Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Кацалапий вже й збрехати не може.
    Як так виходило при попередній владі

View: https://twitter.com/hu_lviv/status/1286951958545408002?s=09

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Гройсман дотягнув з ринком е\е до самісінької своєї відставки. Напевне, щось знав).
    Хто тверезо дивиться на економічні процеси - той розуміє, що в економиці зробити круті зміни до кращого неможливо. Хіба що організувати масове голодування на рік-два. А якщо прийняти такі закони, з корупційною підкладкою, на користь такого могутнього олігарха, як Ахмєтов, то тим більше.

• Тупо Тупо x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви хотіли сказати, що "стимулювати Ахметова"? Тобто, купувати у нього електоенергію по 5 гривень, а продавати населенню по 1 гривні?
    А звідки брати різницю в 4 гривні?

Группа нардепов хочет признать “зеленые” тарифы неконституционными

Не тих стимулювали. Стимулювати потрібно було людей у віддалених селах Карпат, а не Ахметова, який під шумок продажу вітрової електроенергії продавав електроенергію зі своїх вугільних електростанцій. Його ніхто не збирався контролювати.

• Тупо Тупо x 1
  4. Що це було. Я думав то планктоша написав. А ніть. Сама прохвессорша. Бідні діти з такими прохвессоршами

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

6. medwedo berlogsoni

Хомчине, я Вас офіційно посилаю, самі знаєте куди, зі своїми твітерами. Я твітерів не читаю. Скажіть своїми словами.
    І заодно, як у Вас так вийшло, що Ви перепостили того Левіна стосовно МВФ, після того, як МВФ уже виділив гроші.
    Тарифи, які були розписані ще за часів Гройсмана-Порошенка, для української економіки просто непідйомні. Найвищі в Європі.

Навіщо купувати електроенергію у Ахметова по 5 гривень за кіловат? Можете пояснити? Звідки брати гроші на погашення різниці, бо населенню електроенергія продається по гривні шістдесят? Можете своїми словами пояснити?
    І не цвірінькайте тими своїми твітерами.

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. Я дальше не розумію причому тут зелена енергетика

View: https://twitter.com/hu_lviv/status/1286951958545408002?s=19

При попередникам всім мішала формула Ротердам+. Відмовилися, але змушені повернути. Виявилася найвигіднішою. При попередниках розвивати зелену енергетику, а енергоатом був в прибутках. Прийшов віслюк і в прибутку віслюк і коломой. Так хто винен, зелейоби?

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я хотів сказати одне:

Платили по 5 грн. і вистарчало. І зелена енергетика розвивалася. В кожній країні стимулюють зелену енергетику.
    А зараз, злодіїв, бариг "нема" і грошей нема.

І мене не цікавить, ні Ахмєтов, ні Коломойський, ні інші. Мене цікавить куди подів гроші уряд і президент.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

У нас в селі 5-й день проблеми з електрикою. Говорив з головним інженером РЕМу. Чому? Адже люди платять.
    Люди то платять, але зайдіть на склад,- сказав інженер,- у нас нас нема навіть куска кабелю для ремонту, - всі гроші забирають власники обленерго, а ми працюємо не з матеріалами, а з гавном. Тому все на соплях.

Те саме з зеленою енергетикою. Були господарі - платили зелений тариф і енергетика розвивалася. Прийшли хапуни, бариги та неуки, тому грошей вже нема. Що вас дивує?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви дійсно, я чув, щось там викладаєте у навчальному закладі? Судячи з ваших дописів, то ви можете викладати хіба що плитку.

• Тупо Тупо x 2
  11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Може вам, батєнька, ще совок повернути? Тоді електрика була ще дешевшою, а враховуючи середні зарплати, можна було збільшити тариф.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. medwedo berlogsoni

Миху, друже, вистарчало, бо було мало електро і вітростанцій.
    А після того як гройсмани ухвалити дуже вигідний закон (для стимулювання Ахметова) про зелену енергетику, туди ломанулися всі, набрали кредитів накупили обладнання (про це писалося), а зараз із ними держава повинна розраховуватися. Тому і збитки.

Такий простий приклад (умовний, щоб було зрозуміло)
    Допустимо, одна вітроелектростанція, яка виробляє за тарифом 5 гривень один мегават енергії. Щоб купити у неї електрику, потрібно заплатити 5 тисяч гривень. Такі гроші державі знайти легко.
    А тепер припустимо, що вітроелектростанції виробляють тисячу мегават енергії. Тоді державі потрібно заплатити за неї уже 5 мільйонів гривень.
    Уловлюєте думку? При Гройсману було мало електростанцій, з компенсацією справлялися. Зараз понаставляли значно більше, і з компенсацією проблеми.

Конкретні цифри можете самі пошукати, або спитати у знайомго з РЕС.
    Збільшилась кількість "зеленої" електроенергії - в стільки ж разів збільшилося навантаження на державну кишеню в плані компенсації.

• Тупо Тупо x 1
  13. Бреше і не червоніє. Зелена -дорого, атомна - дешево. Складаємо до купи, ділимо. Маємо середню ціну. Прийшли зелейоби. Атомну нафіг. Центренерго коломоя закупляє в кацапів і перепродує. Атомна стала. Пішов дисбаланс.
    Хто винен? Порошенко. Профіт. Задурили мозги виборцю. Заробили гроші.
    Ахметова возбухнув. Окей. Піднімаємось тариф. Ахметова задоволений.
    Хто в програші - зелейоби. А чому? Тому що довбойоби. Так і живемо.

Останнє редагування: 25 лип 2020
  14. Касательно мучительной смерти раненого солдата, пока его президент и главнокомандуюший бухал с пацанами с кривога рога.

Я никогда не боялся воевать. Я точно знал, что РВП, батальонные, разведосы вытащат в любом случае. Хотя бы ботинки от меня. Один раз я полусонный десантировался из эвакуатора в броне, неверно расслышав команду. На скорости пятьдесят. Катился по асфальту и будякам, громыхая арманентом до забора шо скарабей. Командир подтвердит. Прости, коммандер, реально завтыкал.

Кажется я даже не проснулся.

Они вернулись с фарами по простреливаемой улице, чтобы подобрать. Пизды я получил грандиозной, но понял что тебя не бросят никогда. Это исключено. Каким бы ты не был, ты всегда не один. Тебя вытащат даже если придется нарушить все договоренности и вывести танки. Авианосцы, звезду смерти и бубонную чуму..

Ты украинский воин на конституционной защите Украины, тебя дома мама ждёт, и родная армия не торгуется за твою жизнь, а сразу ходит с козырей. За любого. Даже если потом тебя повесят. Но только свои.

Фокс сорок километров проходил по стремным дорогам, потому что правосек спину потянул. Ну а шо делать, это наш пацан, и нет другой медицины кроме нас. Из резины колес потом пули доставал. Но он точно знал, шо если с ним что то случится, то правосеки выжгут все в радиусе орбиты Меркурия, и спать не будут, пока не поквитаются.

Из за этой круговой поруки мы и вламывали пизды ракам, которые приехали отработать ипотеку каждый сам за себя.

Зелёная лепра старательно доводит нашу армию до уровня советской, где на бритых черепах пишут зубной пастой "Дагестан" и учат мыть зубной щеткой сортиры.

Причем главнокомандующий в бронежилете задом наперед четыре раза не получил повестку. Он её ещё четыре раза не получит в том Израиле, куда сьебется как чистокровный поляк. Мама Рима скажет - всьо, Вошка, нацарювали на старость, пора делать отсюдова ноги, пока менты не накрыли.

Все, к чему эта мартышка прикасается, превращается в говно. Даже такие нерушимые вещи как воинское братство и безусловный примат спасения побратима, прошитый на уровне биоса. Оно девальвируется. Нахуй его вытаскивать, все равно умрет, а бабы ещё нарожают. Этот наляканый криворожский пиздюк делает нас россиянами быстрее, чем сам Путин.

Он бросил своего солдата умирать и поехал на корпоратив бухать. "А шо такое, я должен только маме Римме, а вам я ничего не обещал. Дякаю, дуже дякаю, ваш верховный главнокомандующий. Курить есть шо? А если найду?"

Я полевой медик и знаю цену страданиям солдата. У меня одно пожелание головокомандующему.

Шоб ты подыхал блять четыре дня на жаре в степи без воды с вывернутыми кишками.

Тут все ровно, что посеял, то пусть пожнет сам. Я не желаю ему зла. Я желаю ему того же, что он желает мне. Это же справедливо? Или нет? Или жизнь игривого московского пидараса в лосинах и на каблуках теперь дороже жизни украинского воина в броне и с оружием?

Дякаю, дуже дякаю. Цікаве питания.
    Svyatoslav Volkov

15. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Мих, а шо, Вам зараз не вистарчає? о_О

Потерпіть - скоро буде знову вистарчати ;)

• Подобається Подобається x 1
  16. Коли Шмигаль вам бадьоро рапортує, що Енергоатом (суперприбутковий при минулій владі) дає щомісяця мільярд гривень збитків, ви, головне, не співставте це зі зниженими рік тому тарифами на електроенергію для Бені та його ж імпортом вугілля з Росії, зі спеціальними умовами для підприємств Ріната й Пінчука і, головне, з приходом до влади чесного простого хлопця Голобородька, котрий їм ці умови забезпечив

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лаптоша, вирішив блєснуть тупизною?
    Не зле вийшло.

• Тупо Тупо x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. medwedo berlogsoni

Пріусе, я таке написав, а Ви поставили "тупо". Виникає питання: Ви - ворог людей, що проживають у Карпатських селах, чи просто ідіот?

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)