Зеленський і КО - 2

Discussion in 'Політика і політики' started by medwedo berlogsoni, Jul 15, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dred

Dred Well-Known Member

• Тупо Тупо x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

У мене відкрите звертання до Адміністрації Форуму, @MARTINI , зокрема.
    Якийсь @Dred за три дні зробив лише в даній темі півтора десятка перепостів, не написавши жодного власного слова.
    Чи не могла б Адміністрація перевірити, чи за цим ніком є якась реальна людина, а чи просто якась бот-програма цілеспрямовано загаджує спілкування живих людей?

• Смішно Смішно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1

3. View: https://www.facebook.com/105229100832807/posts/311599916862390/

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Що за притензії? Порошення миру, зі сторони Росії, все одно би було і при будь-якому президентові, не раз були порушення і за Порошенка, так само не відповідали на обстріли, Зеленський тут не вийняток.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  5. Не можу сказати, що чекав цього чи на це сподівався... не сподівався і не чекав, але так мало бути.

Вчора з самого ранку, після 20-хвилинного "всеосяжного перемир'я" і подальшої відмови Хйла дотримуватись його, клоун мав задіяти всі можливі дипломатичні контакти, медійні ресурси і показати, що перемир'я не дотримується "та сторона", попросивши посилити санкції.

Тобто, вчорашній інформаційний день мав бути присвячений зриву перемир'я. Офіційний Київ на чолі з головнокомандувачем і головним дипломатом мав готувати базу для удару по кремлю, як злісному порушнику домовленостей, який не бажає виконувати взяті на себе зобов'язання.

Чому ж був присвячений вчорашній інформаційний день Банкової? Захисту інтересів України? Захисту війська? Атаці на росію?

Ні!

Спочатку Банкова вкинула методички що зрив перемир'я дуже вигідний Порошенку. Не ми обісралися (як завжди), не наш партнер путін нас черговий раз кинув, а знову намагання перевести стрілки на папєрєднікав. Причому такий перевід стрілок - це настільки мерзенно і огидно, що навіть описати важко. Бо такий перевід стрілок на попередників в ситуації коли ти обісрався свідчить про те, що ти вважаєш своїх прихильників кончєними ідіотами, спочатку говорячи їм одне, потім обсираючись і розказуючи інше.
    Разом з тим, журналістам 30-рубльової поведінки була дана вказівка називати вчорашній мітинг - мітингом проти миру. Уявляєте рівень дніща моральних уродів, що писали подібні "журналістські" матеріали?

Потім Банкова дістає своє хом'ячьйо і хом'ячьйо, в момент ганебного і непростимого зашквару клоуна, намагається то про медведчука розказувати, то про злочинний мінськ, то про відпустку Порошенка і його зраду мітингувальників.
    Нікчемні провладні повії намагаються дорікати Порошенку зрадою мітингувальників)) Це просто пздц

І вінцем цинізму і мерзенності стали звинувачення батька зрадженого Зеленським воїна в тому, що батько, що втратив сина, піариться на його крові.
    Тут просто без слів. Бажаю всім тварюкам які відважились на такі слова, такого ж піару.

Підсумовуючи:
    Замість атакувати Хйла, який вчора порушив перемир'я і вимагати санкцій за недотримання зобов'язань, тимчасова влада вчора цілий день займалась тим, що переводила стрілки на папєрєднікав, воювала з Порошенком і з вбитим горем батьком, що поховав зрадженого головнокомандувачем сина.

Тому від його проклять вам не дітись нікуди.
    І мова тут не тільки про владу, а й про дешевих повій, які в гонитві за 30 рублями, втратили відчуття дна.

• Подобається Подобається x 1
  6. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Так Mychailo Khomchyn те ж саме робить

7. prius

prius Well-Known Member

Чмомайстер бушує, придурка твої батькі народили

8. cncmaster

) Оленю, принишкни

9. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@medwedo berlogsoni, а нахіба воно Вам?
    Є простіші методи;
    У мене той Ваш @Dred відмічений як ігнорувати . І маю чистий спокій ;

Але якщо вже @MARTINI візьметься за перевірки, то прошу продзвонити і юзера @Lanktocha . Бо він мене скоро доведе до інфаркту:cry:

Ви не смійтеся - я аватару @iso розкрутив проти годинникової стрілки і мусет зрозумів, хто то є. Я побачив, як відклеївся вус у @Dzeko і мусет зрозумів, хто то є . Я трохи більше взнав за інших наших юзерів.
    Але от @Lanktocha - це для мене загадка. Поки що ;

ЗІ

До речі, чомусь і @iso , і @Dzeko останнім часом мовчать на ЛФ ;

10. prius

prius Well-Known Member

Лосю тобі слова не давали, сиди підсирайло і обмазуйся вазєліном

11. cncmaster

)) Бачимо, як плющить оленя. З чого б це? Залишили без пігулки?

12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Так-так, ще в ООН потрібним людям по коробці рошенок принести, щоб продовжили санкції.
    Навіть Піськофф сказав, що Росія ні при чому, стріляє ДиНиРи - значить з ними домовляйтеся.

• Тупо Тупо x 1
  13. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Письков и Ху@ло- авторитеты для зелупоголовых.Какой пердимонокль!Бгггггг

• Тупо Тупо x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  14. cncmaster

Отже, презедент такі повинен домовлятися з хуйлом? Ні пойняв

Last edited: Jul 28, 2020

15. View: https://www.facebook.com/100048268813550/posts/158457899106503/

Ми подали заяву до ДБР на Зеленського через злочинну бездіяльність, яка призвела до смерті морпіха Ярослава Журавля

Президент здійснив посадовий злочин, віддавши наказ не вирушати на пошуки обстріляних росіянами військових. Ярослава Журавля можна було врятувати, президент обіцяв взяти це під свій контроль... Але зробив все навпаки і наш воїн помер від поранень. Тому є всі підстави звернутися до відповідних органів.

Приєднуйтеся і подавайте на Зеленського заяву в ДБР. Зразок заяви до ДБР - за посиланням:
    Заява ДБР.docx

Подати електронну заяву в ДБР можна за посиланням: Звернення громадян | Державне бюро розслідувань (у розділі "Напрям" поставте відмітку "Заява")

Ігор Лапін (Игорь Александрович Лапин), член Координаційної ради РОК

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Косолапенко, Дред був тут, коли ти ще не вимовляв львівський форум.:)

17. Lesya Porutska-Sakovych

У зоні розведення в районі н\п Золотого-4 перебуває не ідентифікована снайперська група противника.

Підсумок першого дня "перемир'я": 12 обстрілів з боку противника. Вогонь у відповідь - 2. Поранено у ЗСУ - 2.

Вчора, після наших деталізованих повідомлень про обстріл, туди від Сирського* стільки "перевіряючих" набігло, що можна б було сформувати штурмову групу.
    І транспорт є, і люди. А от вивезти поранених...

Станом на 10:00 год. 28 липня: 4 обстріли (2 - міномети, снайпер, кулемет).
    Не деталізуємо - не хочемо повторення вчорашнього з набігами "соколів Сирського".

За вчорашнє визнання обстрілів Таран влаштував істерику всім учасникам. Сьогодні всі мовчать.
    Ну, панове "Зенерали", розкажіть нам про тишу.

Генерали на нас образилися, але визнали, що "стрИлялі".

Станом на 13:00 год.: 7 обстрілів (2 - міномети, 2 - снайпер, 1 - кулемет, 1 - АГС і 1 - щось велике, понад 120 мм). По всій лінії. Про втрати поки що даних немає.

А тим часом:
    Закінчився шостий "неробочий день" Зеленського. Шість днів вІн відсутній в межах контактної доступности звичайного рівня. Де він, чим це викликано і як довго триватиме, не повідомляється. Він думає, що він президент України. Хто він насправді - боягуз, ледар, брехун чи просто дурень, кожен вирішить сам. Але те, що ця істота - точно НЕ "президент країни", вже зрозуміло.

Вовочко, указ №293/2020 від 27 липня 2020 р. вивішений на сайті, який ожив (а перед тим був недоступний через знеструмлення), не приймається як доказ твого існування.

Вовочко, інтерв'ю скрєпоносному РБК про "нічого страшного, трошки постріляли», не приймається як доказ твого існування. Воно навіть посилило наші підозри...

Кучма все зрозумів і звалив з "Мінської групи". Поїде на Сардинію ловити рибу.

Сміх сміхом, але незграбні спроби "ОПУ" хоч якось підтвердити дієздатність Зеленського, якось насторожують. Написали, що Зеленський особисто подякував Кучмі. Де? На дачі?
    https://twitter.com/tZEinform

* Олександр Сирський, командувач Сухопутних військ ЗСУ.

• Безграмотно Безграмотно x 1
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)