Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. «ФАКТЫ» попросили прокомментировать эту историю директора Центра исследования признаков преступлений против национальной безопасности Украины, мира, безопасности человечества и международного правопорядка «Миротворец» Романа Зайцева.

— Роман, с вашей точки зрения, СБУ причастна к истории с «вагнеровцами»?

— В титрах аудиозаписей вербовки боевиков, обнародованных Яниной Соколовой, значится, что с ними общался офицер СБУ. Видимо, так эти беседы воспринял монтажер, готовивший видео. Для Янины, как и многих обычных людей, все, что касается спецслужб, — это СБУ. Вот так и пошло. Но ведь в нашей стране несколько спецслужб — СБУ, Служба внешней разведки Украины, Главное управление разведки Министерства обороны Украины, есть еще разведка Госпогранслужбы Украины.

— Как Вы считаете, почему ньюсмейкером новости о срыве спецоперации стал «агент НАБУ» Евгений Шевченко?

— У меня аналогичный вопрос. Это уже не суть важно. Ситуация зашла очень далеко. Ее прокомментировали новый начальник ГУР Министерства обороны Кирилл Буданов и глава Офиса президента Андрей Ермак. Но они лгут и выворачиваются, говоря о том, что такие операции невозможно проводить, что боевики и наемники в России под жестким контролем и на телефонные предложения о будущем трудоустройстве не ведутся. Это все ложь. В свое время мы опубликовали материалы о двух из множества проведенных нами аналогичных спецопераций «Охота на зайца» и «За двумя зайцами» (читайте об этом в статье «Ваш муж — наемник. Он согласился убивать мирных людей за 150 тысяч в месяц». — Авт.) Они как раз и показали, что российские наемники, жаждущие денег «солдаты удачи», очень легко вербуются. Причем не только по телефону, а и по электронной почте. Они, находясь у себя дома, спокойно анкетируются и рассказывают о своих и своих командиров «подвигах». По первому зову эти вкусившие крови и легких денег ублюдки и негодяи готовы оказывать самые грязные услуги. Как думаете, откуда Центр «Миротворец» получает такие массивы информации о российских наемниках и убийцах? От них же самих. Мы периодически самостоятельно формируем из них группы по 5−10 человек и заводим в разные страны. Просто не обо всем рассказываем публично.

С Ермаком все понятно. У него брат «погиб на войне, а потом воскрес». Он может лгать и не краснеть. Но вот когда начальник ГУР МО Украины утверждает, что такая спецоперация невозможна, это говорит или об уровне его профессионализма, или о том, что ему дано указание убедить наше общество в том, что это невозможно. Только вот нюанс: все спецслужбы мира именно так и работают. Кого он хочет обмануть?

— Такая спецоперация все же могла быть?

— Больше склоняюсь к тому, что да. И она могла бы стать грандиозной и успешной. И принесла бы пользу не только Украине, но и всему миру в борьбе с российским терроризмом.

• Смішно Смішно x 1
  2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ніхто не повинен вірити в те, у що не хоче вірити.
    Кожний робить так, як вважає за потрібне.

Просто кидається в око, що Вам, @medwedo berlogsoni, дуже часто здається.
    Та й Ви чомусь зацікавилися відразу раєм. Рай раєм, але там є ще передбанник ;

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Погоджуюся, що вважати, що ці бойовики, що брали участь в багатьох темних справах, вигідних Путіну, не є спеціальним підрозділом, а учасниками художньої самодіяльності, може лише або ольгинський провокатор, або круглий ідіот.
    Пропоную бездоказово не вважати Хомчина фсбешним провокатором.

• Тупо Тупо x 1
  4. medwedo berlogsoni

Коли Ви категорично стверджуєте, що "є", у мене виникають дуже великі сумніви, що Ви бачили особисто той передбанник.
    Краще кажіть "мені здається, що існує рай і передбанник до раю".
    Але я взагалі-то не мав жодного бажання вступати саме з Вами в цю дискусію. Ми з Вами вже вияснили, хто чого притримується.
    Мене цікавили не Ваші "п"ять копійок", а думка Миха стосовно того, чи правда те, що людина, яка померла, вже не знає, що вона померла. І якщо Мих вважає, що то - фігня, то хай би поправив Хомчина в цьому плані.
    Мих же також уявляє собі загробне життя. Садки, душі, що гуляють садками (уже за воротами, на яких стоїть святий Петро), безкоштовний інтернет для спілкування душ на відстані, зустрічі на великі свята з Самим. А чи щодня зустрічаються з Ним.
    Чи надходять до праведників новини з "котєльних" де киплять душі атеїстів, ну, і тому подібне.

• Смішно Смішно x 2
  5. Спецоперация с «вагнеровцами» могла бы стать грандиозной и успешной, — руководитель «Миротворца» Роман Зайцев
    20:11 — 19 августа 2020 4015
    вагнеровцы в Беларуси
    Александр ВОЛКОВ, специально для «ФАКТОВ»
    Хронология этой весьма мутной истории такова. 29 июля в Минске задержали 33 боевика ЧВК Вагнера. В Беларуси их тут же обвинили в подготовке к участию в массовых беспорядках. Поскольку выяснилось, что 14 человек из этой группы воевали на Донбассе, Киев потребовал их выдачи. 6 августа в «Комсомольской правде» вышла пространная статья известного кремлевского пропагандиста Александра Коца, написавшего, что эта группа — «фейковый проект, который умудрились создать украинские спецслужбы», мол, они использовали втемную россиян, решивших подзаработать на охране объектов в Сирии. Он подробно и детально расписал, как украинцы якобы проводили вербовку наемников и как, собственно, эти «33 богатыря» оказались в Минске. 14 августа Беларусь передала Российской Федерации задержанных боевиков. Президент Зеленский назвал это «несправедливым решением, последствия которого будут трагическими». Ведь во время видеоинтервью «вагнеровцы» детально рассказали о боевом опыте, обретенном на востоке Украины (позже эти аудиозаписи выложила в своем YouTube-канале журналист Янина Соколова).

Спустя два дня в Украине разразился скандал. Начало ему положил одиозный «тайный агент НАБУ» Евгений Шевченко, обвинивший в государственной измене главу Офиса президента Андрея Ермака. По словам Шевченко, была подготовлена «длительная и тщательно спланированная операция контрразведки СБУ». Завершиться она должна была так. «Вагнеровцам» купили билеты на рейсовый самолет из Минска (с пересадкой в Стамбуле). «На тот же рейс был куплен билет еще одному агенту СБУ, у которого во время перелета над территорией Украины должен был случится эпилептический припадок или что еще похуже, что потребовало бы немедленной посадки самолета в Киеве для оказания экстренной медицинской помощи „больному“. В качестве медбратьев в самолет должна была зайти группа спецназа „Альфа“ и задержать всех наемников». Однако задумке не суждено было осуществиться. Отмены операции, как утверждает Шевченко, потребовал Ермак. Мол, скоро должен пройти обмен пленными, и ему не хочется обострять отношения с заместителем главы Администрации Путина Дмитрием Козаком. Зеленский вроде бы согласился с доводами.

18 августа главред сайта «Цензор. Нет» Юрий Бутусов в статье «Предательство на самом верху» потребовал от СБУ открыть расследование о государственной измене, а от Верховной Рады — создать следственную комиссию по проверке причастности президента Зеленского и его ближайшего окружения к утечке информации и срыву секретной операции СБУ и Главного управления разведки Министерства обороны по задержанию террористов в Беларуси. Еще Бутусов объяснил причину внезапного увольнения начальника ГУР Василия Бурбы: «Он потребовал проверить на полиграфе главу Офиса президента Андрея Ермака и первого заместителя секретаря СНБО Руслана Демченко». На следующий день и Ермак, и новый глава ГУР Кирилл Буданов стали уверять, что «вагнеровцев» в Минск перебрасывали российские спецслужбы и это не было спецоперацией СБУ.

Кому верить? Эксперты и аналитики разделились на два лагеря. Одни считают, что действительно была сорвана масштабная спецоперация, другие — что ее быть не могло в принципе, настолько она громоздкая и вообще из области фантастики. Аргументы и тех, и других довольно убедительны.

6. ФАКТЫ» попросили прокомментировать эту историю директора Центра исследования признаков преступлений против национальной безопасности Украины, мира, безопасности человечества и международного правопорядка «Миротворец» Романа Зайцева.

— Роман, с вашей точки зрения, СБУ причастна к истории с «вагнеровцами»?

— В титрах аудиозаписей вербовки боевиков, обнародованных Яниной Соколовой, значится, что с ними общался офицер СБУ. Видимо, так эти беседы воспринял монтажер, готовивший видео. Для Янины, как и многих обычных людей, все, что касается спецслужб, — это СБУ. Вот так и пошло. Но ведь в нашей стране несколько спецслужб — СБУ, Служба внешней разведки Украины, Главное управление разведки Министерства обороны Украины, есть еще разведка Госпогранслужбы Украины.

— Как Вы считаете, почему ньюсмейкером новости о срыве спецоперации стал «агент НАБУ» Евгений Шевченко?

— У меня аналогичный вопрос. Это уже не суть важно. Ситуация зашла очень далеко. Ее прокомментировали новый начальник ГУР Министерства обороны Кирилл Буданов и глава Офиса президента Андрей Ермак. Но они лгут и выворачиваются, говоря о том, что такие операции невозможно проводить, что боевики и наемники в России под жестким контролем и на телефонные предложения о будущем трудоустройстве не ведутся. Это все ложь. В свое время мы опубликовали материалы о двух из множества проведенных нами аналогичных спецопераций «Охота на зайца» и «За двумя зайцами» (читайте об этом в статье «Ваш муж — наемник. Он согласился убивать мирных людей за 150 тысяч в месяц». — Авт.) Они как раз и показали, что российские наемники, жаждущие денег «солдаты удачи», очень легко вербуются. Причем не только по телефону, а и по электронной почте. Они, находясь у себя дома, спокойно анкетируются и рассказывают о своих и своих командиров «подвигах». По первому зову эти вкусившие крови и легких денег ублюдки и негодяи готовы оказывать самые грязные услуги. Как думаете, откуда Центр «Миротворец» получает такие массивы информации о российских наемниках и убийцах? От них же самих. Мы периодически самостоятельно формируем из них группы по 5−10 человек и заводим в разные страны. Просто не обо всем рассказываем публично.

С Ермаком все понятно. У него брат «погиб на войне, а потом воскрес». Он может лгать и не краснеть. Но вот когда начальник ГУР МО Украины утверждает, что такая спецоперация невозможна, это говорит или об уровне его профессионализма, или о том, что ему дано указание убедить наше общество в том, что это невозможно. Только вот нюанс: все спецслужбы мира именно так и работают. Кого он хочет обмануть?

— Такая спецоперация все же могла быть?

— Больше склоняюсь к тому, что да. И она могла бы стать грандиозной и успешной. И принесла бы пользу не только Украине, но и всему миру в борьбе с российским терроризмом.

— Получается, была затеяна очень долгая и очень тонкая игра.

— Могу только предполагать, какой эта игра была бы. Главная ее задача — передать в руки правосудия военных преступников — убийц, в том числе имевших отношение к трагедии с «Боингом».

— Кто стоит за этой игрой?

— Судя по почерку, это могла сделать любая спецслужба Украины. Могу только предполагать, какая, но утверждать не стану.

— Почему россияне ведут себя очень спокойно? Они вообще не дергаются.

— Если исходить из версии, что было совещание у Зеленского и был слив информации, россиянам и волноваться-то не надо по большому счету. Они и не волнуются. Они позвонили Лукашенко и сказали: «Этих парней надо отдать нам». А он ответил: «Есть! Только помогите остаться у власти». Может такое быть?

— Однозначно.

— Ну вот и все. А статья Коца — это хорошо подготовленный троллинг. Ведь известно, что «Комсомольская правда» используется спецслужбами России для слива информации. Они просто таким образом передали в Киев привет: «Пацаны, мы все знаем».

Читайте также: Сюжет о «сорванной Ермаком спецоперации СБУ» с «вагнеровцами» явно смонтирован спецслужбами РФ, — Борис Бабин

— Но главред сайта «Цензор. Нет» Юрий Бутусов выдал не меньший объем. Причем тоже за очень непродолжительное время.

— Та же самая ситуация. Именно так — через прессу — спецслужбы разных стран иногда передают неофициальные приветы друг-другу.

— То, что изложил Бутусов, похоже на правду?

— Очень похоже. Особенно в свете того, как начали лгать и манипулировать фактами Ермак и новый начальник ГУРа. Теперь уже и СБУ с Службой внешней разведки Украины подключились к заминанию этой темы. Причем тексты писаны как под копирку.

— Украина выглядит очень неприглядно в этой истории.

— А могла бы выглядеть очень даже приглядно. Такая спецоперация вызывает только уважение к тем, кто ее разработал и реализовывал. Но надо сначала получить ответ на вопрос: было ли совещание у Зеленского по этой теме или нет? Судя по реакции офиса Зеленского, скорее всего, было. Честно говоря, мне вообще непонятно, почему Офис и его завхоз участвуют в обсуждении разведопераций.

— Очень логичный вопрос.

— В самих спецслужбах, когда разрабатывают и проводят спецоперации, даже сотрудники одного отдела мало посвящены в планы. Что имеем в итоге? С высокой вероятностью спецоперация проводилась. С высокой вероятностью была сорвана не по вине наших спецслужб. Давайте немного подождем. Правду все равно узнаем.

7. Баканов зважує вантажівки, а Зеленський розносить пошту. Нарешті вони знайшли заняття в яких вони компетентні. Залишилося повернути СБУ та пост президента тим, хто найкраще цим займався.

8. Дмитро “Калинчук” Вовнянко
    В історії «Єрмак і “операція СБУ”» мене найбільше потішили два моменти.

Перший – те, як голосно заверещали про «московський вкид» ті самі люди, які нещодавно смакували фейк про «дзвінок Путіна-Порошенка» на підставі незрозумілих плівок просмерділого Москвою ексКДБшника Деркача. Кортить спитати, як воно – смакує гарно? Виявляється, Москва може вкидати фейки? Що ви там патякали про вашу ненависть до лицемірства?

Друге. Мені сподобалося, з яким натхнення вся оця ЗЕботва кинулася на захист відомого кінематографіста, почесного старого друга президента Зеленського, особи наближеної до заступника голови адміністрації Пуйла Дмітрія Козака і нарешті фактичного голови держави Андрія Єрмака. Запам’ятайте ці обличчя, ви побачите їх ще не раз. Звісно, хіба ж можна торкатися Єрмака руками? Що тоді буде з Україною? Збагнути час, Зеленський без Єрмака – лише комік і шоумен в пазурах Авакова і Бені. Хіба можна зазіхати на наше все?!

У ярості шляхетній з відмазування Єрмака ЗЕботва не зупинилася навіть перед вивалюванням у багні журналіста Бутусова – їх не зупинило навіть те, що за 5 діб їм треба буде здіймати галас через трагедію Іловайська і декламувати тези «Порошенко злив добробати», створені… тим самим Бутусовим. В запалі ЗЕботва сама ж довела, що твердження Бутусова про Іловайськ можуть мати ознаки «воєнно-експертної помийки», яка «має всіх нас за лохів». Це – поширенні цитати ЗЕботви, про всяк випадок. Я давно писав – керівник ЗЕдіджитал Міша «ЦиркУродов» Федоров – явно прихований порохобот. Стільки шкоди ЗЕкоманді як він завдати здатні хіба що Мендель та Подоляк.

Історія «Єрмак і операція СБУ» чітко висвітлила наскільки ЗЕкоманда вразлива до таких от вкидів. Вразливість показала команда, яка сама ударно послуговується вкидами. Гарно було писати нісенітниці про Петра Порошенка та його оточення – брехня вуха знайде, а виправдовуються винні. Але пролунало звинувачення на адресу самого Єрмака, і ЗЕкоманда забилася в бурній істериці – без системи і стратегії.

Це все – лише початок. Далі буде. Навіть не сумнівайтеся.

9. prius

prius Well-Known Member

10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Скоро День Незалежності, звичайно, враховуючи епідеміологічну ситуацію, буде багато обмежень, але телеефірів це не стосується, по деяких телеканалах - майже весь день "Свати", по Інтеру - концерт перебіжчиці Повалій, деякі концерти такі самі та у такому самому стилі як "дєди ваєвалє", майже такий сценарій, як і День Незалежності при Януковичу, навіть за Кучми був інший сценарій, по телевізорі показували історичний фільм чи навіть міні-серіал, починаючи за кілька днів до свята.

11. Gyppsy

Мені не здається, я знаю ;)

Я в курсі, що Ви не маєте жодного бажання вступати саме зі мною в цю дискусію, і що Вас не цікавлять мої "п"ять копійок".
    Ви це кажете вже 45 раз / а може навіть і сорок шостий/;

А навіщо воно Вам?
    Ви ж впевнені, що цього немає. Для чого Вам говорити про те, чого нема?

12. medwedo berlogsoni

А для чого Ви вставляєте свої "пять копійок", якщо вже сорок п"ять разів чули мою думку? Навіщо запитувати?
    А тут, у випадку із Хомчином-Михом - нова обставина.
    Я хотів звернути увагу Миха на єресь Хомчина. Але Мих відмовчується. Вочевидь, "залишив на Господа ту турботу."
    До речі, чи так уже Вам важливо, чи їздить Ланктоша на ровері, на одному колесі, двох чи трьох? Ви його без упину запитуєте про це.

13. Gyppsy

Так я ж вроді як на службі;
    Мені треба знати, чому Вам все частіше почало щось там здаватися, чому Ви зацікавилися, чи в раю тягне на баб? Також Ви почали цікавитися, райськими кущами і вай-фаєм і інтернетом.
    /до речі, я на форумі недавно постив притчу про телефон. Вам не зашкодило би її почитати/
    - По-перше, Ви брешете, бо я ніколи не запитував, чи їздить Ланктоша на одному колесі, двох чи трьох?
    Я просто запитав його, чи він вміє і чи їздить на ровері. Про кількість коліс розмови не було.

- По-друге, я вже казав /і тоді звертався особисто до Вас/, чому я час від часу так своєрідно /на грані, і навіть за гранню фолу/ веду себе в діалогах з @Lanktocha.

зі

Доброго ранку.

14. medwedo berlogsoni

Доброго ранку.
    Я не брешу, я іронізую.
    І якщо Вам цікаво, чи їздить Ланктоша на ровері, то, можливо, з подібної причини мені цікаво, що Мих думає про формат раю.

Краще подивіться ролик, що я щойно виклав у паралельній темі. Дуже, ЗДАЄТЬСЯ, цікаво.

15. Gyppsy

Хіба іронія допускає пряму брехню /без обмовки, що це неправда/?
    Та й при чому той Мих до нашої з Вами бесіди?
    Ви про бурову установку, котра засвердлює грунт під сваї?
    Я вже подивився;

Алаверди - я там запостив інфу про Вашого дружбана Єфрємова.
    Правда, на язікє, але лінь смикати вуйка, та й формат теми там позволяє;
    Мені сподобалася заява його дружини )))

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Gyppsy

Вже не один раз говорив, чи їзджу і чи колись їздив на велосипеді.

17. medwedo berlogsoni

Мих при тому, що Ви вмішалися в нашу непочату розмову з Михом. Я Миха запитав. От при чому Мих.
    Стосовно того, що іронія чи ні...
    Згадується один радянський фільм.
    Там один каже "Знаю я вашого брата!". А другий відповідає: "У меня нет брата." Фільм, між іншим, знімали у Львові.
    Перший, виходить по-Вашому, збрехав. Бо у другого брата не було, а той збрехав, що знає його брата.

Чи той, перший, повинен був обмовитися, що він знає, що в того немає брата, але він іронізує, шо існує такий вираз, який не слід сприймати буквально... І т.д., і т.п.

18. medwedo berlogsoni

Повертаємося до Зеленського, до "невдалої спецоперації СБУ"
    Зеленський прокоментував "зрив" вагнерівської операції спецслужб України: Це маячня | Рубрика

По-перше, отримали відповідь із уст Зеленського.
    По-друге, той, хто запитує Президента, чи планувалася операція, або сам ідіот, або вважає президента ідіотом.
    Можна подумати, що президент міг сказати "Так, спецоперація планувалася, відповідальними були генерал Іванов і полковник Шульман, виконавцями були такі-то..."

Від себе ж добавлю, що лише ідіоти можуть вірити, що планувалася операція по примусовій посадці турецького літака в Борисполі.
    Уявімо собі (хай це буде демагогія, але варіант цілком можливий), що після того, як "хворий" почав жалітися, один із тридцяти трьох терористів взяв стьюардесу за качечку, а другий сказав турецьким льотчикам: "Завертай на Смоленськ, бо на борту літака український терорист, що прикинувся хворим."
    Сідає літак в Смоленську, Росія пред"являє всьому світові "хворого", який, як виявляється, здоровий як віл, має звання капітана, ті, хто з ним вчився, а потім перейшов на бік Росії, показують фотографії його в молодості, і починає трубити на весь світ про український державний тероризм, коли український терорист, прикинувшись хворим, вирішив захопити турецький літак.

Операція може вважатися блискуче продуманою лише тоді, коли передбачені всі можливі розвитки подій. Як оцей варіант, який менш фантастичний, ніж безкровне захоплення літака з тридцятьма трьома головорізами на борту.

Останнє редагування: 21 сер 2020
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Gyppsy

Йой, вже сі і спитати не можна...
    Якісь всі такі стали зденервовані, шо капєц...

Я ж не заважаю Вам і @Мих -уїлу вести свою бесіду. Говоріть собі. /Між іншим, @Мих -уїл там Вам відповів, а Ви ніц на те не сказали/

Я ж сі тільки Вас поспитав - чи Вам вже дзвонили? А Ви чось злостетисі...
    /@medwedo berlogsoni, а Ви притчу про телефон читали?/
    Йой, @medwedo berlogsoni, Ви так любите все ускладнювати, шо ну...

Брехня - це коли сказав неправду і не вибачився.
    А все решта - і виправдання, і викручування, і пояснення - це від лукавого.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)