ми за таке хворе суспільство, котрому і ворог не потрібен - ми самі себе і свою державу знищувати готові.

11. VasMT

Де ми відступили, Брехло?

• Тупо Тупо x 2
  12. medwedo berlogsoni

Доброго ранку, Хомчине. Хоча вже скоро обід. А Ви щойно очі продерли.
    У мене просте запитання (вчора не питав, щоб не підтримувати срачу, який Ви розвели).
    Чи дійсно Ви вірите в слова Ар"єва, що тридцята річниця Дня Незалежності України святкуватиметься з іншим Президентом?
    Кого Ви уявляєте наступником? Бойка, Тимошенко, Медведчука? Я так розумію, що у Порошенка шансів дуже мало.
    Як Ви собі уявляєте, з якої причини можуть статися дострокові вибори Президента?
    Зеленський подасть у відставку? Заколот? Путін дійде до Ужгорода?

Я, наприклад, майже впевнений, що Зеленський залишиться Президентом ще на цей рік.
    І армія не розвалиться, і дороги побудуються, і школи, і лікарні. І гривня не впаде.
    А який Ваш прогноз? Цікаво послухати. В крайньому випадку, процитуйте на цю тему Гайдукевича чи Ар"єва.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1

13. View: https://www.facebook.com/2022536454438218/posts/4560990240592814/

14. Якщо до вчорашнього дня хтось і сумнівався, що ми маємо президента дебілів, то вчора останні сумніви таки мали розвіятись.
    Але дебіли, як відомо, не сумніваються.

15. Из сегодняшних мероприятий можно сделать простой, словно ленинское бревно, вывод: Зеленский окукливается. Его уже слабо интересует, что происходит вокруг него. Он создаёт для себя более-менее уютный манямирок, жить в котором легко и приятно. Точнее, ему создают - а он и не противится, так как объективная реальность страшна, безжалостна, цинична и брутальна: может и по матушке послать, и на сапог плюнуть. Надо поскорей спрятаться в домик благонамеренного безумия, и задёрнуть шторы подхалимажа.

Оцепить площадь тройным кордоном полиции, спрятаться от простых граждан, и устроить пошлый междусобойчик? Не проблема.
    Потребовать от многотысячной толпы, марширующей по соседней улице "перестать путаться под ногами"? Не вопрос.
    Лихо совместить в одной речи призывы к миру и угрозы тем, кто не решился сразу объявить войну? Да чего проще!

Судя по всему, Вова даже не замечает логических нестыковок в происходящем. Такими темпами он скоро схватится за автомат без рожка - но не для того, чтобы показать символический кулак подданным, как Лукашенко, а искренне веря, что это круто и чем-то поможет.

В сущности, Зеленский превращается в эдакого Анти-Ющенко.
    Виктор Андреевич тоже в своё время фактически устранился от державных дел, предоставив сатрапам самим разбираться. Но он был, во-первых, патриотом, а во-вторых, образованным человеком. Поэтому посвящал время историческим изысканиям и возрождению национальной памяти.
    А Зеленский, поскольку по уровню интеллекта и самосознания и рядом с Ющенко не валялся, жмакает огурцы и играет в баскетбол в туфлях от кутюр.
    Ющенко присваивал награды борцам за свободу Украины.
    Зеленский раздаёт звания Потапу и Михалку.
    Ющенко, судя по всему, отлично понимал, что его политической карьере конец, и просто старался добыть свой срок с минимальной пользой для страны.
    Зеленский верит своим советникам и холуям, искренне считает себя гением Карпат и верховным кондукэтором, и очень обижается, когда кто-то пытается открыть ему глаза на реальное положение дел.
    Ющенко переиграла объединённая группировка олигархов и чиновников, с которыми он ничего не смог поделать.
    Зеленский переиграл себя сам. На старте его президентства у него не было равных противников. Он своими неумелыми руками свёл себя, как политика, к полному нулю.

А дальше будет стагнация. Забавные и оскорбительные перформансы. Глупые и гротескные речи. Неуместный смех, несостоятельные угрозы. И перетекание реальной власти в совершенно иные руки. А вот чьи это будут руки - зависит, в том числе, и от нас. От украинцев. Будет страшно. И тошно. И весело. И интересно. И героично. Пристегнитесь.
    FB_IMG_1598287209608.jpg
    Daniel Tchikin

16. medwedo berlogsoni

17. medwedo berlogsoni

18. medwedo berlogsoni

Пройшло вже більше року, а Порошенко все ще ревнує Зеленського до Сердючки.
    Він же так гарно співав "Підманула, підвела", хотів, щоб Зеленський стояв поряд із ним, коли він співає.
    А той - біля Сердючки крутиться.
    Я - не дуже великий фахівець в музиці, але мені здається, що Порошенко співає не гірше.
    Зеленському варто бути уважнішим до талантів.

• Смішно Смішно x 1
  19. Чому кацапською?
    Втім, кого я запитую? Хомчіна...[/QUOTE]
    М КН
    Якщо до вчорашнього дня хтось і сумнівався, що ми маємо президента дебілів, то вчора останні сумніви таки мали розвіятись.
    Але дебіли, як відомо, не сумніваються.

20. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Були вже "прогнози" ватних політОЛУХІВ у 2013, що це останнє відзначення Дня Незалежності.
    Скільки видавати бажане за дійсне?

Наводили вже не одні дані, якщо дострокові вибори, найбільше шансів на ІІ тур Зеленський/Бойко, але "Дурень думкою радіє".

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)