Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Для лінгвіста в лапках зробив переклад:
    ТРЕД. Тільки розійшлися по своїх кімнатах. Я у своєї подруги. Тієї, яка голосувала за Зеленського. Тієї, яка тепер в ахуе, бо "я ж сподівалася". Тієї, яка тепер не піде на вибори. Справа в тому, що приїхала я, а до старшого сина приїхала компанія друзів
    Про політику вирішили не говорити, але ... Воно ж мимо не проходить. Закрутилося. Я задала питання: ти б проголосувала так само бездумно, якби тобі запропонували вибрати директором клініки, де ти працюєш, прибиральницю? У пориві захисту вона брязнула: "так!".
    Далі я сиділа тихо і мовчки попивала холодне вино. Опонентів у неї було аж п'ять - син з друзями. Підсумком розмови була фраза сина: мама, знайди в собі мужність визнати, щоб твоєму виборі цього зеленого виродка винна ти, а не весь навколишній світ.
    Чесно, я викурила аж пів пачки сигарет, щоб не втрутитися в цю битву. Я насолоджувалася. Насолоджувалася тим, як її змусили зізнатися, що вона зробила ідіотський вибір. Причому вона навіть не відразу зрозуміла, де пробили її оборону. Молодь нині розумна. А тепер ми йдемо спати.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Якщо від мене культурна незгода чи аргументоване заперечення? Тема не для того, щоб читати простирадла копіпасти чорноволохів і хлопати ухами.

• Тупо Тупо x 1
  3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Перебільшуєте, батєнька. Не все так, хто із "вати" вибирав Зеленського як "менше зло", тепер перекинувся до Бойка.

• Тупо Тупо x 1
  4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Lanktocha, а Ви за кого будете голосувати на наступних президентських виборах?
    Бо я поки що хочу голосувати за Юлю.
    Хіба би Вакарчук балотувався, то ще подумаю...

5. До Бойка перекинувся ти. А може і ні. Ти там весь час пасся

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  6. Правильно, циган, голосуй за юлю. Вона хоч гречки'мо підкине. Від славка не дочекаєшся, скупий.

7. ТРЕД. Тільки розійшлися по своїх кімнатах. Я у своєї подруги. Тієї, яка голосувала за Зеленського. Тієї, яка тепер в ахуе, бо "я ж сподівалася". Тієї, яка тепер не піде на вибори. Справа в тому, що приїхала я, а до старшого сина приїхала компанія друзів
    Про політику вирішили не говорити, але ... Воно ж мимо не проходить. Закрутилося. Я задала питання: ти б проголосувала так само бездумно, якби тобі запропонували вибрати директором клініки, де ти працюєш, прибиральницю? У пориві захисту вона брязнула: "так!".
    Далі я сиділа тихо і мовчки попивала холодне вино. Опонентів у неї було аж п'ять - син з друзями. Підсумком розмови була фраза сина: мама, знайди в собі мужність визнати, щоб твоєму виборі цього зеленого виродка винна ти, а не весь навколишній світ.
    Чесно, я викурила аж пів пачки сигарет, щоб не втрутитися в цю битву. Я насолоджувалася. Насолоджувалася тим, як її змусили зізнатися, що вона зробила ідіотський вибір. Причому вона навіть не відразу зрозуміла, де пробили її оборону. Молодь нині розумна. А тепер ми йдемо спати.

• Баян Баян x 1
  8. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Класс!"Какаяразніца".Бггггг

9. MayorMayor

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Авжеж (жартую).
    Я з ними не ношуся. Просто інколи показую (для сторонніх), в чому ті перераховані неправі (інколи це називають словами "макаю в сцяки").

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Безграмотно Безграмотно x 1
  12. MayorMayor

Зеля- дурак.Его ничему не учит опыт чужих.Непременно нужно самому наступить на грабли, и, получив по хлебальничку, размазывать потом по мордочке слюи и сопли.

13. Good man

Good man Обычный человек

Сколько борщеварочек на видео и все на нашу похожи.

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А не ти, Бехло, сцяв паром від вальцманутої мусарні пару років тому?

• Тупо Тупо x 1
  15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дивно, Брехло...
    Я пишу з Донецької області, а " Патріоти" з Харкова...
    А чого не з зони проведення ООС?
    Може вони такі самі поцреоти, як і ти, Брехло?

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. За шість з половиною років війни з російським окупантом Україна здобула багато перемог, в багатьох українських містах і селах знову замайорів український прапор.

В цій історії були й сумні і трагічні сторінки.

І мова, на жаль, не тільки про Іловайськ та Дебальцеве, про які так люблять говорити, точніше маніпулювати смертями, особи, що є об'єктами неперебірливих інформаційних зносин з російським ворогом.
    Українці помирали, захищаючи свою державу.

На превеликий жаль, за звільнення України від російського окупанта доведеться заплатити ще багатьма життями.

АЛЕ:

Навіть в найтрагічніших моментах визвольної війни, український воїн мав право і можливість захищати себе і не кидати свого побратима в сірій зоні.

І це вперше за всю війну, з 27.07.2020, таваріщь Зеленський відбирає в очолюваної ним армії право бачити ворога (заборонена розвідка), право захищати себе і право достойно відповісти на атаку ворога.
    Не кажучи вже про покарання в разі відкриття вогню не за правилами.

Відтак, відібравши у війська можливість адекватно захистити себе в разі ворожого наступу, з 27.07.2020 таваріщь Зеленський стає спільником російських окупаційних військ і кожна смерть військового на фронті буде спричинена в тому числі його діями.

Бо, ще раз нагадаю, він відбирає у війська «очі» і зброю.

Заради чого?

Заради примарного «міру»?

Мир може настати тільки в одному випадку — коли російське окупаційне військо, під впливом всіх можливих факторів покине українську землю.

Але замість того, щоб всіма своїми діями проводжати окупантів з української землі, Зеленський найбільше прагне зустрічі з їхнім головнокомандувачем, військовим злочинцем.

І це прагнення до зустрічі, схоже, вже стало самоціллю, в жертву якої готові приноситися життя українських військових.

Тому, цьому товаріщу і його діям, діям його спільників (що будуть забороняти військовим захищати себе) дасть оцінку як історія, так і закон.

Спільник російських окупаційних військ

• Безграмотно Безграмотно x 2
  17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, назвіть хоча б один фактор.
    Тільки не треба щось на кшталт "Зеленського усунути, Порошенка поставити". Цей фактор уже був при владі, але російське окупаційне військо за п"ять років не покинуло українську землю.

Взагалі те, що Ви перепостили дуже нагадує класичне "ді ерсте колонне маршірт, ді цвайте колонне маршірт".

Путіну вкласти тисячу-другу бурятів в донецьку землю, щоб не виходити з неї - як два пальці об асфальт. Стільки ж приблизно загине і українців. Отже, силовий варіант не підходить. Залишається дипломатичний. Чим Зеленський і займається. Поки Ви та Вам подібні з люмінієвою шаблюкою скачете по дивану. Такі грізні, такі грізні... Пір"я у декого дибом.

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  18. MayorMayor

О погибшем разведчике от того, кто в курсе.Ждем "тупо и безграмотно" от вора-Васяна.

ти трохи не розумієш як би то мало відбуватись. піти забрати знайшлось багато кого. але піти забрати развєдоса в конкретно тій ситуації - то ціла операція із задіянням розвідки на кількох рівнях, арти і як мінімум взводу-двох морпєхів. бубачка же через хомчака дало наказ по всім рівням і родам "проста пєрєстать стрєлять". командири бригад отримали наказ, командири батів... а щоб задіяти арту - треба виходить на командира бригади, а тому треба або дозвіл генштабу на операцію, або нєучтьонки по снарядам десь так на півбоєкомплекту артбатареї як мінімум. послать пару взводів морпєхів - знову ж таки або наказ, а бо нєучтьонка по паливу/бк і т.д. але допустім нєучтьонка є, є і ряд інших компонентів - операція із задіянням артбатереї-другої і пари взводів - це шухєр рівня якщо не Мар'їнки то десь близько. що далі - розслідування і трибунали командирам всім рівнів. бо наказу ослухались. наказу НГШ і ВГК. мало того бубачка міг би лічно домовитись за евакуацію - із 3,14дарасами з тої сторони і виділити прикриття для евакуаторів. но НІТ.
    так що як не крути - а цей загиблий від обезвожування развєдос - на совісті бубачки. і за нього запитать треба окремо. із окремою пательнею в пеклі.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  19. MayorMayor

Васян, "воен", в том то и дело, что ты сутками висишь в инетике.Когда ты "воюешь"?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)