Зеленський і КО - 2

Discussion in 'Політика і політики' started by medwedo berlogsoni, Jul 15, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. FB_IMG_1598027062250.jpg

• Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Сила-силенна церковних споруд Києва була зведена Мазепою на власні гроші. За Московії усе це видавали за таке, що було збудоване Петром Першим. Така сама брехня, як нині з «великим будівництвом» інцидента-припіздента. Будують українці. Московити крадуть. Малороси-хохли дурнуваті.

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Із копіпастою Хомчина, раз ніякий чорноволох нічого нового не написав, треба копіпастити старе, ітак, на більше нема фантазії.

• Тупо Тупо x 1
  4. Планктоша, а слабо українською пояснити, що таке "копіпаста".?

5. Lanktocha

Нехай буде це жаргонне. Своїми словами, чужий скопійований текст.
    Незрозуміло? Що олень?

• Тупо Тупо x 1
    • Подобається Подобається x 1
  6. У нас в офісі Президента сидить такий собі Шефір. У Шефіра батяня мочіл бєндєровцев. Про це сам Шефір розповідав у інтерв'ю.
    "Я - єврей, але у мене немає питань до німців. Сьогодні у мене є питання до історії, до війни, є пам'ять, але, коли я приїжджаю в Німеччину, то не дивлюся з ненавистю на сучасних німців. Я вам більше скажу, у мене батько воював і навіть після війни боровся з "бандерівцями" і розповідав мені жахливі речі. Про їхні вчинки. Він служив у піхоті Червоної армії. Після війни його, 17-річного, перекинули в Західну Україну. Батько розповідав про страшні картини", - заявив Шефір.

"Я ріс із відчуттям... (Що "бандерівці" - це зло? - уточнювальне запитання) Так."
    Джерело: Шефір про бандерівців: У мене батько воював і навіть після війни боровся з "бандерівцями". Його перекинули в Західну Україну. Розповідав мені жахливі речі, - Сергій Шефір (19.07.19 12:28) « Політика України | Цензор.НЕТ

Наша влада зараз - папаня-герой мочіл бандерівців, а потім прийшов ваш Майдан, повилазили всі ці ваші рагулі і селюки і сказали, що любимий папка - злочинець.

Виганяючи бариг ми привели до внутрішньої окупації нащадками окупантів, які ненавидять все українське. Зараз вони почали політику етноциду. "Какая разніца" оголошена Зеленським, це ніщо інше, як етноцид - "політика направлена на руйнування системних зв'язків всередині народу, підштовхуючи його представників до переходу в іншу етнічну якість". Вони зрізали бюджети на українську культуру, що влада не робила навіть під час кризи-2014, дозволили проросійським каналам ігнорувати українську мову, і взагалі проросійські канали. Більш м'яка політика етноциду, або більш жорстка пряма політика руського міру в Україні, яку сповідує інше крило цих покидьків з ОПЗЖ, це їхня ідеологія направлена на обгрунтування ними права на владу після падіння імперії, в якій їхні сім'ї були призначені керувати поневоленими тубільцями. Імперія впала і їхнє право на владу закінчилося. Зберегти його можна тільки через проповідування всіх цих казок, які меле Єгорова, Шефір і інші. Ось і все.

Last edited: Aug 23, 2020
  7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Слухайте, щасливий власнику курячих мізків: Ви коли перестанете ображати українців?

@MARTINI, ЗВЕРТАЮСЯ ДО ВАС ПУБЛІЧНО: З ЯКИХ ЦЕ ПІР НА ЛЬВІВСЬКОМУ ФОРУМІ ДОЗВОЛЕНО ВЖИВАТИ ОБРАЗИЛИВІ НАЗВИ НАЦІЙ?

• Тупо Тупо x 1
  8. А коли кацалапий став українцем? Папір, тобто паспорт витримає все, але суть не замінить.

• Тупо Тупо x 2
  9. 20200823_100300.jpg

• Тупо Тупо x 1
  10. Lanktocha

Далі бушує КоронаПРІУС, вколіть йому щось заспокійливе!

Із методами порохоботів, тут не агітація, а скоріше антиагітація, дай волю, напевно ставили би конц.табори для прихильників інших політиків. Сьогодні звернув увагу на промову Лукашенка, що НАТО наближається до білоруських кордонів, їм нашкодить і на братню РаССєюшку нападе і їм вигідний інший президент, бо тільки Лукашенко може це зупинити. Таке саме у Порошенка "Путін нападе і тільки президент Порошенко може це зупинити, інші кандидати - агенти Кремля".

• Тупо Тупо x 2
    • Подобається Подобається x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

До чого горівка доводить...
    Ахінея, яку навіть коментувати не хочеться.

Васілій, а як там Свинарчук? Вже сидить? Чи знову будеш страшилки писати?
    Васілій, тобі страшно? Кругом демони?:sad:

• Тупо Тупо x 1
  12. Брехня, брехня, брехня до стадіону, на стадіоні, після стадіону.
    І стадо баранів, що цьому вірить.
    А якщо не вірить, то боїться собі в цьому зізнатися:

"Розпорядження сільського голови Золотниківської сільської ради Теребовлянського району Тернопільської області від 22 серпня 2020 року

"Для вшанування пам'ятті трагічно загиблого Рудика Володимира Володимировича під час військової служби у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки, оборони, відсічі і стримування агресії російської федерації в Луганській області..."
    На фронті поліг старший лейтенант з Тернопільщини - новини Еспресо TV | Україна

Станом на 22 серпня загинув український військовий

В той же час офіційні зведення за:
    - 21 серпня:
    "День у районі ООС: 4 обстріли, втрат серед українських військовиків немає"
    - 20 серпня:
    "На Донбасі 20 серпня зазнав поранення один український військовий – штаб ООС"

КИЇВ. 23 серпня. УНН. На сьогоднішній день вже 28 днів немає бойових втрат на сході держави. Про це сказав Президент Володимир Зеленський на церемонії підняття Державного прапора, передає кореспондент УНН

====

Бойових втрат немає тільки тому, що ви, уйобки, їх замовчуєте і приховуєте заради уявного "міру" і зустрічі з ху.лом як самоцілі і вищої мрії.
    Заради цього як гарматне м'ясо вмирають покинуті, зраджені і забуті Герої, а українці навіть не можуть сказати їм дякую і помолитись за них."

• Тупо Тупо x 2
  13. Бутусов Юрий: О предательстве в кабинете президента Украины и провале операции по задержанию "вагнеровцев" (23.08.20 19:15) « Политика Украины | Цензор.НЕТ
    Реклама
    О нас

О предательстве в кабинете президента Украины и провале операции по задержанию "вагнеровцев"
    23.08.20 19:1515235 150
    Автор: Юрий Бутусов
    Вместо всемирной славы и уважения - позорный осиновый кол в репутацию Главнокомандующего.
    Новости по скандалу о предательстве в кабинете президента Украины и провале операции по задержанию 28 российских террористов:

Президент Зеленский запретил открывать дело за провал спецоперации и за разглашение информации по делу № 42014000000000457, в рамках которого планировалось задержать 28 российских террористов, потому что суд затронет его самого.
    На совещании по "вагнеровцам" в кабинете Зеленского присутствовал человек без допуска к гостайне - личный секретарь президента Мария Левченко, что уже является правонарушением, которое выявит первая же проверка документов.
    Какие структуры принимали участие в операции и почему это предательство Зеленскому не удастся скрыть?
    Операцию по задержанию террористов спецслужбы Украины проводили совместно со спецслужбами США - и теперь доверие к нашим властям в американском разведсообществе подорвано.
    Как президент собирается принимать парад, если он нанес удар в спину своей армии и лжет в СМИ?
    О предательстве в кабинете президента Украины и провале операции по задержанию вагнеровцев 01
    Задержание "вагнеровцев" под Минском, 29 июля 2020 года

Разглашены материалы уголовного дела - аудиозаписи разработки российских террористов, фото и видео, однако Офис Генпрокурора делает вид, что ничего не произошло и не открывает дело по утечке информации. Почему? Потому что придется вызвать на допрос тех, кто принимал решения в кабинете Зеленского. Если это сделать, то правду не удастся скрыть, и обвинения в предательстве коснутся самых близких к президенту людей. Зеленский хочет это скрыть перед выборами. Если вы не откроете дело, господин президент, скандал будет гораздо больше - не играйте с огнем, поступайте по закону!

Конкретное правонарушение в деле уже совершено - на докладе начальника ГУР МО Василия Бурбы о готовности проводить захват террористов присутствовала секретарь Зеленского Мария Левченко, не имевшая допуска к государственной тайне. Ответственность за допуск данного лица к совершенно секретной информации лежит целиком на президенте. Сейчас Левченко пытаются задним числом оформить допуск, чтобы предупредить скандал.

В операции принял участие широкий круг силовых структур Украины, и избежать распространения информации о предательстве невозможно. Десятки людей, которые в курсе дела, глубоко возмущены предательством в политическом руководстве. Список участников операции:
    - Главное управление разведки Министерства обороны (целый ряд подразделений): проведение операции в целом, начальник - Василий Бурба;

- Служба безопасности Украины: следствие, задержание террористов (поключилась на финальном этапе), руководитель - Руслан Баранецкий;

- Офис Генерального прокурора (департамент расследования военных преступлений): процессуальный надзор (подключились на финальной стадии), руководитель - Гюндуз Мамедов;

- Вооруженные силы Украины, главком ВСУ Руслан Хомчак, командование 831-й бригады тактической авиации (подключились на финальном этапе);

- министр обороны Украины Андрей Таран (проинформирован накануне);

- Офис Президента Украины: на совещании накануне запланированной операции 24 июля присутствовали В. Зеленский, А. Ермак, Р. Демченко, Р. Машовец, М. Левченко, докладывали В. Бурба, Р. Баранецкий.

Поэтому попытки скрыть предательство и слив информации обречены на провал. Люди будут говорить, и участники операции не позволят президенту уйти от ответственности и скрыть факты предательства.

В операции принимали участие спецслужбы США. А конкретно - сотрудник Т., которого прекрасно знают в украинском разведсообществе. Это была первая широкомасштабная операция, которую спецслужбы Украины и США проводили совместно против России. Часть "вагнеровцев" была задержана с целью изучения их действий в Сирии. Среди 28 террористов были те, кто воевал в Сирии и награжден российскими государственными наградами и орденами режима Асада.

Владимир Зеленский сильно напуган последствиями этого международного скандала. Но вместо того, чтобы открыть уголовное дело по факту утечки информации и стать на сторону закона, обеспечить справедливое расследование, он принял решение начать пиар-кампанию по защите этой государственной измены. Ряд государственных структур сделали заявления, что "через российские СМИ распространяется дезинформация". При этом НИ ОДНО заявление не опровергает мою статью. Ни один силовик не посмел сказать: вот в этом и в этом Бутусов сказал неправду. Меня обвиняют только наемные боты в соцсетях, которых у Офиса Президента появилось немало. Это вранье, разумеется. Но есть одна огромная проблема для президента - я пишу об операции, требуя наказания за государственную измену предателей в его ближайшем окружении, и называю подозреваемых по именам. А российские СМИ пишут об операции, но почему-то не упоминают о совещании, не упоминают ни Ермака, ни Демченко как подозреваемых, как тех, кто выступал против. А ведь это ключевое отличие. Я требую расследовать государственную измену! Я требую, чтобы моя статья была рассмотрена как заявление о преступлении. Российские СМИ молчат о предательстве - и это наше с ними главное отличие. Так, может, кто-то в РФ не хочет сдавать источники информации?
    О предательстве в кабинете президента Украины и провале операции по задержанию вагнеровцев 02
    Задержание "вагнеровцев" в Беларуси, 29 июля 2020 года

В ближайшие дни я выложу еще информацию по операции - фотографии и данные террористов, полученных в рамках уголовного дела. Замолчать преступление не удастся. Я буду требовать суда и открытия уголовного дела для фиксации всего того, что я здесь написал. А Владимиру Зеленскому я скажу так: вам бы надо встречаться и смотреть в глаза погибшим за Украину - с отцом погибшего под вашим "личным контролем" Ярослава Журавля, например. Это им надо смотреть в глаза прежде всего, прежде, чем просить посмотреть в глаза Путину, прежде, чем смотреть в глаза предателям, которые вас окружают.

Юрий Бутусов, Цензор.НЕТ

Last edited: Aug 24, 2020
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  14. FB_IMG_1598221010621.jpg

• Тупо Тупо x 1
  15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@prius , Ви колись мені дорікнули, що я замість "афроамериканець" вжив слово "негр", і назвали мене расистом.
    Сподіваюсь, Ви помітили, що @Mykhaylo Khomchyn , вживає слово "циган" явно в образливому контексті. Хоча мав говорити "особа ромської національності".
    Давайте, разом засудимо расизм Хомчина! Поставте йому "тупо" і "поставте на вид"

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. Lanktocha

Дуже ймовірне, що, і перемир'я нестійке, і реальна картина приховується.
    Але, тільки чесно, не було приховування реальних втрат за Порошенка, не було припинення вогню тільки зі сторони ЗСУ? Не було "Не відстрілюйтесь, не провокуйте Путіна і не підводьте наших західних союзників"?

• Тупо Тупо x 2
  17. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Фігня то всьо...
    Людину можна образити тільки тоді, коли вона сама ображається ;
    На кожного місігіна ображатися - води не хватить)))

/во, блін, я загнув, шо нє? :rock::dance3:/

• Смішно Смішно x 1
  18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Бо в черепку немає мізків. Є глей вперемішку з перетравленими рошенками.
    Ще раз, друкую повільно, щоби дійшло, що малоймовірно...
    Бачиш, Брехло, які висновки зробив ОГПУ і докази чого передані до Міжнародного суду.
    Про віроломне вбивство українських військових.

Не про тупість свинорилого, не про дурість тодішнього мусора-міністра оборони, навіть не про тупість алкаша Тенюха.
    Бо розглядалось питання розвязання війни РОСІЄЮ.
    Тому і зібрані докази злочину Росії.

А до Свинорила ще не дійшов хід. Але час прийде. Свинорил буде висіти на стовпі разом з Турчиновим, Яценюком, Наливайченком і алкашом Тенюхом.
    Бо,-
    Наразі слідчі Головного слідчого управління Служби безпеки України продовжують збір доказів та встановлення всіх винних осіб.
    Слава Вальцману, Брехло.

• Тупо Тупо x 1
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)