Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

От підараси.

Насправді тупих євреїв як гівна. Тільки вони все одно хитрі.

2. ФРАЗА: "Не чіпайте президента - він цілий рік ВКАЛУВАВ!" має неточності. Чому рік? І чому тільки ВКАЛУВАВ?! Він ще внюхував, ковтав і двігався!!!

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

4. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Сцикун це Турчинов? Чи я щось пропустив?

• Тупо Тупо x 1
  5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Може бути один з випадків, коли потрібні не тільки "нові обличчя", а й старі перевірені кадри.

За яким принципом вибрали Порошенка "вадінтур", чи не тому, що має якийсь досвід у політиці, працював із багатьма президентами та був у багатьох партіях та що може влаштувати різні слої населення?

• Тупо Тупо x 1
  6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Як я і казав, Зеленський швидко вчиться;

Мало того, що він ніби продав своє обійстя і перебрався на Ющенкову дачу /зрешта, він і обіцяв віддати цю дачу дітям/, але ж він тепер ще й створює проблеми для українців, котрі дотримуються ПДР.
    Теперка-во по ящику сказали, ніби мінімум два рази на добу Зеленський жене по трасі додому з перевищенням швидкості на третину
    Шо за хрєнь?

Мені по барабану, на чому їздить президент і скільки у нього в кортежі машин. Хай їх буде хоть сто.
    Але хто дав йому право порушувати ПДР і створювати проблеми для громадян?

Кортеж Зеленського: Кортеж Зеленського постійно порушує ПДР (31.07.20 10:39) « Політика України | Цензор.НЕТ

Останнє редагування: 31 лип 2020
  7. Вони зробили вас разом, тобто не зробили, а мають. Щодня, всі разом і поодинці. А планктоша навіть задоволення отримує від такого збоченого сексу

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  8. Зедовбойоби пішли у підпілля

9. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

От жеж сцукі

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А в США впав на третину. Так що ми ще огого!
    ВВП США упал на рекордные 32,9%

І Володимир Омелян не може того не знати. Ви можете не знати, бо Ви - зашорена запорошорена людина. А Омелян - провокатор. Хоча чого можна чекати від міністрів часів Порошенка?

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомичне, то лише Ви вдень і вночі +ернею займаєтеся. Джіпсі працює на гроді, Сільвер Булліт - на дачі. Я сьогодні приїхав у село, і замість того, щоб реагувати на всякі Ваші висери, поливав всяке бадилля на городі, з бур"янами боровся.
    Я і ввечері не багато втрачу, коли перегляну Ваші перепости.
    Ви скажіть краще, знали Ви чи ні, що МВФ надав два мільярди кредиту Україні, коли перепощували листопадовий висер того дурня Левіна?

• Тупо Тупо x 1
  12. А я працюю, керую підлеглими і що з того.

13. Lanktocha

Не так прихильники Зеленського, їх не так багато, не такі вони затяті, а хто дійсно активізувався - порохоботи і тЮлькоботи.

• Тупо Тупо x 1
  14. Шо то було? Мабуть !НЛО

• Баян Баян x 1
  15. Lanktocha

Ітак видно, що Зеленський і його партія - не оптимальний варіант для держави, ще і в такі часи.
    Ведете, що тільки одна альтерннатива - Порошенко, не можливий такий варіант!
    Як у 1999 агітували, що голосуйте за Кучму, лиш би не комуняга Симоненко, а після виборів дехто говорив, що доречніше було не обрати жодного з них.
    Так і тепер рожевими мріями чи доріканням нічого не добєтесь!

• Тупо Тупо x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто це?

:))):))):)))

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ні, не так. Він сказав: кортежі - нахєр!:))):))):))):haha:

А Зелені то всьо дивляться, подих захоплює.... макарони на вуха лягають....:haha:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)