Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Мих, то що пасажирський літак залетів над ОРДЛО, спасибі, що сказали.
    А я про інше. Як вам здається, навіщо Порошенко казав Путіну "якщо буде ваша ласка"? Нащо Порошенко в 2015 році, після котлів і великої крові наших добровольців, стала потрібна ласка Путіна? Він не намилював, часом, тухлі до Ростова, як Янек?
    Це ж страшне, Мих.

• Тупо Тупо x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тема про пасажирські літаки, яким треба обминути грозовий фронт, а для цього - змінити маршрут, обговорювалася рік тому.
    Российский самолет пустили в воздушное пространство Украины

У Вас є інформація, чому цей російський пасажирський літак пролетів над Україною? Той літак рік тому пропустили львівські диспетчери в зв"язку з тим, що виникла ситуація, передбачена міжнародними угодами?

Я, наприклад, не знаю, можливо, тут також це було пов"язано з оминанням грозового форонту. І Ви не знаєте? Ви тільки підхватили те, що летіло з одного вентилятора, і кинули на свій вентилятор.

• Тупо Тупо x 1
  3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Головне, подякуйте кловунові. Точніше, тому бидлу яке його обрало.
    Одна розумна людина казала наступне: "Мистецтво дипломатії, це казати "гарний песик" доки не знайдеш дебелий дрючок".
    Я не пам"ятаю, хто це казав, але це казала розумна людина, а не який-небуть зебуїн.
    Тупі зебіли, напевне, вважають що досвідчений дипломат повинен розмовляти з ворогом як уркаган на понтах. Напевне, вони не знають інших методів ведення бесіди.

4. medwedo berlogsoni

Останнє редагування: 11 лип 2020
    • Тупо Тупо x 1
  5. medwedo berlogsoni

• Тупо Тупо x 1
  6. Голова партії «Слуга народу», перший заступник керівника фракції партії у Верховній Раді Олександр Корнієнко заявив, що президент Зеленський є для своєї команди «духовним лідером»...

Юрій Каракай:
    Аятолла Зеленски, духовный лидер

Львовский метрополитен:
    Элитная квартира Зеленского (Грушевского 9А) находится на расстоянии 1км от Офиса Президента. 5 минут ехать на велике. Но Голобородько гораздо комфортнее возить свою ж@пу кортежем мерседесов на госдачу в Конча-Заспу. Просто там бассейн, бильярд, сауна, солярий. "Слуга народа", чо.

Каледонія 25%гідності+75%мізантропії:
    Как по мне, то, что оно свою хату продало говорит о том, что оно не собирается в Украине потом оставаться. Боится денежки потерять, все продает и наверное выводит на счета.

Fursa Sergey:
    Украина бьет рекорды по залетам. Сначала из-за атаки на независимость НБУ пришлось отменить выпуск еврооблигаций. А потом, как оказалось, Украина не получила и деньги Мирового Банка, о выделении которых уже было принято решение. Что тоже беспрецедентное событие.

Hellis:
    ну что.... траурные венки от дома Смолия можно смело переносить под резиденцию Зеленского.

7. medwedo berlogsoni

От тут я з Вами цілком погоджуюся - з пранкером Лексусом саме так і потрібно говорити, а то ще за ногу вкусить.
    Он Мих сказав, що Пєсков про цю розмову нічого не знає. Ми з Михом не можем не вірити Пєскову.
    А Хомчин сказав, що між собою говорили пранкери Лєксус і Вован. Не вірити Хомчину - себе не поважати.
    Я також вірю Вам, коли Ви кажете, що ту тонку дипломатію по телефону вів Порошенко. Мистецтво дипломатії.

Отже, якщо все звсети докупи, то виходить, що Порошенко проявляв чудеса мистецтва дипломатії у телефонній розмові з Лєксусом.

Тема закрита. А Порошенко не подає в суд, тому, що в суд прийде Лєксус із оригінальними плівками... Перо моє випадає із рук, коли я починаю собі уявляти подальші події!

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Порох зобовязаний подавати в суд на кожну жабу, яка квакне? Нема змісту. Якщо у прокуратури є притензії, нехай подає.
    Але прокуратура не подасть. І не подасть при тому, що шукає хоча би щось на Порошенка, бо все, що подавала до того, виявилося фейком. Прокуратура повністю зганьбилася, пропонуючи в суді вибрати міри затримання, а потім визнала, що Порох не винен.
    Тому, якби то була правда, прошу дуже. А ні !!!! Тому ваша фантазія є просто вашою фантазією.

Плівки Деркача... Хто такий той Деркач ми всі добре знаємо.
    Ось воно і таке зробити - раз плюнути:

View: https://www.facebook.com/5kanal/videos/604045450519606/

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

У мене теж запитання, навіщо ви вірите ригу Деркачу?

Ясне діло, всі риги на Пороха злі. Ви теж разом з ними?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну це трохи бздьож.
    Он взяти Зеленського. Нічого не зробив для України. Ні до ви виборів, ні після, а 73% мають його за кумира.
    Тобто поважають за ніщо.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Заклинуло? Я вже до посинінь пояснював, із тих 73%, десь 35 - 40% це вибираючі "менше зло", ікону ніхто не робив.

Зауважив одну аналогію, телебачення ДиНиРи показувало, яка нерозумна українська влада, поширюється коронавірус, а пляжі в Одесі такі багатолюдні, своїм людям радять в Україну не їхати, щоб не інфікуватись, натомість, кричать, що робочий шахтарський народ ніяких інфекцій не боїться, показують натовпи на ринках у Донецьку, пляжі на Кальміусі, "курорт" Седово, не мають нічого проти поїздок у Росію, де пандемія у більших масштабах. Де логіка? Чи, точніше, її немає. Так і ви, тикаючи пальцями на Зеленського і його людей, подивіться, чи не робив такого Порошенко і його люди?

• Тупо Тупо x 1
  13. Планктошу зациклило на Порошенко.. Справжній порохобот. Ні одного посту без слова Порошенко. Оце я розумію фанат свого кумира

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Lanktocha

А як відповідати на копіпасту чорноволохів, де вічне поріняння, який зараз поганий Зеленський та просто ідеальним був його попередник?
    Використовувати термін, застосований Порошенком при таємному виїзді на Мальдіви "Петро Інкогніто"?

• Тупо Тупо x 1
  15. А я що казав. Скритий порохобот. Ні одного посту, щоб не згадати Порошенка

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. Скупий лицар
    Раніше Володимир Олександрович Зеленський, коли ще він був Голобородьком – співав на всю країну, що негарно чиновникам користуватися державним майном.
    І що він так робити не буде. А усі подібні державні об’єкти передасть дітям.
    Чиїм – не уточнював.
    Виборці плакали від такої цяці. Дружно голосували.
    Пройшов рік.
    Зеленський переїхав у Державну резиденцію у Конча-Заспу. Там на півмільйони зробили якраз ремонт. Не за його гроші. За наші, за бюджетні.
    Паралельно продав свій будинок в Іванківцях. За 13,5 мільйонів гривень.
    І коли барига Порошенко за кровні купує лікарям захисні костюми – найчесніший президент не поспішає цього робити з своїх кровно зароблених на опускалові всього українського (будинок куплений ним був ще у 2008-му..)
    Подумалось: жалко йому. Напоказ добрий, насправді – скупий.
    А потім моя думка понеслася далі. О, а якщо Вова отак думає?:

що як встануть посполиті,
    вийдуть на Майдан:
    понесеться по всім світі –
    геть в Оман!

І скупий Вова думає: а хатку то в Оман не забереш.
    Тому від гріха – краще продати. Потім вивести гроші десь в офшорку.
    З часом накупити облігацій внутрішньої державної позики (ОВДП).
    І стати кредитором держави Україна.
    От від таких своїх думок я дуже неприхильний до нинішнього президента.
    Хоча мені тут один (з двома вищими освітами, на мінуточку) сказав:
    - Чого ти пристав до нього. Законом же не заборонено?
    - Ні – кажу я.
    - А його пікетують усілякі негарні люди. Сусідам заважають. Ось він від поваги до них і валить у державний палац під державну охорону. Бо у його будинку охоронцям незручно жити.
    І тут я підступно кажу:
    - Так може треба йому вийти з відосіком до людей і заявити, що коли він був Голобородьком, то свідомо найожував людей, що він чесний і добрий і все віддасть дітям? А то унього усі засранці, крім нього.
    Один (з двома вищими освітами) розсердився на мене і пішов, сказавши, що я заздрісний. А Вова талантлівий. І культурний.
    А мені зразу в голові: «Баба-да, баба-да». І айкоси.
    Віктор Бобиренко

17. medwedo berlogsoni

Миху, Ви знову зайнялися підміною. Це у Вас, здається, хронічне.
    Гербст давав оцінку розмові Порошенка з Байденом.
    А ми з Бляберусем обговорюємо розмову Порошенка з Путіним. Бляберусь не сумнівається, що та розмова була, і то було, цитую:
    Чому Ви приплели сюди Гербста з Байденом? Чи Ви вважаєте, що Порошенко шукав і для Байдена дебелий дрючок?

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  18. Lanktocha

І далі видавання бажаного за дійсне.
    Із майданом проти Зеленського не допустіть фальстар і не дайте скористатись результатами майдану продажним політикам, які у своїх цілях до майдану примажуться!

Зрештою, які бунти під час війни проти головнокомандуючого? Путін нападе!

• Тупо Тупо x 1
  19. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Дивно що Ви мені відповіли. Бо згідно Вашому повідомленню Ви додали мене до ігнору.
    Можливо Ви змінили своє рішення, поскільки Вам потрібен голос правди, незважаючі на те що Ви зебуїн. А можливо збрехали, поскільки всі зебуїни брехливі як їхня бубочка.
    І що буде? Зебуїни будуть і далі шизувати, це їх нормальний стан.

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)