Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. prius

prius Well-Known Member

Та то він як завжди тупість свою показує одразу стрілки переводить,

• Безграмотно Безграмотно x 1
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Зібрались, дійсно "Яке їхало - таке здибало".

Перед тим, як тикати пальцем на когось і когось критикувати, чи ідеальною була влада, яка тепер збанкрутіла влада?
    Ну так, Галетей не заслуговує критики, де його обіцяний парад у Севастополі?

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Де особистий контроль віслюка? Чи він був в тому, щоб не дай бог не спасли наших хлопців?

• Тупо Тупо x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Колись за таку брехню прийдеться відповідати. За кожне слово та звинувачення.

5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Цены на электроэнергию могут быть подняты на 50% с 1 ноября текущего года
    Таковы расчётные предложения национального регулятора (НКРЭКП), которые обсуждались сегодня на совещании в Секретариате Кабмина.
    Ситуация с тарифами возникла из-за принятого законопроекта №3658

А классно бубачька обрезанным по губенкам "мудрому нариду" водит.Бггггггг

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

7. Головна » Новини

24 Липня 2020 22:15

Спецназ отримав особистий наказ президента Володимира Зеленського не вирушати на пошуки розстріляних евакуаційних груп на Донбасі.

Про це в ефірі "Прямого" розповів волонтер, радник п’ятого президента України Петра Порошенка Юрій Бірюков.

"Коли розповідають про те, що президент Зеленський тримав щось там під особистим контролем і відправив туди аж якого генерала Хомчака, в цей же момент дві групи спецназу сиділи в розпорядженні 137-го окремого батальйону морської піхоти і чекали дозволу вийти і забирати тіла, і шукати поранених. Вони чекали дозволу. Їм було дано прямий наказ не висуватися. Ось в цьому був "особистий контроль" Володимира Олександровича Зеленського. Це факти. Я не буду називати прізвища бійців спецназу, але я знаю по прізвищах, хто і де там знаходився. Так що, розповідати ось цю всю єресь дуже красиво, коли неможливо озвучувати факти, в тому числі прізвища", підкреслив Бірюков.

"Я просто практично похвилинно знаю всю цю історію і знаю прізвища бійців, знаю спецназ, знаю контрснайперів, які сьогодні, наприклад, розпорядженням генерала Ганущака - це заступник командувача Операцією об'єднаних сил - з фронту прибрані всі групи контрснайперской боротьби", - додав Бірюков.

8. Питання до зелебобіків

Літак МАУ був збитий в Ірані ракетою - результати розшифровки самописців

Нагадайте мені, а що там ваша бубочка верзла, відразу після падіння літака?

Электроэнергия для населения должна быть дороже, цены нужно поднять – Гетманцев

Придурки, а шо - шари не буде? Какжіж так?

Зеленський взяв під контроль проблему "міграції" закарпатського сміття до Угорщини

Як вам цей кантральор? Катралірує?

Соцпомощь значительно сократят и получат ее не все.

Вам дєнєх нє нада - вам жеж бубачка свєтіт?

• Тупо Тупо x 1
  9. prius

prius Well-Known Member

Гандоша хоч ітупий а як файно про себе кацалапого і алкаша написав, молодець гандоша

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ціни на електроенергію піднімають саме завдяки Порошенку-Гройсману, які, будучи при владі, встановили на десять років наперед закупівельні ціни на кіловат "зеленої" електроенергії по 15 гривень. Завдяки цьому у держави накопичилися мільярдні борги, які потрібно погашати, інакше всякі там ахмєтови подадуть в міжнародні суди і стовідсотково відсудять ті мільярди.

Я наводив конкретні цифри і посилання. Розумні люди розбираються в ситуації і розуміють, в чому справа. Дурні порохоботи лише крутять стару шарманку.

• Тупо Тупо x 1
  11. medwedo berlogsoni

Майоре, хочете сказати, що по Ваших особисто губах нічого не було проведено? Я вже залишаю за дужками Ваше явне хамство, яке проявляється у ставленні і до українського народу, і до українського Президента.
    Тут так: Або Ви - кацап із-за поребрика, тоді Вас за ці слова (і не тільки) слід банити, або Ви - не представник українського народу, а щось із парнокопитих.

Ви розібралися, що таке законопроект № 3658? Це - закон саме про зниження тих захмарних тарифів на зелену енергію, які були встановлені за часів Порошенка: по 15 гривень за кіловат на найближчі десять років.

Закон було ухвалено, але дівчинка Ганна Скороход (нардеп) з якоїсь причини заблокувала його підписання. Причини незрозуміли.
    Подписание закона о снижении "зеленого" тарифа заблокировано

Чому вона вирішила на деякий час заблокувати підписання постанови, можна лише догадуватися. Адже олігархам кожен день відтягування підписання приносить додаткові мільйони. В тім числі - і з кишень порохоботів. Так що незрозуміло, чому вони радіють.

Зрозуміло, що її, Скороходихи, постанову розглянуть, підписання закону розблокують, і закон підпишуть, але за кожен додатковий день олігархам накапає. Борги перед ними зростуть, і дійсно, народу доведеться розраховуватися. Із кожної кишені гроші перекочують дружбанам Порошенка, та й йому самому.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Із цих слів ясна вся суть.
    Сказала чия людина і на чийому каналі?
    Коментар Порошенка - не стільки піклування над простим народом, скільки мстивість та жаль за втраченою владою.

• Тупо Тупо x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

R.I.P.

Сержант Журавель
    Герой, смерть якого "проконтролював" зеленський.

15. medwedo berlogsoni

Миху. За часів Порошенка на "зелену" електороенергію встановили ціну 5 гривень за кіловат. Де державі брати гроші, щоб купувати цю електроенергію по такій ціні?
    Тільки без смайликів, а своїми словами.

А тепер дивимося, кому належать сонячні і вітрові станції, на яких, з подачі попередньої влади, електрику потрібно закуповувати по 5 гривень за кіловат?
    Дешевую атомную электроэнергию заменили дорогой возобновляемой и тепловой генерацией — СМИ

Хто той благодєтєль, який встановив такі високі тарифи на закупівлю електоенергії у Ахмєтова?
    При кому були встановлені такі високі тарифи?
    Зеленый тариф в Украине для населения и юридических лиц: цены, проблемы в 2020 году
    На 2019 рік тарифи КИМ ВСТАНОВЛЮВАЛИСЯ? ЧИЄЮ ВЛАДОЮ???
    Нагадаю сміхуну, що "Слуги народу" сформували свій уряд лише в другій половині 2019 року, коли тарифи були вже встановлені.

Зараз потрібно розраховуватися за борги, які набігли, завдяки високим тарифам, встановленим попередньою владою. Коли Порошенко був президентом, Гройсман - прем"єром, а більшість у ВР - сформована БПП та НФ.

Останнє редагування: 25 лип 2020
    Reason for edit: И
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Все дуже просто.
    За попередню владу вистарчало грошей, щоб платити по 5 грн. і стимулювати зелену енергетику. Ну а зараз треба класти гроші в кишеню і тут не до стимуляції.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну да, ну да.... стара пісня: винні папєрєднікі.
    При папєрєдніках якогось біса економіка росла, а при теперішній владі - падає, НО винен Парашенка.:)))

Єдине, що може нинішня влада, це друкувати гроші. побачимо, як довго це триватиме.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)