Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Із чимось погодитись чи аргументовано заперечити не велино?
    Краще ще раз вліпити жовану пережовану копіпасту.

• Тупо Тупо x 1
  2. Lanktocha

Принаймні, у наших регіонах урожай цибулі більший, ніж минулого року, не знаю, як на Півдні, але ці показники вплинуть на ціну.

• Тупо Тупо x 1
  3. Тимошенко, Ляшка, Саакашвілі, Гриценка і подібних підтримують ті, хто неспроможний аналізувати розумом, тому керується почутим (вухами) ...перескакуючи з одних грабель на інші ...

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Lanktocha

Далі тактика, з якою пролетіли, як фанера над Парижем і гнали порохоботів поганою мітлою... Далі всі погані, тільки Порошенко хороший.

• Тупо Тупо x 2
  5. - Діду, а які ознаки шизофренії?
    - Ну це коли людина весною 2019 голосувала за Зе, святкувала свою "перемогу", але ось уже більше року абсолютно не помічає помилок ЗЕвлади, але й далі ллє помиї на Порошенка, ніби він так і залишився Президентом.

• Баян Баян x 1
  6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

В даному випадку така ситуація, що з часом товстий худне, а худий поправляється.

Згадайте "загниваючий капіталізм" і "самий пєрєдовой в міре общєственний строй".

Зараз з Росією відбувається те, що колись із Союзом. Брєжнєв прийшов в результаті тихого заколоту проти Хрущова ще цілком адекватною, недурною людиною. А в що перетворився за вісімнадцять років? В дорогоголєонідаіліча.
    Так Брєжнєв ріс до поста Першого секретаря, а потім - Генсека роками.
    А Путін взагалі збирався по Ленінграду грачувати на машині. Але якось то до Собчака попав, то до Єльцина, не без допомоги покійного Березовського, який ніколи не сподівався, що Володька так надовго затримається при владі. Збирався ним маніпулювати.
    Але здійснилася пророча пісня Висоцького про "Козла отпущения".

View: https://www.youtube.com/watch?v=OUpj-FIUg0Y

7. Кацалапий, хоча б не звиздіть стосовно інших, що вони, мовляв, весь час віслюка і хуйло згадують!
    Ви це хуйло тулите де треба і де не треба.
    Є тема про кацапстан - туди його і суньте по самі яйця. (Не при Булі будь сказано).
    Ця тема - про Зеленського.
    Чи Ви - ідіот? Тоді так і скажіть, будемо знати.

8. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn, Хомчине,
    Різниця між тим, що я написав пост не в тему і тим, що Ви написали пост не в тему, полягає в тому, що я відповідав Капітошечці, а Ви згадали Порошенків і Вінницю просто так.
    Тому у мене просто оффтоп, а у Вас - нездорова звичка сунути свого Порошенка куди попало.
    Але якщо я згадав про одного козла, кремлівського, а Ви про другого, вінницького, тоді ми квити.

• Тупо Тупо x 1
  9. Ну ні. На лаври планктоші я не претендую.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лаптоша, так, як ти жуєш - ніхто на ЛФ не жує.:)))

Останнє редагування: 9 сер 2020
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

скоро доберуться і до клоуна.

12. Lanktocha

Дивна тактика порохоботів, вічно втулкмачувати якесь сумнівне фото.
    Як мені колись казав один журналіст "Можу про тебе написати статтю, після якої до кінця життя будеш перед всіма оправдуватись... Із тим тебе бачили, із тим мав якісь справи... Решта - фантазії і дофантазовування". Таку гнилу брудну тактику обрали порохоботи, стосовно політичних конкурентів.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  13. medwedo berlogsoni

• Тупо Тупо x 1
  14. "Бізнесмен погоджується, що потрібно враховувати чинник війни, агресії Росії, Донбасу та втрати Криму, але за час президентства в Україні "краще не стало", а тому Порошенку варто звільнити дорогу комусь більш здібному."

Вибрали. Здібного. Віслюка.

15. Коломойський дуже боїться Майдану.
    Швейцарія для нього закрита. В Штатах його ганятимуть. З Ізраїля в США його зіллють, скільки б синагог він не побудував.
    А в Україні йому комфортно. Але скоро Вовчик здується.
    І вони Майдану дуже бояться.
    Тому вже зараз дивіться, що пише його вірний артемон Дубінський:

В чем урок Беларуси для украинской власти?
    Улицу не надо бояться, а на попытки беззакония - отвечать законом.
    Который должен быть один для всех, без избирательного и сопливого деления активистов на тех, кто может убивать, и на тех, кто может грабить.
    И тогда можно сохранить свою страну.

До речі, цей пост поширив і Рабіновіч, який ОПЗЖ.
    Вони бояться нового Майдану і вже зараз налаштовують Зе! на те, щоб у разі чого зробити силовий і жорсткий розгін.
    І думаю, саме тому вони триматимуться жорсткого Авакова, поки не знайдуть йому заміну на когось, хто взагалі може дати наказ стріляти в людей зі старту Майдану.
    Рускіє цього й ждуть і на це підбурюватимуть.
    Коротше, п'ята колона в ОПЗЖ і Слугах вже хоче об'єднатися.
    І жорстко придушувати все українське.
    На місцевих виборах вони на Сході і Півдні кругом пообєднуються в коаліції.
    А потім зроблять це на рівні всієї країни, у цьому чи майбутньому парламенті.
    І будуть давити.
    І буде кров.
    Віктор Бобиренко

16. FB_IMG_1597061404552.jpg

• Смішно Смішно x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Безграмотно Безграмотно x 1
  18. Lanktocha

Вже не терпиться майдан і Порошенко на бульдозері?
    Які для цього реальні причини?
    Не допустіть фальстар!

• Тупо Тупо x 2
  19. Для зустрічі президента Швейцарії Симонетти Соммаруга з главою України Володимиром Зеленським, Державне управління справами (ДУС, також відоме як ДУСя.) Підписало акт з фізичною особою-підприємцем В. Мацко і взяло рояль Steinway & Sons напрокат за 30 000 гривень. Музичний інструмент знадобився для організації культурної програми під час зустрічі президентів, 21 липня в Маріїнському палаці.

Після цього виникло тільки три питання - хто, що і чим виконував?

20. Lanktocha

Знову бушує КоронаПРІУС, видно ніяких ліків не прийняв.

Хомчин, знову із серії: "Я про Фому - ти про Єрьому", візит президента Швейцарії, афери окремих чиновників - не причина для майдану!

• Тупо Тупо x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)