Зеленський і КО - 2

Discussion in 'Політика і політики' started by medwedo berlogsoni, Jul 15, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ти, недоофіцер, хлібальник свій закрий.
    Бо ти не маєш права взагалі щось про Армію говорити, уйомок.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  2. VasMT

@Gyppsy, вальцманутих шляк трафляє від того, що українці не гинуть. 29 днів вже не стріляють. Жодного загинувшого, жодного пораненого.
    Як так!? Свинорил вкладав штабеля двухсотих, і скакав на їхніх кістках. Плани вальцманутих уєманів щодо війни до останнього українця йдуть прахом. Скільки було вереску про деморалізацію Армії? А Армія не розбігається. Стоїть! Проводить заняття, навчання, фортобладнання, розмінування...

Сьогоднішній ранок був показовим. ВСІ чекали провокацій зі сторони сєпараторів. Але їм, видно, яйця притиснули. Жодного пострілу.
    А свинорилих дебілів це аж крутить.

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Тупо Тупо x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ну, чому? І у них інколи буває радість - 22 серпня он загинув військовий. Є чому радіти.

• Тупо Тупо x 1
  4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@VasMT, я це все розумію.

Я вже десь говорив: в 14 році я слухав кіборга, котрий виходив з котла /боюся помилитися - з якого/ і котрий вижив в ДА. Йому я вірю.

Тому вічна пам"ять тим, хто загинув через амбіції наших тодішніх рульових.

[​IMG][​IMG]

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. VasMT

Це у того уйопка хомчина? Воно жирувало за рахунок українців, натирав свій геморой подалі від солдат, впевнений, що получило страхівку за вигадані хвороби,а коли почалась війна сховалось під нари. А зараз звиздить щось, тупе створіння.
    І що я помітив, як тільки якесь мурло починає рвати сраку за свинорилого, то воно або брехло, або злодій, або гнида. Зрештою як і їхній свинорилий фетиш.

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Шизофренія

• Тупо Тупо x 1
  7. Вася зійшов на гімно.

FB_IMG_1598027062250.jpg

• Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. Промова Зеленського - одна з найбільш пафосних і брехливих, яку я чув від президентів України.

Розсипається в подяках медикам, а гроші з коронавірусного фонду йдуть не лікарям, а розкрадаються на так званому «великому будівництві».

Він говорить красиві слова про військових, а сам кидає вмирати підстреленого ворогами бійця Ярослава Журавля, бо Зеленському політично треба зробити вигляд, що не стріляють.

Він говорить про тишу і бреше, що на Донбасі її чують. Але для правди треба читати не лише фальшивки від оточення.

Зеленський закликає до єдності, а сам покриває тих самих зрадників з його офіса, які злили ворогам операцію українських спецслужб. І сам стає зрадником країни.

Я дуже хочу, щоб Україна нарешті усвідомила гнилу сутність красивої обгортки. І наступного року, на 30 річницю, перед країною виступив Президент, а не те що тепер.
    Володимир Ар'єв

• Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. VasMT

Ти, недоумок, тільки те й робиш, що всяких дебілів постиш.
    В нас чотири групи на передовій. Від Маріуполя до Авдєєвки. І щодня командири доповідають про стан речей. Вони НЕ БРЕШУТЬ, а доповідають реальну картину.
    Так от, недоофіцер, НЕ СТРІЛЯЮТЬ!

• Тупо Тупо x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. О, кацапи, впердоліло! Кацапорилий, мені пофіг на ваші знаки, що ви розставляєте. Неуч вася буде вчити як грамотного писати? Чи кацапи визначати що для українця головне? Не смішить мої тапки.
    І попустіться, а то потріскаєте від злості

11. Свято для слуг.
    20200824_064939.jpg

12. VasMT

"Ми будуємо саме таку країну, країну, яка завжди готова дати відсіч. І байдуже, хто атакує – агресор, вірус, світова криза. Країну, де ті, хто без бою подарував частину території, будуть давати свідчення, а не проповіді з патріотизму. Країну, куди наші люди захочуть повертатися хорошими дорогами, які ми сьогодні будуємо. Країну, де жваві суперечки будуть лише про те, як назвати ракету, яку Україна запускає в космос та на честь кого назвати збудований корвет.

Всіх, хто готовий допомагати українцям будувати саме таку крану, ласкаво просимо, долучайтеся. Іншим велике прохання – не заважати. У вас було багато років, щоб щось зробити. Люди поставили вам оцінку. Прийміть це та не плутайтесь, будь ласка, під ногами України, яка рухається вперед".

Президент України Володимир Зеленський.

• Подобається Подобається x 3
    • Тупо Тупо x 3
  13. Оце так свято. Де простий нарід? Де Кияни?
    20200824_070935.jpg

• Подобається Подобається x 1
  14. Dred

Dred Well-Known Member

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви рахуєте 29 днів від часу коли
    СОЛДАТ ПОМИРАВ 4 ДНІ БЕЗ ДОПОМОГИ, А ГОЛОВНОКОМАНДУВАЧ У ЦЕЙ ЧАС ПИВ ВИНО У ВІДПУСТЦІ НА ОСТРОВІ БІРЮЧИЙ ?

А що Зеленський робитиме з москалями на Донбасі? Самі заберуться?
    Чи няй так буде?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що це за кодло?

мдя..
    На фоні військових(позаду)
    Попереду - порнхаб від зеленого наркомана.
    Тьху, гніда

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

18. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Слава Порошенку!

• Тупо Тупо x 1

19. Бидло ніколи не пробачить П`ятому президенту успішність у всьому: в розбудові армії, в сім`ї, в бізнесі, в політиці. "Шаурма, какая разніца, янелох, баба-да" - йому ближчі та рідніші. Ці люди не пробачать йому навіть того, що він "змусив" їх голосувати за Зеленського!)

Бог їм суддя...

• Баян Баян x 1
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)