Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. prius

prius Well-Known Member

Гандоша ти не цілував вазєліна ми вже це знаємо, ти в нього відсмокчуєш із задоволенням

• Тупо Тупо x 2
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зрозумів.

:))):))):)))

ніфіга не зрозумів.

3. View: https://twitter.com/13Hellis_13/status/1287152876243034115?s=19

ТРЕД. Только разошлись по своим комнатам. Я у своей подруги. Той, которая голосовала за Зеленского. Той, которая теперь в ахуе, ибо "я ж надеялась". Той, которая теперь не пойдет на выборы. Дело в том, что приехала я , а к старшему сыну приехала компания друзей
    О политике решили не говорить, но... Оно ж мимо не проходит. Закрутилось. Я задала вопрос: ты бы проголосовала так же бездумно, если бы тебе предложили выбрать директором клиники, где ты работаешь, уборщицу? В порыве защиты она брякнула: "да!".
    Дальше я сидела тихо и молча попивала холодное вино. Оппонентов у нее было аж пять - сын с друзьями. Итогом разговора была фраза сына: мама, найди в себе мужество признать, чтобы твоём выборе этого зелёного уродца виновата ты, а не весь окружающий мир.
    Честно, я выкурила аж пол пачки сигарет, чтоб не встрять в эту битву. Я наслаждалась. Наслаждалась тем, как ее заставили признаться, что она сделала идиотский выбор. Причем она даже не сразу поняла, где пробили ее оборону. Молодежь ныне умная. А теперь мы уходим спать.

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, мені дуже сподобалося, що Ви в якості аргументів навели пост якоїсь кацапської алкоголічки.
    П"є шмурдяк, палить цигарку за цигаркою в присутності дитини і варнякає про політику. Ваш, Хомчине, рівень інтелекту.

Ви базікання п"яної баби виставляєте як доказ того, що не слід було голосувати за Зеленського, а за Порошенка?

Останнє редагування: 26 лип 2020
  5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Українці роблять те що хочуть.
    Що хочемо - те і маємо.
    А кому не подобається - хай міняє президента. Он, можна в Білорусь чи рашку перебратися, і там вибирати на свій смак;

Так що все норм:good:
    Починаймо кожен з себе.

зі

Доброго ранку всім.

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

доброго ранку!

• Подобається Подобається x 2
  7. medwedo berlogsoni

Доброго ранку!
    У мене пропозиція: Давайте не вживати слів, подібних до того епітета, яким Ви назвали Порошенка, за те що розмовляв-хихикав з Путіним.
    Тому що Пріус від радості, що і Ви вживаєте такі слова як і порохобидло, аж підскочив від радості, вхопив стільця і пішов танцювати по кімнаті "шивертом-вивертом вальса" (с).

Давайте, на відміну від порохбадилля, до таких слів не вдаватися. Щоб не думали, що ми можемо опуститися до їх рівня з їх лексикою.

Я, в усяому випадку, намагаюсь себе останнім часом контролювати. Хоча іноді хочеться таке загнути, таке загнути!

Як стверджує один японець "Хто може більше, може і менше"

Тобто, зрозуміло, що Ви, будучи освіченою жінкою, здатною мислити і розбиратися об"єктивно, запросто можете вживати і примітивну лексику, до якої вдаються Пріус, Мих, Хомчин, Майори. Але моя порада - не опускатися до їх рівня. В крайньому разі - намагатися стримувати себе.
    Лайка, мат, дурні фотожаби, які вони перепощують, "мочє-половая" лексика, до якої так любить вдаватися майормайор - хай то буде візитною карткою порохоботів.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Згоден, крім винятків: оранжоїди, свинорилий і Вальцман.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І коли і де я хвалив Зеленського?
    "Тупо" що мало ймовірне припинення вогню на Донбасі?

10. Gyppsy

Ну а я шо казав: @medwedo berlogsoni записався в якусь секту :)))

То мусет котрийсь з Толстих заповідав непротівлєніє злу насілієм, нє?

Ой, @medwedo berlogsoni, ті Ваші кацапські єфрємови, невзорови і толсті з шендеровичами такому навчуть, що будете смолу возити, а не воду :)))

навчать

11. medwedo berlogsoni

Ці слова можна вживати в будь-якому оточенні. Навіть коли поряд малі діти чи жінки.
    Деякі слова, що вживаються майор-майором, припустимі не в кожному товаристві.

• Тупо Тупо x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

А "йдіть до сраки" - можна? Ну щоб вже чисто бути схожим на Вову-вождя зебобіків?:))):))):)))

13. medwedo berlogsoni

Вираз має бути оригінальним і дотепним.
    Наприклад, Невзоров у якомусь ролику сказав:
    "Вор должен сидеть в Кремле! Ой, извините, я оговорился. Надо было - вор должен сидеть в тюрьме."
    Оце - я розумію. А Пріусовське "солодка парочка" до місця і не до місця, ніяк не дотепність не тягне. Штамп, що вже мільйон раз повторювався іншими, до нього.

• Тупо Тупо x 1
  14. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, бачу, що Ви таки і справді у Пріуса на підтанцьовці :)))

зі

а попри Вас і я його пару раз згадав
    Нічо, хай там крутиться;

15. medwedo berlogsoni

Я його рятую. Йому там серед ірокезів і команчів ой як важко!

• Тупо Тупо x 1
  16. Gyppsy

А шо, Ви і справді пішли в якусь секту? о_О

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. medwedo berlogsoni

А чо?

А якщо серйозно, то мене Мартіні "вихрестив". Він мені зробив зауваження за грубість. Я там діаметрально процитував матюки деяких порохоботів. Бо накипіло. А потім подумав: Чому я буду опускатися до рівня Хомчина, Пріуса чи Майора2 з їх лексикою?
    Адже якщо двоє обкладають один другого ..ями, то зі сторони вони нічим не відрізняються.
    Тому я вирішив до всіх до них звертатися на Ви і без матюків.

Якщо я, наприклад, спокійно, без матюків реагую на допис Хомчина, де він перепощує про те, що "зеленій" владі МВФ ніколи не дасть кредитів, причому реагую конкретними фактами, вказуючи, коли і яку суму МВФ дав Україні, то це для стороннього спостерігача буде більш переконливо, ніж якби я назвав Хомчина долбодятлом, як він себе колись раніше, до речі, і сам назвав.

Коли я питаю Пріуса, що конкретно в моєму дописі про вітро- та сонячні електростанції не так, а він мене обзиває, то чому я маю його обзивати? Адже я тоді опускаюся до базарної сварки. Зі сторони тоді обоє рябоє.

Десь так.

• Тупо Тупо x 1
  20. Gyppsy

Йой, а чо Ви сі так носите з тотими пріусами, хомчинами і майорами2?
    Ви трохи мазохіст? ;

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)