Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Порошенко за 5 років звільнив з російських тюрем і підвалів Донбасу 3244 полонених. Лінк в першому коменті.
    Без здачі інтересів держави Україна.

Зеля звільнив міжнародного терориста під особисте зобовязання
    Зеля звільнив путіна від відповідальності за війну в Україні, збитий Боінг і піратство.

2. На наступний обмін терористів і російських найманців, росіяни знову наловлять громадян України які поїдуть в РФ у справах, в гості, до родичів, по роботі. Одне радує - що практично всі кого Росія буде відловлювати для наступного обміну, будуть прихильники Зеленського і мизаміровци.

3. По поводу Цемаха и спекуляций политиков или пресслужб о том, что в ходе операции по задержанию Цемаха никто из военнослужащих не пострадал. Это ложь. При совместной операции СБУ и армейской разведки, получили ранения два разведчика ЗСУ. Именно армейские разведчики обеспечивали коридор через линию фронта. Один из них скончался через время от полученных ранений. И все, кому надо, и кто имеет отношение к войне, знали об этом на второй день. Потому что операции такого уровня - это реально круто. То, что сейчас команда Зеленского и Баканов пытаются перекрутить факты - это подло. Воскресите погибшего для начала, который погиб в ходе выполнения боевой задачи.
    Военную разведку - с профессиональным праздником.
    А подлецам от власти хотелось бы напомнить. Любая власть временна. За каждую подлость будет спрос. Даже если не так быстро, как нам хочется.
    Телеграмм канал - Roman Donik
    Страница ФБ Роман Донік - Roman Donik

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Еще божьей росы зебиляткам:

Сенсация от команды Зеленского: русский язык может стать официальным

Глава офиса президента Андрей Богдан поделился с журналистами сенсационной новостью. Как считает соратник главы государства, русский язык на Донбассе вполне может стать официальным.

5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Теперь зелупенфюрера будут трахать без петтинга:

Россия выдвинула новые требования после обмена пленными
    Кремль требует снятия блокады с ЛДНР и возобновления выплат пенсий жителям оккупированных территорий

6. А усім думаючим треба нарешті зрозуміти просту річ: зеля свій шлях обрав. Тому в нього вже немає іншого варіанту як знищувати всі можливі рушії опору. Він буде маніпулювати, репресувати та принижувати країну, домовлятися з хлом за рахунок майбутнього.
    Європа буде закривати очі на все, бо слабка Україна їм вигідна, бо не треба нічого робити з рф. Слабкий буде завжди бідний та обділений, бо нащо його слухати, якщо він не хоче відстоювати свої інтереси?

І якщо ви й надалі будете пам'ятати старі образи, і не зможете приборкати в собі це щоб єднатися навколо ідеї з усіма, хто також прагне мати незалежну державу - то це і є остаточна капітуляція. Бо чвари - це те чим нас остаточно доб'ють.

І я не кажу єднатися з тими гівноїдами які зрадили країну, і 5 років поливали її брудом, а зараз радіють. Ні ні. Але є багато тих з ким розходяться позиції, але не розходиться мета.

Але що робити зі своїми шкідливими пацюками - я поки що не придумав.
    Констянтин Нескоромний

7. Quo Vadis?
    "Я гадаю, що перший етап виконано. Я повинен підтвердити, що я, як Президент України, і президент Росії Володимир Путін зробили все, що пообіцяли, і зробили все, не змінюючи по ходу наші домовленості"
    Нікого не зацікавило, яку другу умову виконає команда Коломойського заради зміцнення своєї абсолютної влади та можливості швидко та безкарно видоїти із держави усі соки? А яка буде третя, четверта, середня, прикінцева умова?... Коли вже ми повністю відбілимо Путіна, виведемо його із під санкцій, візьмемо на себе провину за Керч, за Боїнг, за Донбас, за Крим? Коли почнемо бойовикам і сім'ям російських найманців та строковиків платити компенсації, а Росії репарації за 23 роки окупації Криму Україною? Іронія, сарказм, фантастика?
    Ні, мої дорогенькі, це наше близьке майбутнє. Ми ще росіянам віддамо усе що маємо та підемо до них на відробітки, щоб компенсувати за моральні незручності, які їм спричинили протягом останніх п'яти років...
    Іван Хом'як

8. Сегодня один из особенных дней, и не хочется думать о цене вопроса - о ней я в очередной раз подумаю завтра.
    Хочу только заметить, что заслуги Зеленского (который всё чаще начал повторять словосочетание: "Мы с Путиным...") в сегодняшнем событии нет. Просто так решил кремлёвский царёк, и лишь потому, что у него на это были свои причины. Так что давайте без пиетета - настоящую цену сегодняшнего события мы узнаем позже. Хорошо, если она ограничится Стокгольмским синдромом или синдромом Савченко у кого-то из освобождённых - но, подозреваю, сегодняшняя сделка может стать первым шагом к сдаче наших позиций по другим фронтам. А ребятам здоровья, праздника от встречи с родными и скорейшей адаптации к реалиям сегодняшней Украины.

P.S. Кстати, переводчик Гройсмана тоже был на борту российского самолёта, и это второй после Цемаха человек, ради которого так поднапрягся Кремль.
    Helgi Sharp

9. Сегодня один из особенных дней, и не хочется думать о цене вопроса - о ней я в очередной раз подумаю завтра.
    Хочу только заметить, что заслуги Зеленского (который всё чаще начал повторять словосочетание: "Мы с Путиным...") в сегодняшнем событии нет. Просто так решил кремлёвский царёк, и лишь потому, что у него на это были свои причины. Так что давайте без пиетета - настоящую цену сегодняшнего события мы узнаем позже. Хорошо, если она ограничится Стокгольмским синдромом или синдромом Савченко у кого-то из освобождённых - но, подозреваю, сегодняшняя сделка может стать первым шагом к сдаче наших позиций по другим фронтам. А ребятам здоровья, праздника от встречи с родными и скорейшей адаптации к реалиям сегодняшней Украины.

P.S. Кстати, переводчик Гройсмана тоже был на борту российского самолёта, и это второй после Цемаха человек, ради которого так поднапрягся Кремль.
    Карл Волох

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну це хронічна хвороба. Я тут безсилий.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зеленський допоміг Путіну. На днях вступало в силу положення про те, що жоден російський корабель не зможе пришвартуватися до жодного європейського і не лише, порту через захоплення моряків. Тому Путін спішив встигнути.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  13. Gyppsy

Gyppsy :hi:

• Тупо Тупо x 1
  14. Gyppsy

Фігня то всьо.
    Здайте свою доньку або свого друга (якщо він у вас є) в полон до кацапів, і жоден російський корабель не зможе пришвартуватися до жодного європейського і не лише, порту. Погоджуєтеся?

зі

75-річна мама чекає сина Андрія Оприско

View: https://youtu.be/WKrYU63Xf9Y

• Тупо Тупо x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну да, ну да, Путін - чесне хуйло.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Порошенко за 5 років звільнив 3244 полонених і в дупу Пуйла не заліз.

Ну а клоун врятував Хуйла, ще й похвалив його.

17. Gyppsy

Петька спеціально здав в полон 24 моряків.
    Гнида.

за 5 років звільнив 3244 полонених, а за скільки часу звільнив Зеленський 35 полонених? Скількох і кого віддали в обмін на наших в часи Порошенка?
    Та й там кум хуйла підсуєтився, Петька сам хвалив Медведчука.

Та і за Надьку Савченко Петька кого віддав росіянам? Поцікавтеся, будете здивовані)

зі

прошу пана, то ви віддасте своїх дочку і друга в полон, для того, щоб прищемити хуйлові ніс?

Останнє редагування: 8 вер 2019
    • Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  18. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ігорю, за Савченко грушників хто віддав?
    Ото б були цінні свідки. А за якусь Надьку віддали, про неї щось нічого доброго побратими не казали..

• Тупо Тупо x 1
  19. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Зараз кораблі з Керченської протоки готуються віддати.
    А до Раші відношення в світі на краще не змінилося.
    Санкції були і ще будуть. Але щось маю сумніви, що не приймали б їх у портах. Зазвичай стурбованість у Захода краще виходить.

Останнє редагування: 8 вер 2019
    • Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)