Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

О, у @elektrik -а знову КЗ - в котрий вже раз забув мову:)))

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

День незалежності по-зеленому:

3. Бидло ніколи не пробачить П`ятому президенту успішність у всьому: в розбудові армії, в сім`ї, в бізнесі, в політиці. "Шаурма, какая разніца, янелох, баба-да" - йому ближчі та рідніші. Ці люди не пробачать йому навіть того, що він "змусив" їх голосувати за Зеленського!)

Бог їм суддя...

• Тупо Тупо x 1
  4. FB_IMG_1598286876101.jpg

• Тупо Тупо x 1
  5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хомчина, як заклинить, то всерйоз і надовго, не здивуйтесь, як одна і та сама копіпаста буде розміщена в сотий раз.

Останні ниття порохоботів, є вираз "Баба Яга проти", не все ідеально зі святковою програмою, але їм лиш би погавкати, були би запрошені виконавці із "класиків естради" - були би притензії, що треба йти в ногу із часом та показувати сучасні досягнення.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Брехло, знову бреше.
    Я нічого не витерав.
    Але якщо тебе коробить від того, що військові не гинуть, то напишу:
    29 днів немає ні вбитих ні поранених від вогню ворога.

• Тупо Тупо x 3
    • Подобається Подобається x 1
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А мусор аж тупо поставив відсутності бойових втрат в ЗСУ. Козел.

• Тупо Тупо x 3
  8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Справа в тому, що в первинному повідомлені було сказано, що причина загибелі невідома.
    Але порохобадилля поспішило повідомити про цю трагедію в темі про Зеленського.
    Можливо - міна, можливо - розтяжка, можливо - необережне поводження зі зброєю чи автомобіль незагальмований скотився з естакади і придушив до стіни... Мало чого може бути! Навіть якщо та загибель - з необережності, землякам про це краще не повідомляти, а сказати, що загинув, захищаючи Україну. В решті решт, це так і є - він для того і знаходився там, на фронті.

• Тупо Тупо x 2
  9. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Як би там не було, але
    Все, що ми сьогодні маємо, це заслуга Порошенка і тільки Порошенка!
    Слава Порошенку!

зі
    я тільки шо на ровері їздив до Одарки.
    спецом зробив гак, і проїхав по навколишніх вулицях і звернув увагу: на фасад свого будинку не вивісили прапора тільки самі щирі українці.

А Ви кажете, чо хтось нас не привітав зі святом;

Останнє редагування: 24 сер 2020
    • Тупо Тупо x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ні, бидло, "від вогню ворога" ти вже сам додав тільки що і ти витер те, що написав.
    Не бзди!

• Безграмотно Безграмотно x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Стрєлочнік Жупсі, заїла платівка, чи куряча память?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бидло ходить по прапорі. При Пороху такого не було:

• Тупо Тупо x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бидло ходить по прапорі. При Пороху такого не було:

• Тупо Тупо x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. Координатор "вагнерівської спецоперації": "Це банальна зрада"

Координатор спецоперації, під час якої бойовиків ПВК "Вагнер" мали затримати в Україні, розповів про причини провалу.

Інтерв'ю з одним із координаторів спецоперації опублікувала в YouTube журналістка-розслідувачка Любов Величко.

- Єдине що хотів додати, що пацанам привіт і велика шана просто за таку роботу. За те, що вони роблять і за те, що це відбувається не за якісь там гранти, якісь корупційні гроші, незрозумілі гроші, за чиїсь інтереси. Все це пацани робили за зарплату і за надію, що вони зроблять результат.

Це була б круть з усіх боків – це козир перед РФ, це повага від колег з США, Ізраїлю. І просто повага людська.

Що маємо натомість? Звинувачення не просто в провокації (як нас звинуватила Росія), а всередині країни кажуть "не було нічого".

Ну так не можна. Хоча би це якось обіграли. Ніхто навіть не намагався. Просто давайте скажемо "то був не я".
    Достатньо підняти матеріали слідчого органу СБ України. Якщо дуже захочеться. А простій людині це не може захотітися. То треба ТСК (Тимчасову слідчу комісію Верховної ради України – Ред.) створити. І ця тимчасова слідча комісія матиме колосальний важіль для того, щоб отримати цю інформацію.

- Чому, на вашу думку, СБУ офіційно заперечує існування цієї спецоперації?
    - Важко відповісти, але команда знищувати матеріали поступила. І вона буде здійснена в найближчий час. А виглядає це просто як банальна зрада.
    - Чому про це мовчить і президент Зеленський ?
    - Це питання комплексне – чому він мовчить. Якщо ви хочете почути мою особисту думку, то він, мабуть, вчасно не зрозумів всієї серйозності цих всіх справ. Я не хочу принизити світосприйняття осіб цивільних, але коли ви не працюєте в якомусь правоохоронному органі і не маєте стосунку до таких речей, на деяких етапах (навіть на завершальних) ви не надаєте оцінки їм. Ви не розумієте всю серйозність.
    Мені здається, що хтось не зрозумів серйозність справи. Так буває. Коли приходять і тобі кажуть, що "буде ось так, і в нас все готово; буде літак летіти і завтра все станеться". А у відповідь людина чує: "Давайте перекладемо спецоперацію на три дні, тому що зараз будуть дуже важливі переговори із російською стороною по полоненим". А йому кажуть: "Та тут дуже серйозно все. Просто нереальний рівень серйозності" – "Все ж таки, зробіть все, але перекладіть операцію".
    Таким чином і відбувся цей маневр, коли об'єкти спецоперації були переселені із готелю в санаторій на незрозумілий строк.

Ми зрозуміли, що пахне чимось незрозумілим, одразу. Але надія не залишала. Навіть 26, 27, 28 липня була надія, що це (завершення спецоперації – Ред.) все ж таки станеться. Навіть коли прийняли їх (об'єктів спецоперації) спецслужби Білорусі – ми ж розуміли, що вони (звинувачення – Ред.) – пусті.

Ніяких доказів їхньої (як повідомлялося спочатку) участі майбутньої чи вже здійсненої до масових акцій у Білорусі не було. І, звичайно, їм би нічого ніхто не пред'явив. І тому ми мали надію, що все ж перекладемо третій раз їхній виліт, але вони (об'єкти спецоперації – Ред.) все-таки вилетять.

Бо вони не розуміли, чому їх схопили. Вони зрозуміли це так, що хтось натарабанив в Білорусі, що 33 особи характерної зовнішності, потужні такі, можуть мати стосунок до акцій. Вони так, скоріше за все, подумали. А виявилося, що – ні. Що нікуди вони вже не полетять. Полетять – але туди, звідки вони приїхали.
    - Від кого з трьох осіб керівництва була ідея перенесення спецоперації?
    Мені здається, що це не те питання, яке би ми з вами якусь конспірологію включали. Просто берете і створюєте Тимчасову слідчу комісію, і вона має можливість запитати. Якщо вони не відповідають, то ви їх ведете на "поліграф".
    - Ви не боїтеся помсти за те, що розповіли?
    Я боюся того, що, як я буду через років двадцять сидіти десь на лавочці і думати, що я цього не зробив. Це страшніше. А помста? Від кого? Від них? Вони ненадовго. Кожні п'ять років хтось міняється. Заморяться мстити.
    Я сподіваюсь, що депутати дадуть змогу всім громадянам україни дізнатись правду шляхом створення в найближчий вівторок тимчасово слідчої комісії для вивчення всіх питань пов’язаних з проведенням спецоперації.

Повний текст та відео: Провал спецоперації з вагнерівцями: Координатор спецоперації з вагнерівцями розповів про зраду « Новини | Мобільна версія | Цензор.НЕТ

16. Для фальшивого військового, заробітчанина васі. Буває. В сім'ї ї не без урода. 20200824_153910.png

17. Dred

Dred Well-Known Member

Clipboard03.jpg

Clipboard02.jpg

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А в період розвинутого Порошенка? В тому ж місяці серпні?
    18 загиблих воїнів серпня-2018: ОБЛИЧЧЯ, ІСТОРІЇ

Тобто, було більше. Слово "деяких" означає - двох або більше.

І навіть якщо і 7 загиблих у цьому серпні, то це - в три рази менше, ніж у серпні 2018
    І чи можна ставити в вину Зеленському, який добився перемир"я, що хтось підірвався на міні, закладеній рік, два, три чи п"ять тому?

До яких пір порохоботи паратизуватимуть на смертях?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)