Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. elektrik

elektrik Well-Known Member

• Тупо Тупо x 2
  2. Народна любофь. Київ. Метро Осокорки.
    20200819_163541.jpg

• Смішно Смішно x 1
  3. #ДурнеПоїхалоВтурне

Мене, звісно, дивує, чому Зеленський весь час їздить за мною у регіональних поїздках.

Я на фронт, Зеленський - на фронт. Я у Запоріжжя і на Хортицю, він - до Запоріжжя і на Хортицю.

Але будемо вважати це просто збігом...

Отже, Зеленський стартував з великим агітаційним турне напередодні місцевих виборів з невибагливим гаслом «Вдаримо дорогами і стратегіями по безголовості, брехні і корупції».
    Ну, це коли рейтинг падає щогодини і лише дорогий Шеф може врятувати ситуацію.
    Щонайменше, так вважають Єрмак і Подоляк...

Запоріжжя сьогодні.

Все красіво: плакати, стенди, лєнточкі, виступи, бурниє аплодисмєнти пєрєходящіє в овацію...
    Ледь не написав, як у попередніх Президентів.
    Але ж Зеленський - він інший...

Дорога - тут, міст - там, садочок, школа, лікарня - ось тутечки вже добудовуються.
    Кумедно, як змінються терміни: Президент інавгурувався у травні 2019, уряд постав наприкінці серпня, Новака звільнили наприкінці вересня, Кубракова призначили у листопаді 2019.
    Але, якщо потрібно, то дороги Зеленського будуються з квітня 2019, одразу після першого туру, а якщо доріг немає, то нагадують, що перший, справжній уряд Зеленського призначили лише в березні 2020.
    Скільки це все коштує платникам податків - не важливо, головне - буде. Або не буде...
    До речі, нововідремонтовану цьогоріч Н-30 Василівка-Бердянськ вже знову ремонтують, бо «забули» правильно зробити основу. Вам про це сказали чи теж забули?

«Ваговий контроль, ето Да, Ваговий контроль - да».
    Перевантажені фури дійсно давно вбивають дороги. Але нездоровий інтерес Президента до цього питання, відсутність жодних позитивних зрушень і підключення ним непрофільного СБУ, здається, має все ж комерційне, а не державницьке підґрунтя. Дуже не хочеться найближчим часом почути, що перевізники почали платити хабарем не 500-1000 грн, а 1-2000 грн, бо «половина йде на Банкову».
    Автоматичні системи зважування в русі, WIM, - це прикольно, ми за Порошенка робили самі ті навколо Києва, які Ваші хлопці вже втретє відкривають. Але поки Ви то доробляєте і нові 50 обіцяєте, можна непогано вручну зважувати, правда ж?
    Пане Президенте, попросіть фото черг фур до будь-якого морського порту. Мінімум половина з них мають вагу більшу за дозволену. Чому їх ніхто не зважує і, ключове, якими дорогами вони туди доїхали?!

Розчулив месидж президента, що кожна область буде мати свою стратегію. І це каже людина, яка сама досі не знає, чого стала Президентом, що буде робити завтра. І спитати ні з кого...
    До речі, нагадаю, програма Уряду теж відсутня. Добре, хоч бюджет схвалили. Правда, виконати навіть скорочений - досі не здатні, дірка більше 51 млрд грн...

Єдина професійна дискусія, яку я почув з боку Глави держави - це про закладки наркотиків у дворах житлових будинків. Президент виявив непересічні знання і розуміння ситуації.
    Сподіваюся, наведуть порядок. Бо, дійсно, для чого закопувати під кущем, якщо можна організувати цивілізовану доставку додому чи в офіс?!

Завтра - продовження регіональної поїздки, в Миколаїв.
    Виходячи з безпрецендентних заходів безпеки і недопуску місцевих ЗМІ для висвітлення даної поїздки - Президент в курсі результатів зустрічі глави власної фракції з миколаївцями.
    Правильно, можуть і по кавуну постукати...
    Миколаївці, вони такі - нащадки гордих кіммерійців.
    Я, поки туалет на Миколаївському вокзалі не побудував і не розпочав ремонт трас Миколаїв-Кропивницький і Миколаїв-Кривий Ріг, самому лячно було приїздити.
    А тут - цілий Президент!
    І спитати є про що, і поцікавитися є чим...

До речі, Єрмаку вже якесь військове звання дали? Закритим указом президента тої сторони...
    Volodymyr Omelyan

4. Кілька років тому під час розмови про підривні операції московитів в Україні Василь Грицак витягнув із сейфа фотографії протитанкової міни з дистанційним детонатором, котру випадково виявили недалеко від його будинку, якраз по маршруту автомобіля.
    - Випадково знайшли, - уточнив він. - Вітер піднявся і відніс листя, яким міна була замаскована. А на Авакова кілька спроб замаху було. І не лише на нього.
    - І чому Ви про це не розповідаєте? Це ж важливо!
    - Щоб ви там потім у своїх Фейсбуках понаписували, що ми це самі заради піару сфабрикували? Е ні, дякую.

Я це згадав сьогодні, читаючи обговорення інформації про зірвану операцію ГУР-СБУ. І хрін би з зелебобіками чи ватою - вони за визначенням тій інформації вірити не повинні. Але ж тут нормальні притомні люди змагаються, хто більше насере на контррозвідників та журналістів, які цю історію оприлюднили!

О прекрасний мій народе! Скільки ж у тобі гімна...

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Доброго ранку. Я його вчора не читав, тому що закрив ЛФ і вирішив ще трохи почитати турецьку.

Повернемося до нашої теми.
    Тут у якості аргумента висовуються думка Бутусова.
    Але Бутусов - також людина, журналіст, який не все знає, хоча знає багато. Тому може помилятися у власних висновках.

Я, наприклад, вважаю плани по захопленню пасажирів турецького лайнера після вимушеної посадки в Борисполі брехнею і абсурдом, тому що такі спецоперації, як свідчить історія, надзвичайно складні, а наслідки - непередбачувані, часто - трагічні для зовсім непричетних людей.

Але (тут я зранку згадав крилаті вислови):
    Десять правил Геббельса, которые работают и сейчас

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. medwedo berlogsoni

Згоден, що Білорусь. Я з дитинства звик до назви "Білорусія" (Молодость моя - Беларусия).

Ви, Пріусе, скажіть, чи допускаєте Ви, що СБУ планувала захоплення пасажирського літака турецьких авіаліній з 33 терористами на борту?
    Чи вдалося б той літак посадити в Борисполі? Чи не завернули б терористи його назад в Мінськ? Чи не придушили б "хворого" і не засунули головою в унітаз?
    Оце мене більше цікавить. А зауваження стосовно "Білорусь" я приймаю. Намагатимуся не забути.

Хоча:
    БІЛА РУСЬ (БІЛОРУСІЯ, БІЛОРУСЬ, БІЛАРУСЬ)

Зауважу доречно, що колись білорусів називали литвинами.

7. medwedo berlogsoni

В хід ідуть фотожаби. Дешеві прийомчики. Вочевидь, нічого іншого хельгам шарпам не залишається.

8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Доброго ранку.
    Я взагалі-то не дуже в темі про якигось пасажирів турецького лайнера і про тотих вагнерівців. І вивчати не буду, бо воно на швидкість не впливає.

Але дєло в слєдующєм.
    Бутусов фактично заявив про підозру президентові у зраді /зачовгане слово, вже оскомина від нього/
    Це ж капєц, шо нє?

Мене цікавить розвиток подальший подій.
    Президент є президентом чи помпкою від ровера.

9. medwedo berlogsoni

Мені цікаво, чи хтось із порохоботів наважиться після цього відео називати Зеленського "сциклом"?

View: https://www.youtube.com/watch?v=6cePGtDa0jw

Психічно неврівноваженим бажано не дивится.

• Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Gyppsy

:yahoo:
    Хлоп, шо нє?
    Тепер Зеленському треба ще у винищувачі привезтися ;)

View: https://youtu.be/etOhathv3m4

• Смішно Смішно x 1
  11. medwedo berlogsoni

Так хіба до цього інші не кричать протягом більш ніж один рік у "зарді"? Якщо кожному доводити, що ти - не верблюд, то лише цим і треба займатися. Хто такий Бутусов, щоб саме йому доводити, що Зеленський - не зрадник? Чим Бутусов кращий, наприклад, від, наприклад, Тарсаса Чорновола чи Хомчина?
    Караван іде...

12. medwedo berlogsoni

Різні речі. Не кожному єврею вистачило б мужності спостерігати, як козак-запорожець розмахує у нього перед носом шаблюкою. Та й не лише єврею. А літак - то таке.

13. Gyppsy

Бутусов, звичайно ж, поц. Не сперечаюся навіть.
    Тарсаса Чорновола чи Хомчина мобуть також не кращі

А от що там з Марусею Звіробій і Сонею Фединою?
    Зеленський вже відсудив собі у них своє ім"я?

14. Gyppsy

Чось мені думається, що якщо би цей вогарок лежав не на руці, а на шиї, то кіно було би цікавішим ;

зі

Всім добра!
    :bye2:

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А подати заяву до поліції чи суду в нього мізків бракує?

• Тупо Тупо x 2
  16. VasMT

Пускай же говорят собаки:
    "Ай, Моська! знать, она сильна,
    Что лает на Слона!"

И.Крьілов

• Тупо Тупо x 2
  17. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Глубоко лизнул!

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. VasMT

Тупий Мусор розійшовся не на жарт. :)))

• Тупо Тупо x 3
  19. Як народна депутатка України, звертаюся до Президента Зеленського Володимир Зеленський з вимогою підтвердити або спростувати автентичність документів, які пропонує Росія ухвалити за підсумками засідання Трьохсторонньої контактної групи, на зустрічі зовнішньополітичних радників Нормандської четвірки, що запланована на 28 серпня, а також підтвердити чи спростувати згоду голови української делегації Л.Кравчука звернутися до парламенту, аби він підтримав запропоновані росіянами умови.

Відповідно до оприлюднених ЗМІ документів, Україна бере на себе зобов’язання скасувати постанову, яка не дозволяє зараз проводити місцеві вибори на окупованих територіях. Крім того, нав’язані Росією умови, на які ніби-то погоджується голова української делегації Кравчук, передбачають надання ОРДЛО так званого «особливого статусу» на постійній основі, подальше відведення української армії в тил та запровадження так званого «прямого діалогу» між українською владою та керованими з Москви терористами.

Виконання бодай одного пункту із вказаних вимог стане початком знищення суверенітету України. Особливо цинічним виглядає процес здачі українського суверенітету у дні, коли Україна відзначає 29 річницю української незалежності.

Вимагаю у влади оприлюднити деталі перемовин, які ведуться українською делегацією, а також інструкції/директиви, якими керується голова делегації Кравчук, який, вочевидь, відповідно до своїх повноважень, відображає офіційну позицію діючого Президента Зеленського.
    Ivanna Klympush-Tsintsadze

• Смішно Смішно x 1
  20. НАЧАЛОСЬ... Кравчук официально обратился к Верховной Раде с предложением рассмотреть вопрос о соответствии постановления о местных выборах закону о местном самоуправлении. Причём, эту инициативу уже поддержал президент (см. здесь: Триває режим тиші: на засіданні ТКГ погоджено 20 ділянок розмінування та чотири нові ділянки розведення сил — Офіційне інтернет-представництво Президента України).

Кравчук также просит депутатов оценить соответствие принятого документа минским соглашениям. При этом стало известно, что Зеленский в ближайшее время намерен собрать своих депутатов для того, чтобы убедить их дать свои голоса за отмену постановления ВР, не позволяющее проводить выборы на оккупированном Донбассе.

Балалайня уже открыто куражится, ставя условия по Донбассу и продавливая свою основную цель - присоединение Украины к ОРДЛО. Проведение выборов требуется чисто формально - для легализации кремлевских ставленников. А затем они на совершенно законных основаниях начнут качать права у Киева.

Кравчук и Фокин - не просто старпёры, выжившие из ума. Это идейные совки, и перед уходом в вечность стремятся вернуть в совковую оккупацию всех нас.

Думаю, до суда они не доживут. За всё придётся отвечать их маленькому, зелёному покровителю. Что ж...

Helgi Sharp

• Смішно Смішно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)