Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Якщо емоції з приводу повернення наших бранців вже трохи вщухли, сьози радості висохли, реляції про «перемогу» відійшли на другий план і «селфі» в аєропорту вже всі опубліковані - спробую задати питання: що змінилось і що нас чекає?
    Той факт, що наші заручники опинились вдома, не викликає ніяких інших емоцій, аніж позитивних! Тому, аби уникнути подальших спекуляцій, проголошу: слава Богу, наші вдома!
    Якщо хочете - слава Володимиру Зеленському! Слава! Слава! Слава!
    Тепер - про наслідки.
    Перше - Путіну вдалось уникнути виконання вироку Морського Трибуналу, не понесши за свої дії жодної відповідальності. Обмінявши моряків, очільник Кремля одним пострілом «вбив двох зайців»: він уникнув покарання за злочин РФ, з одного боку; він «зберіг обличча» перед своїми виборцями, з іншого боку (нам, русским, плевать на все ваши буржуйские заморочки!).
    Друге. Попри всі заяви СБУ, ОПУ і різних прес-секретарів, Медведчуку вдалось-таки засвітитись в «миротворчому процесі». З салом, чи з Рабиновичем - не має значення. Більш того, на тлі пінятої зацікавленості українського суспільства, йому вдалось отримати ультиматум від Путіна українській владі: «Не нужно трогать моего кума, иначе...»!
    Фактично, Медведчук встиг двічи засвітитись в обіймах дорогого кума і тепер може спокійно натякати на власну «особливу роль» в цьому звільненні. На всі запитання, він може спокійно і впевнено відповідати: ну, вы сами всё видели!.. І, «мудро» посміхатись. Баканов, Богдан та Зеленський можуть зеленіти від люті, але справа вже зроблена - не для того Медведчук літав туди-сюди, щоб підігравати Зеленському.
    Третє. Позиція європейських лідерів - «прогрес», «поштовх», «впевнений крок»... Вибачте, але все це - гнійні євро-соплі, на фоні, стрімко зростаючого, бажання якомога швидше «завершити конфлікт». Саме не справедливої сатисфакції від загарбника прагнуть отримати європейці, а «миру». Тож, вони з радістю і оптимізмом будуть активно підштовхувати Президента Зеленського до «нормалізації відносин з Росією». Іншого сценарію поведінки «глибоко стурбованих» я не бачу.
    Четверте. Внутрішня ситуація в країні, з моєї точки зору, погіршилась. Попри бравурні заяви про «Великого Володимира-Миротворця», з таким звільненням, значно радикалізувалась інша частина суспільства - та, яка своїм життям надала нам можливість «устать от войны». Звісно, я не зміг поспілкуватись з усіма захисниками. Але те спілкування, яке я мав, свідчить про наступне: оцінка дій Президента Зеленського суттєво змінилась від «поживемо-побачимо», до «зрадник українського народу».
    Така радикалізація не може не викликати тривоги. Попри те, що мене важко віднести до прибічників ЗЕленої команди, я чудово розумію в якій непростій ситуації опинився Володимир Зеленський.
    Якщо ЗЕкоманда спробувала не побачити «марш захисників України» і, як страуси, заховавши голови в «турбо-режим» Верховної Ради, то не думати про таку силу на тлі її радикалізації - самогубство.
    Додатковим джерелом ризиків постає невгамовне бажання офіс-менеджера пана Богдана поставити «смотрящего» в Києві. За даними агенції «Рейтинг» 72% киян ставляться до такої ініциативи вкрай негативно. Отже, при активізації цього процесу, кияни запросто можуть «повстати» проти самодурів з Банкової. Протести киян стовідсотково будуть підтримані радикальною частиною учасників «Маршу». Попри ймовірні бравурні доповіді від керівництва СБУ чи МВС, маю запевнити всіх: немає у влади сили, яка здатна зупинити масовий протест ветеранів! Ані збройні сили, ані національна гвардія, ані поліція не будуть вступати у відкрите протистояння з тими, з ким вони вчора пліч-о-пліч воювали на Сході.
    Таким чином, з моєї точки зору, «плюс» від обміну один - наші людини опинились вдома. «Мінусів» і ризиків я бачу набагато більше.
    George Tuka

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вже такі сценарії-страшилки були у якості передвиборчої агітації, ніби що буде, якщо президент не Порошенко. Як справдилось? Тепер буде страшилка №2.
    Якщо був ультиматум від Пуйла, що без Цемаха не буде ніякого обміну. Визволяти силою неможливо.

Хто бачив обмін полоненими, яка зустріч українських полонених у Києві, а у Москві, ніби були тільки Кисельофф і Скабєюшка.

• Баян Баян x 1
  3. Що найгірше в цьому "обміні"?

Найгірше навіть не те, що маріонетка таким чином звільнила Хйла від відповідальності за рішенням Морського трибуналу ціною опосередкованого визнання Криму російським.
    Найгірше навіть не те, що маріонетка ускладнила наші відносини з ЄС, ускладнила нашу позицію лобіювання санкцій ЄС, звільнивши корупційним способом винуватого в збитті боїнгу.
    Найгірше не сліпе виконання всіх вимог Хйла, всупереч інтересам України. Маріонетка і так би все виконала і нічого не отримала взамін. Наприклад, ПАРЄ за що злили? В Станиці чому відступили і навіть прапори зняли?
    А так хоч полонених отримали.
    І навіть не те найгірше, що вчора ми відпустили справжніх злочинців, в яких на руках кров сотень людей, в обмін отримавши невинних. Не те найгірше, що їхні злочини і сотні жертв залишились не відомщеними. Збивай боїнги, підривай розвідників - ти вийдеш на волю за рішенням ручного судді зелі.

Найгірше те, що ця вся пздота, яка вчора волала "Главное што рібята дома, все остальноє ні важно" так і не відповість на просте запитання:
    "А коли наступного разу український корабель пройде українською Керченською протокою з української Одеси в український Маріуполь?"

Я впевнений, що це запитання тепер в них викличе істерику.
    Бо що сталося вчора?
    Вчора, разом зі своїм говнокомандувачем, вони визнали і узаконили окупацію Хйлом морських територій.
    Вони поголилися з окупацією.
    Погодилися більше такого не робити.
    Вони прийняли окупацію. І це пздц.
    Поки що окупацію того, що не можна помацати, там ніхто не живе.
    Але таким же чином, без жодного спротиву і з великою радістю, вони приймуть окупацію міст і сіл. В обмін на якесь склянне намисто. Аж поки окупованим не стане їхнє місто чи село.
    Mason Lemberg

4. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

- оцінка дій Президента Зеленського суттєво змінилась від «поживемо-побачимо», до «зрадник українського народу».
    :facepalm:
    - Якщо ЗЕкоманда спробувала не побачити «марш захисників України» і, як страуси, заховавши голови в «турбо-режим» Верховної Ради, то не думати про таку силу на тлі її радикалізації - самогубство.

:yes:
    Так,згіден

Протести киян стовідсотково будуть підтримані радикальною частиною учасників «Маршу»
    :aggressive:
    Резонно!

• Безграмотно Безграмотно x 1
  5. Lanktocha

Хоч немало зауважень до такого обміну, війна ще не закінчена і багато чого ще може бути.
    Але для порохоботів-всепропаликів, знайти причину для критики, що Зеленський поганий, Порошенко був кращий - обмін полоненими погано, якби не було ніяких обмінів - Зеленський поганий, Порошенко домовлявся про обміни, значить був кращим.

• Баян Баян x 1
  6. Очевидно, Путіну вже нічого не буде за Крим і Донбас, до яких бонусом він фактично повністю отримав ще і українські частини Азовського та Чорного морів.

А його вплив на український парламент з президентом чітко прослідковується через лукаву позицію олігархів на чолі з Коломойським і візити керівників СБУ та ОП Баканова та Шефіра до функціонерів московської ОПЗЖ.

Схоже, ВВХ таки став найвпливовішим українським політиком, поки населення продовжують дрессирувати у ненависті до Порошенка.
    Валерій Прозапас

7. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Яка ненависть?
    Ну, був собі та й пішов. Що тут такого?

8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

о_О
    Як так "пішов"? Куди "пішов"?
    А заслужений розрахунок за діяльність і бездіяльність йому назначити хіба не треба?

#каятися_і_відпокутувати!
    #у_всьому_поганому_винен_тільки_порошенко

:tongue:

• Тупо Тупо x 1
  9. Ні, зараз не більше ідіотів як сто років тому. Просто тепер завдяки розвитку засобів комунікаціі їх більше чути.

10. Чому саме проукраїнські Президенти викликають найбільшу лють у певної категорії "українців".
    Комуняка Кравчук їм байдужий.
    Батько української олігархії Кучма їм байдужий.
    Навіть маріонетка кремля Янукович їм байдужий.
    Як і їхнє оточення.
    Як і їхні однодумці.
    А от від проукраїнських Ющенка і Порошенка - їх аж корчить.
    Як і від їхнього оточення.
    Як і від їхніх однодумців.
    Що це?
    Ген малоросійства?
    Алергія на українське?
    Ментальна деформація?
    Психічне захворювання?
    То що це?
    Дід Микола (@DidMykola2) on Twitter

11. Иван Лютый.

Один раз склонившемуся перед оккупантом.

Моряков отпустили под поручительство Денисовой. То-есть их отпустили, как преступников с открытыми уголовными делами. Украина де факто признала, что они нарушили российские границы Крыма.

Дальше снежный ком будет только нарастать.

На повестку дня "нормандских переговоров" включен вопрос о проведении прямых переговоров между Украиной и ОРДЛО. В пакет требований России по газовому транзиту включены пункты возобновления водо и энергопоставок с территории Украины в оккупированный Крым.

Не знаю, как у кого, а у меня в голове пульсирует одна мысль: Украину по быстрому готовят вернуть под вонючий лапоть Московии.

А вообще, чему мы удивляемся, враг Путина №1 - Порох, враг Зеленского №1- Порох. У них один общий враг. Враг моего врага - мой друг. Два карлика. Два Вовы. Оба с комплексами и мстительные. Никто из них не украинец. Обоих привели к власти олигархи. Они найдут общий "язык".

Сегодня в день Военной разведки хочу поздравить всех причастных. Просьба не забыть того и тех, кто наплевал на ваши усилия и вашу работу для Свободы Украины.

Все будет Украина! Я узнавал.... Слава Украине!

12. «В ходе разговора Путин заявил Макрону, что повестку дня очередного саммита «нормандской четверки» нужно тщательно подготовить, а также обратил внимание на необходимость выполнения Киевом договоренностей, которые были достигнуты на встречах в Париже и Берлине в 2015-2016 годах. В частности, речь идет о разведении сил и средств на линии соприкосновения в Донбассе и закрепление в письменном виде «формулы Штайнмайера».
    Схоже на те, що скоро санкції за невиконання мінських угод чи «плану Штайнмайєра» будуть накладати вже на Україну. Хоча, про що це я? Інфант усі пункти виконає і перевиконає достроково: і вибори проведе без роззброєння орків і відновлення контролю за кордоном, і федералізацію Путіну подарує.
    І назвуть це миротворчістю

13. Lanktocha

На камеру чи в реальності?

Ну а як же, для порохоботів "Чем хуже - тем лучше".

Я оцінюю, ціную вклад Ющенка в українську історію та культуру, в інше - важка була шапка Мономаха - за владу зубами не тримався, переобрали.
    Порошенко - зробив вагомі справи, але не є безальтернативним і не треба триматися зубами за владу.
    Зеленський - ціную, за сміливість та готовність взяти на себе відповідальність, хоч не все виходить.
    Чи не вритикують інших - ще як критикують, ви вже попалились і справедливо пролетіли з дебільними принципами "Хто критикує Порошенка - агент Кремля, рука Москви, нога Путіна..."

• Тупо Тупо x 1
  14. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

ЗеКоМанда

15. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ну прошу пані Буля,пані Аня...де ви пропадаєте.Я скучєю з тими хлопами!
    :))):drinks:

View: https://www.facebook.com/mybestnik/videos/2947309268672799/

Останнє редагування: 9 вер 2019
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)