Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Штаб ООС звітує, що переговорні партнери Зеленського вчергове обстріляли українське військо.
    При цьому двоє українських військових отримали травми.
    При цьому українське військо моцно стримувалося від "провокацій" і не відповідало на обстріли партнерів Зеленського по "перемир'ю".

Ось так от. Як тєрпіли.
    Це при тому що анонсовані Зеленським умови перемир'я передбачали "жорстку відповідальність сторін" за обстріли і провокації.
    Тобто, замість того щоб вимагати відповідальності, показувати що відповідальності "тої сторони" нема, всупереч домовленостям, вони просто "стримуються від провокацій", обіцяючи відповідальність тим, хто буде відповідати, захищаючи своє життя.

Ми цю ганьбу переживемо, але ця ганьба ще довго буде викликати в нас огиду.
    До всього чого воно торкалося і що обмазувало своєю тєрпілістю і меншовартістю.
    На жаль, обмазує воно і наше героїчне військо.
    Mason Lemberg

• Безграмотно Безграмотно x 1
  2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Фейк не фейк...

Родина Зеленського проводить вікенд на Прикарпатті
    [​IMG][​IMG]

Якщо то правда, то Зеленський великий молодець, він швидко вчиться.
    Щоб не створювати проблем для народу на трасі, він не поїхав на дачу на ровері чи там сальонкою з кортежем, а полетів вертольотом.

Останнє редагування: 2 сер 2020
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А що тут тикати пальцем?
    Думали, що буде жити у палатці?
    Я не повірив популістським заявам Зеленського, як і абсурдно було, що "Кличко заробив чесно, красти не буде та іншим не дасть" чи "Порошенко ітак багатий, красти не буде"...

• Тупо Тупо x 2
  4. Lanktocha

5. Gyppsy

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пальці не ховайте, порахуйте скільки разів він вже відпочивав за рік. Напевно, наркотики виснажують організм.

7. Lanktocha

Тут я більше переймаюся собою, а не тим, кому вірив і на кого покладав надії, Зеленський для мене таким не є.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. Lanktocha

По лікарнях, хоч міністр охорони здоров'я.
    Є справи важливіші, але у всіх можна знайти, хоч маленький плюс, недоліків у Зеленському бачу більше, тільки порохоботи можуть робити із Порошенка ангела, із Зеленського - чорта.

• Тупо Тупо x 1
  9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

У Зеленського пояснили, чому президент переїхав на державну дачу | Рубрика

Правильно зробив, що переїхав. Стільки в Україні "доброзичливців" Зеленського!
    І для сусідів по будинку, де мешкав Зеленський, то не життя було б цих п"ять років, а мука.

Ми з Хомчиним вважаємо, що Зеленський пробуде Президентом п"ять років.

• Тупо Тупо x 2
  10. Lanktocha

Зарікатися ні від чого не треба. Ось і Вакарчук мав бути в парламенті "в серйоз і надовго". Але масові бунти і Порошенко на бульдозері зараз не потрібні.

• Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. medwedo berlogsoni

Просили репост, але текст неможливо скопіювати, тому я скріншотом
    дороги.JPG

Сьогодні їхав із села в Київ. Вперше вдалося від порога до порога проїхати менш ніж за чотири години.
    Причому - ніде не перевищував швидкість (в розумних межах - не більше 110 км/год на трасі). Взагалі, майже весь час їхав на п"ятій передачі, що "неслихано". Є залатані ділянки на вузьких дорогах, але немає ям. На швидкості 80-90 відчуваєш себе цілком комфортно. Мене крутелики обганяли навіть. Покриття дорог дозволяє і швидше їхати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. medwedo berlogsoni

Ну, бачите, Ви все допускаєте, а от Хомчин сподівається, що Зеленський пробуде ще чотири роки президентом. Бо якщо оберуть когось іншого, Хомчин зі своїми чорноволохами загнеться від нудьги.

• Тупо Тупо x 1
  13. Gyppsy

Я не знаю, про котру дорогу Ви кажете, але ніби Зеленський замість дозволених знаком 80 їхав 120 км/год.
    Тому він правильно зробив, що пересів на вертоліт.
    Ще можна прокласти лінію спецметро або владний тунель від Грушевського до Конча-Заспи для дуже зайнятих діючих і дембельнутих урядовців.Тоді вони не будуть створювати незручностей для українців.

Які у президента ще можуть бути важливіші справи за відкриття дорожного знаку? о_О

Фактично Зеленський і перед виборами обіцяв, що забере цю дачу для дітей.
    Так що все ок.

Останнє редагування: 2 сер 2020
    • Смішно Смішно x 1
  14. Шо! Знову! Впав і не стоїть? Я про рейтинг, а ви про що подумали? І не встидно.

Раз кацалапий і планктоша почали таку хуйню приносити, то діло швах.
    Планктоша, а яка віддаль між Львовом і Ужгородом через Турку? І коли там зробили дорогу?
    А можу знаєш скільки км між Львовом і Тернополем? Чи Львовом і Івано-Франківськом? Коли там дороги поробили? Я вже не кажу про села, райцентри. І це під час війни з Росією. З розбудовою армії, щоб сонечки не ходили голі-босі.
    А скільки озброєння закупили за останній рік?. Скільки нового одягу закупили для військових?
    А як на рахунок бебі боксів?

Може електроенергія подешевшала? Комунальні послуги?
    А, я забув про Ротердам +.
    Як там свинарчуки поживають?
    А що там про Охмадит збрехали.? Скільки віслюк виділив грошей на обладнання? А, воно було ще сплачено при Пороху., а при віслюку просто ввели в експлуатацію.
    Брехня.
    Брехня.
    Брехня.
    Брехня.
    Про зарплату вчителів.
    Про пенсії і індексацією пенсій.
    Про кортежі.
    Про дачі.
    Про друзів, кумів, сватів.
    Про аналізи.
    Брехня.
    Брехня.
    Брехня.
    І лошари, яку її повторюють.

15. Останнє редагування: 3 сер 2020
  16. 20200802_231908.jpg

17. О, кацалапий на роботу вийшов!

18. Lanktocha

Б
    Бушує, зле як муха у Спасівку КоронаПРІУС із чим незгідне? Неприємно щось чути?
    Ще одне бушує.
    Хомчин Бе-бе-бе...Грамацєю, є не "віддаль", а відстань. По трасі між Львовом і Тернополем відстань 128 км., до Ужгорода, трохи відрізняється, їхати через Стрий або через Самбір, ітак, ітак, відстань в межах 270 км., давно не їздив і точно не скажу.
    Є бажання у комусь знайти недолік і помилку, а у самого їх навалом.

• Тупо Тупо x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

А це те, про що весь час вам казав про вас: моя хата скраю.

Он знайшов те, що хотів вам показати. Поки вам було все до лямпочки хто у нас буде президентом, вийшло оце, котре без вазеліну лізе в дупу Скобєєвій:

View: https://www.facebook.com/Highlander.Freeman/videos/3226362650787039/

20. Брехня.
    Брехня.
    Брехня.
    Сенс життя зедовбойобів.

• Баян Баян x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)