Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Пані ще живуть в сересер. Сьогодні вже 18.08.20. Шило вже вилізло з мішка.

Останнє редагування: 18 сер 2020
  2. "ПриватБанк" не повертатимуть колишнім власникам, - Зеленський (жовтень 2019).

Переклад: ми повернемо гроші Коломойському іншим способом

Серпень 2020 - "Центренерго" продає Коломойському електроенергію нижче собівартості: збитки склали вже 2,5 мільярди гривень.

Смачно, зелейобікі?

• Подобається Подобається x 1
  3. Ще трішки про Хероя:

FB_IMG_1597786777482.jpg

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, то не Ви розставили розділові знаки, то розділові знаки розставила та жіночка, якої я не знаю, і яку також могли ввести в оману.
    А от у Вас пробелема із розділовими знаками нікуди не зникла.
    Цитую і виправляю.

Mykhaylo Khomchyn, post: 3218831, member: 67697"]Ну що, кацалапий, ваші докази - зовсім не докази?
    P.S. Спеціально на(?) поставив всі розділові знаки, щоб кацалапому було про що писати.

Тобто, Ви самі грамотно писати не вмієте і ніколи не навчитеся.
    Стосовно того, що по темі.

Поясніть мені своїми словами дві речі: Чому вагнерівців вирішили брати саме під час виборів параноїдального Лукашенка і поселили поряд з його резиденцією? Чому цю операцію не відклали на тиждень-два, або, якщо вона так довго готувалася, не провели на місяць раніше?

Невже Ви серйозно вважаєте, що Путін в Білорусії під час дуже ймовірних заворушень не хотів мати там своїх головорізів?

Коли ж лукашенківські спецслужби проявили пильність, і путінська спецоперація провалилася, вирішили все те спихнути на Україну. І придумали дуже правдоподібну брехню. На яку багато хто повівся.

• Тупо Тупо x 1
  5. medwedo berlogsoni

Военная разведка опровергла причастность Украины к задержанию "вагнеровцев" в Беларуси

Порохоботи, хоч по одному з пунктів є якесь притоме заперечення?

Особливо мене цікавить відповідь на те, чи дійсно Ви вважаєте, що ці бойовики діють на власний розсуд, а не під керівництвом російської влади? От так: захотіли, знялись і полетіли, а вище керівництво російських спецслужб про це ні сном, ні духом?
    Захотіли - поїхали в відпустку на Донбас постріляти, захотіли - полетіли в Венесуелу чи Сирію? І російський генералітет про це не знає.
    Ви, порохоботи, якщо придержуєтеся такої думки, то тим самим підтримуєте брехную про "відпускників" на Донбасі.

Останнє редагування: 19 сер 2020
    • Тупо Тупо x 1
  6. medwedo berlogsoni

Звертаюся до тих, хто вірить у "спецоперацію"
    Дивимося, які літаки літають із Мінська в Стамбул
    Минск (Minsk) –Стамбул (Istanbul) от 5 021 грн – авиабилеты по лучшим ценам – AviaGO.com.ua
    Для ванерівців були зарезервовані квитки на Турецькі авіалінії.
    Як ви собі це уявляєте: На борту у когось буцімто схватило живіт, літак, що належить Туреччині сідає в Києві. В салон замість лікаря і двох з ношами (носилками) влітає півсотні спецпризначенців, починають крутити руки тоже нехилим хлопцям, ламають крісла, хватають не завжди тих, кого треба, а просто деяких, хто попадеться, але схожий. Жінки кричать, хватаються за серце, діти плачуть-всираються...
    У когось із літніх людей - інфаркт, і він помирає прямо в салоні літака...
    І все це називається блєстяще організованной спецоперацієй?
    І що сказала б Туреччина, якби хтось із померлих чи покалічених виявився громадянином Туреччини? Чи, наприклад, Німеччина - у випадку зі своїм бюргером?

Думать нада...

• Тупо Тупо x 1
  7. medwedo berlogsoni

Продовжую "пустопорожні" міркування.
    Уявляємо собі, що літак летить, на ньому - вагнерівці, "чєловєку плохо", стюардеса повідомляє, що "срочно садимся в Борисполе".
    Це, зрозуміло, стає відомо всім у салоні літака.
    Вагнерівці не такі дурні, щоб не зрозуміти, до чого йде. Один із них заявляє "Я - врач, дайте-ка, я посмотрю". Підходить до "больного" і "надає допомогу", після якої каже "к сожалению, слишком поздно. Продолжаем полет, труп заберут в Стамбуле"
    Їх там на борту - 33 чоловіки, а "больной" - один. У них на совісті стільки смертей, що однією більше, однією менше... А тут - не кого-небудь, а офіцера СБУ-шника завалити. Тим більше, що навіть якщо літак посадять в Борисполі, то через пару днів буде вдома в Росії. По обміну.

Так що чим далі, тим більш переконуюся, що ця нібито ретельно продумана "спецоперація СБУ" - суцільна маячня.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Та ж нема чим. Рошенками перетравленими бошки забиті.
    Скільки вже "ЗРАД" вальцманоїди пророкували... Скільки разів Україна "ЗДАНА" Путіну з усім лівером... Скільки "КІНЦІВ" України врочили свинорилики...
    І жодне не здійснилось.
    У них там ціла контора сидить і вигадує "зради", "здачі", "кінці" та іншу брехню.
    А тупорилі вальцманоїди цю ригачку взахльоб сьорбають.
    Караван іде!

• Тупо Тупо x 3
  9. medwedo berlogsoni

Уточнюю, "хворого" душитиме громадянин Росії з одним, російським, паспортом. Його - так точно віддадуть під час найближого обміну. Дома медалю отримає. Можливо, навіть орден.

• Тупо Тупо x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Куди в сраку йде караван? Караван відступив на своїй землі. І для такого горе-вояки, як ти - велика перемога.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

До сніданку, любетелям гри на піаніно:

• Безграмотно Безграмотно x 1
  12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І де він відступив, Брехло?

• Тупо Тупо x 3
  13. elektrik

elektrik Well-Known Member

Зеленський обіцяє дешеві кредити на нерухомість. Як це - неправда?! Не може бути!

View: https://youtu.be/zr7t_jO25-Y

14. medwedo berlogsoni

@Мих, як Ви вважаєте, після того як Ви помрете (живіть ще сто років!), Ви знатимете про те, що Ви померли?
    Он @Mykhaylo Khomchyn , пристає до думки, що померлий не знає, що він помер.
    А Ви що з цього приводу думаєте? Я вже Вас про ціну на газ для населення і не питаю - то для Вас питання занадто складне.
    Я питаю простіші речі: віруюча людина після того як помре і буде в раю, вона знатиме, що померла? Ну, скажімо, обстановка не та, немає інтернету...

• Тупо Тупо x 1
  15. medwedo berlogsoni

Ось як, наприклад, звучить один із тверезих поглядів на "спецоперацію СБУ"
    Взято з коментарів під роликом
    View: https://www.youtube.com/watch?v=TXPaE4cnmS8&t=6s

З тих же коментарів (можна пошукати в Цензор.Нет, не думаю, що брехня).
    Я дату зумисно виділив великим шрифтом, щоб порохоботи побачили.
    Півтора року тому вже були "інтерв"ю", карли, півтора року тому...

Останнє редагування: 19 сер 2020
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Тупо Тупо x 1
  16. Публікації в медіа про зірвану спецоперацію та оприлюднення записів «вербування» вагнерівців як доказу цієї операції є стовідсотковою підставою для внесення в ЄРДР та початку досудової перевірки. Ігнорування цього факту є, швидше за все, доказом причетності перших осіб держави до, ймовірно, державної зради.
    З іншого боку, виникає проблема з підслідністю. В нормальній ситуації, розслідувати таке має СБУ. Але це відомство, ймовірно, саме причетне до подій, тому розслідувати себе не може.
    А всі людські ресурси ДБР Зеленського кинуті на повторний арешт картин Порошенка та інші його страшні злочини. Звідки ж узяти слідчих на Єрмака-Демченка?

17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Бутусов, а?

18. medwedo berlogsoni

Хомчин продовжує товкти своє.
    Хомчине, у мене запитання: яка це могла бути блискуча операція СБУ, в якій спецпризначенцям потрібно було атакувати літак іноземної авіакомпанії з тридцяти трьома терористами ( я сподіваюсь, що Ви не сумніваєтеся в тому. що вагнерівці - терористи, яким море по коліна) на борту і сотнею заручників?
    При всьому при тому, що терористи могли сказати, що у них бомба, і нехай пілоти вертають в Мінськ, або летять в Стамбул?
    І навіть якби літак сів в Борисполі, де гарантія, що обішлося б без жертв, і не виникли б загострення з Туреччиною чи іншими державами?
    Ну, не можна ж бути таким ідіотом, щоб не зважати на ймовірність подібних наслідків!

• Тупо Тупо x 1
  19. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

If You are so smart why are You so poor?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)