Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кацалапий, для початку картинка, а потім текст:
    FB_IMG_1597762793092.jpg

Ну, ок, ви не вірите Шевченку. Ну, ок, ви чомусь сумніваєтеся в Бутусові. Ну, ок, дивна і мало зрозуміла поза конкретним контекстом історія з вагнерівцями в Мінську вас не наводить на роздуми. Ну, ок, факт, що саме в ці дні Зеленський знімає керівника ГУР ви вважаєте випадковим збігом обставин. Ну, ок, ви не вважаєте оприлюднені Яніною Соколовою записи достатнім доказом. Але невже всі ці три обставини разом не запалюють у вас червону лампочку у голові?
    І невже нічого в реакції влади на цей скандал вас не насторожує?
    У оприлюдненій історії згадуються прізвища двох генералів, котрі відповідали за цю операцію - голова (уже звільнений) ГУР Бурба та перший заступник голови СБУ Баранецький. Цілком зрозуміло, що їхня заява про «фейкову» операцію ГУР-СБУ якщо й не розвіяла б усі сумніви, то висоту полум‘я під діжкою з порохом зменшила б у рази. Як бачите, за дві доби ОП на це не спромігся. Анонімна заява прес-служби СБУ викликає хіба що додаткову підозру.
    Думаю, причина одна: історія зі зривом операції - правда. І генералам якимось чином вистачає сміливості протистояти тискові. Хоча, за моєю інформацією, крісло під Баранецьким сильно хитається, а від негайного звільнення (услід за Бурбою) його рятує хіба що розуміння, що це буде схоже на чистосердечне зізнання Єрмака в державній зраді.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Пріусе, пояснюю спеціально для Вас, як віртуоза по тупості.
    Уявімо собі ситуацію, що на рейс літака української авіакомпанії, що летить із Тегерана в Київ, хитрі вірмени (в народі - армяни) заманили азербайджанців, що воювали в Нагірному Карабасі і вбивали вірмен на цей літак.
    Якому-небудь пасажиру Рачіку Акопяну стає раптом "погано", і він вимагає посадки літака в Єревані ( столиці Вірменії, якщо не в курсі). Далі - атака українського літака вірменськими джигітами, поломані стільці і ребра деяких пасажирів, одним словом - всі принади спецоперацій по захопленню повітряного судна з терористами. І, можливо, кілька додаткових трупів.

І що б сказала українська сторона? Чи Зеленський, чи Порошенко, чи навіть Янукович?

Вони сказали б: "Хлопці, розбирайтеся між собою десь там у себе, а не на борту нашого літака! Нам до лампочки, хто у вас там правий, хто винний, чий Карабах... Навіщо оце все дійство планувати і затівати на борту нашого літака? Самі вумні, да?"

Так - зрозуміло? Я вважаю, що зрозуміло навіть маленькій дитині.

МайорМайор, Вам зрозуміло? Хомчин, зрозуміло?

Можете назвати це демагогією. Але це - яскрава ілюстрація зеркальної ситуації, коли літак - турецький, спецназ - український, а терористи - російські, і мова йде не про Карабах, а про Донецьк.

• Тупо Тупо x 1
  3. medwedo berlogsoni

Мені, майори, вистачає.
    Ви краще скажіть, в чому я не правий.
    До речі you в англійській пишеться з маленької літери.

4. Захоплююся наполегливістю та цілеспрямованістю нашого молодого президента. Серед мільйона різних пріоритетів зумів-таки виділити найважливіші для України:
    1) заганяти Порошенка;
    2) притиснути засранців із їз перевантаженими фурами.
    Всі сили й ресурси кинуті на виконання цих двох першочергових стратегічних завдань. Крім, хіба що, армії.
    Вона на черзі - зразу після СБУ
    Карл Волох

5. Ну, ок, ви не вірите Шевченку. Ну, ок, ви чомусь сумніваєтеся в Бутусові. Ну, ок, дивна і мало зрозуміла поза конкретним контекстом історія з вагнерівцями в Мінську вас не наводить на роздуми. Ну, ок, факт, що саме в ці дні Зеленський знімає керівника ГУР ви вважаєте випадковим збігом обставин. Ну, ок, ви не вважаєте оприлюднені Яніною Соколовою записи достатнім доказом. Але невже всі ці три обставини разом не запалюють у вас червону лампочку у голові?
    І невже нічого в реакції влади на цей скандал вас не насторожує?
    У оприлюдненій історії згадуються прізвища двох генералів, котрі відповідали за цю операцію - голова (уже звільнений) ГУР Бурба та перший заступник голови СБУ Баранецький. Цілком зрозуміло, що їхня заява про «фейкову» операцію ГУР-СБУ якщо й не розвіяла б усі сумніви, то висоту полум‘я під діжкою з порохом зменшила б у рази. Як бачите, за дві доби ОП на це не спромігся. Анонімна заява прес-служби СБУ викликає хіба що додаткову підозру.
    Думаю, причина одна: історія зі зривом операції - правда. І генералам якимось чином вистачає сміливості протистояти тискові. Хоча, за моєю інформацією, крісло під Баранецьким сильно хитається, а від негайного звільнення (услід за Бурбою) його рятує хіба що розуміння, що це буде схоже на чистосердечне зізнання Єрмака в державній зраді.
    Карл Волох

Останнє редагування: 19 сер 2020
    • Баян Баян x 1
  6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Да, это калька с русского "Вы".

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
  8. medwedo berlogsoni

Хомчине, через пару днів пошуковик розкаже, хто це написав, а Ви перепостили. Тому що написано грамотно, а це - не Ваша сильна сторона.
    Дайте відповідь своїми словами: припустимо, літак посадили в Борисполі. Чи стали б вагнерівці, як музиканти симфонічного оркестру, тихо виходити з літака? Чи викинули б "хворого" на злітно-посадочну смугу і сказали б турецьким пілотам "Ехай дальше"?

Якщо така операція і планувалася, то однозначно - без посадки літака в Борисполі. Можливо, планувалося, що Білорусія передасть вагнерівців Україні.
    Але і це - малоймовірно. Скоріш за все, це була спецоперація Росії (Крим, Донецьк, Гіркіни всякі), спецоперація в Чорногорії, в Цхінвалі і так далі. Путіну потрібно було, щоб там на випадок заворушень були його люди (приклади наведені вище).

Нікому не сподобалося б, щоб в літак вривався спецназ іншої країни (в даному випадку: в турецький літак - український спецназ). Чи Ви вважаєте інакше?

• Тупо Тупо x 1
  9. medwedo berlogsoni

@Мих, я все від Вас, Миху, ніяк не доб"юся. Ви яким уявляєте собі життя душі праведника після його смерті? Чи знатиме та душа, що вона перейшла з тимчасового життя у вічне і кому належала? Чи пам"ятатиме земне життя? Родичів, знайомих, пароль входу в комп"ютер, свій нік і пароль?
    Давайте, розповідайте. Мені цікаво. Можете висловити свою думку в іншій темі, а тут лише дати посилання.

• Тупо Тупо x 1
  10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Засідає група, сама нічого ні з ким не вирішує.
    При всіх негативних налаштуваннях, не панує у більшості протестних настроїв.

• Тупо Тупо x 1
  11. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Перепрошую за свій п"ятак, але ж цікаво...
    @medwedo berlogsoni, а чо Вам раптом так то стало цікаво?
    Невже за Вами юж дзвонили? ;)

• Смішно Смішно x 1
  12. medwedo berlogsoni

Ні. Я, наприклад, вважаю, що ніякого раю і душі не існує. Але той, хто вважає інакше, мав би замислюватися, а що ж буде "потім"?

Якщо хочете, можете Ви відповісти на це дійсно цікаве питання. Про спогади стосовно земного життя, про інтернет, чи матимете змогу Ви бачити, що відбувається з тими, що ще живі, чи там, на тім світі буде настільки цікаво, що Ви не цікавитиметеся долею своїх близьких, яких залишили.
    Невже Ви над цим не задумувалися ніколи?

• Тупо Тупо x 1
  13. Gyppsy

Чому ж не задумувався? Задумувався.
    Я навіть знаю, як воно є ;)

14. medwedo berlogsoni

Розказав хтось? Поділіться знаннями. То - садок вишневий коло хати? Хрущі над вишнями гудуть? Чи є швидкісний інтернет? Чи співають, ідучи, дівчата? Чи тягне на баб? Земне життя, воно таке, що будь-який старий пеньок до самої смерті любується жіночими фігурами. А "там"? Як відрізало? (Я - фігурально).

15. Gyppsy

/прошу цей абзац не копіювати, я його видалю за кілька хвилин/

видалено ;
    Для чого воно Вам?

Останнє редагування: 19 сер 2020
  16. Gyppsy

Я ніколи не захоплювався Бутусовим, навіть навпаки.
    Але от прозвучав прямий виклик.
    Що скаже президент?

Бутусов: Містер. Президент, моя стаття - заява про злочин, підозра у зраді, яка стосується вас особисто.
    Я також готовий свідчити.

17. США. ВЫБОРЫ. УКРАИНА.
    Трамп ретвитнул предполагаемую аудиозапись разговора Порошенко с Байденом, опубликованную выпускником Высшей школы КГБ Деркачом.

Согласно данным CNN, отрывок, ретвитнутый Трампом, посвящен увольнению Шокина, который проводил расследование в отношении владельца украинской энергетической компании "Burisma", где сын Джо Байдена, Хантер, занимал место в совете директоров.

Примечательно, что спустя время Трамп удалил этот твит.

Правда, сенатор Марк Уорнер (главный демократ в сенатском комитете по разведке) успел ответить Трампу, призвав последнего усилить борьбу с российской дезинформацией. "Президент США никогда не должен быть рупором российской пропаганды", - написал Уорнер.

Кроме этого, после того, как твит был опубликован, представитель Байдена Эндрю Бейтс заявил, что Трамп "бесповоротно показал свое истинное лицо, купившись на российскую пропаганду."

Выводы:
    1. Не только демократы (они заявляли об этом давно), но и сам Трамп, удалив свой ретвит, фактически поставили точку в истории с плёнками Деркача, признав их российской операцией, легализованной через своего агента в Украине.

2. Американское направление внешней политики целесообразно максимально "заморозить" до выборов в США, так как нынешний состав нашего дипкорпуса сейчас профессионально ослаблен и не самостоятелен (почти всем руководит Ермак), а потому может сиюминутным подыгрыванием одной из сторон спровоцировать ответный огонь от потенциального победителя выборов. Причём, огонь долгосрочный.

3. Тот факт, что СБУ, имея неоспоримые факты участия Деркача в качестве реализатора российской спецоперации, даже не возбудила уголовного дела против него, говорит о том, что Зермак тоже прямо или опосредственно участвует в этой операции.
    * * *
    Впрочем, какое, к чёрту, СБУ... У Баканова и его ОРДЛОв сейчас другая задача - проверять фуры на дорогах и бегать за картинами Порошенко. Господи, спасибо, что история циклична, а ДБР не слышит мои мысли в отношении этой власти... Прорвёмся.

View: https://www.facebook.com/100011830050778/posts/864738217263839/

• Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  18. prius

prius Well-Known Member

Дійсно КАЦАПлапий

19. elektrik

elektrik Well-Known Member

• Тупо Тупо x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)