Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Вітаю, брехливий зебуїн знов збрехав!
    Він зі властливою всім зебуїнам та їх президенту підступністю та брехливістю написав що я не сумніваюсь що розмова мала місце.
    Буду дуже вдячний брехливому medwedo berlogsoni, якшо він процитує мій допис, де я стверджував що не сумніваюсь в факті розмови.
    Але він не процітує, тому що він брехло. Чи не так, medwedo berlogsoni?

• Подобається Подобається x 1
  2. Blaberus

Розкажить про це Саакашвилі.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви от спростуйте:

Медведо косолапенко

4. prius

prius Well-Known Member

Гандоша ти кожен день в переулку дістаєш в рило, получиш а на наступний день знов ідеш в переулок получати в рило, бо ти є гандоша

• Тупо Тупо x 1
  5. prius

prius Well-Known Member

Головне що ти разом з гандошею тупі

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. prius

prius Well-Known Member

Гандоша ти у Львові дивишся телебачення днр???? То ти гандошка є сєпар?

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  7. Good man

Good man Обычный человек

Вот впервые соглашусь с прелставилем слуги народа. Для человека, чей духовный и нравственный уровень таков, чтобы оскорблять свою однопартийную коллегу сосной, потом лгать о фейке, а потом утверждать, что фейком может назвать только дебил, вот для такого человека Зеленский это духовный лидер.

8. Good man

Good man Обычный человек

Планктоша это сферический конь в вакууме из палаты мер и весов. Он в 50% хвалит Зеленского и в 50% ругает Порошенко, но при этом он не за Зеленского и не против Порошенко. От такого Шредингер в своём гробу просто крутится с фантастической скоростью.

• Тупо Тупо x 1
  9. Good man

Good man Обычный человек

Ты женщина! Ты сколько обсуждала откровенное унижение женщин от главы партии Зеленского?!! Ни разу ничего не сказала.
    Ты мать. Ты сколько обсуждала откровенное оскорбление детей от главы комитета парламента от партии Зеленского? Ни разу ничего не сказала.

А тут вдруг захотела высказаться. Да любая женщина и мать за себя и за своего ребенка и с Порошенко и с Зеленского живьём кожу сдирать будет. А у тебя тишина. Зато про плёнки Порошенко тут же высказаться захотела. Ты двуличная уродина. И это не моё мнение, а доказанный факт.

10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Так навіщо Порошенко просив Путіна таким холуйським способом: якшо буде ваша ласка? Без мила влізав в дупу?

• Тупо Тупо x 1
    • Баян Баян x 1
  11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Пріусе, я пересвідчуюся, що Ви таки - тупий чоловік. Святим письмом непросвіщенний.
    В Ютьюбі можна подивитися весь світ. Наприклад, Непал (є така країна в Азії)

• Тупо Тупо x 1
  12. Blaberus

Чому зебуїни такі дурні?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Цікаво, за логікою порохоботів, якщо вона у них є, термін "зебуїн" стосується противсіхів чи хто у якості "меншого зла" проголосував за Порошенка, але для перемоги цього не вистарчило, у закономірному програшу він трагедії не зробив, не посипає голову попелом і не кидається з піною із рота на незгідних?

КоронаПРІУС, перед тим, як гавкати до когось, треба дивитися на себе, саме то, дуже культурне і дуже розумне?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не вірю, що ці записи є правдиві. Але подивіться дату. Порошенко намагався полагодити конфлікт дипломатичним способом.
    А коли йде дипломатична розмова, то там мусить бути етикет, чи ви як уявляєте собі дипломатичні переговори, типу, як на ЛФ, дурак - сам дурак?
    Так, часто треба себе принизити, щоб виграла справа. Проте, коли дипломатія не допомогла, Порошенко все робив проти Росії і Путіна, там нема сумнівів.

15. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

мене теж це дивує.
    Вибрати президентом блазня, який прирівнював Україну до проституки і грав членом на піаніно - це просто дно.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

шеф Васілія.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)