Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Как только ЗеКо в очередной раз обгадятся по уши, сразу появляются агент Деркач и ФСБ со своими плёнками Порошенко. Классический отвлекающий маневр. Тут три аспекта.
    Первый - источник не заслуживает доверия и больше никаких подтверждений нет. В век цифровых технологий, можно даже видео слепить, как Порошенко ведёт переговоры с рептилоидом с планеты Нибиру и поздравляет их с захватом Земли.
    Второй - профессия президента в том и заключается, вести переговоры. А искусство политика, извлекать из них выгоду для страны. А не видосики снимать. При Порохе страна двигалась в правильном направлении, армия укреплялась и наступала, экономика росла. Враги нас боялись, а друзья уважали. О Украине не говорили без Украины как сейчас.
    Значит переговоры он вел правильно. А как Порошенко этого добивался. Матюкая Путина, как говорит Франсуа Оолланд или поздравляя, как пытаются сказать Деркач и Верещук. Мне пох. Но президенту Франции, я почему то верю больше чем им и Пескову.
    И в третьих - это очередной пук зелёной лягушки под водой. Когда она сама смотрит на бульбашки на воде от него и радуется. 80% населения, вообще до лампочки эти тухлые записи пятилетней давности. А волнуют их зарплаты, цены, эпидемия и война.
    А с этим у Зеленского полный пипец по всем направлениям и никакие пленки его не спасут!
    Oleg Helgiv

2. prius

prius Well-Known Member

Бачу тупарю в тебе і голови вже нема, закінчиш як сивоха на лавочці

3. prius

prius Well-Known Member

Гандоша ти як відкриваєш писок то одразу смердить, стуль варги я ті кажу

• Тупо Тупо x 1
  4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Яке зле чудо в пірях.
    Ще не знаєш, як сам закінчиш.

• Тупо Тупо x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я - абстинент. Вже другий рік - тільки чай. Здоров"я не дозволяє.
    А з чого Ви взяли, що в мене немає голови? Є у мене голова, лише без пір"я. Чи Ви вважаєте, що голова має бути обов"язково з пір"ям? Як подушка? Зовсім ні.
    І чому Ви переключилися на Сивоху? Мова йшла про Саакашвілі, з яким здоровкалися за руку світові лідери. Так що стосовно Саакашвілі (і в деякому відношенні - і Авакова), то Вам пір"я голову намуляло.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Я аж спитав у Віки - А це ще шо таке??? )))
    абстинент це

Капєц, як мало я знаю... :scratch_one-s_head::blush:

7. prius

prius Well-Known Member

Тупарю світові лідери і з хуйлом ручкались і з сталіним і з гітлером то ти на них значить молишся

8. prius

prius Well-Known Member

Гандоша , дійсно про себе не знаю, а ось про тебе знаю

• Тупо Тупо x 1
  9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Все більше затяті порохоботські тролі мені нагадують Салавйова-разбойніка, гопоту Шейніна, Скабєюшку, Норкіна та їм подібних фекалій, щоденно обливають брудом Україну та українців, обзивають, насміхаються, а потім дивуються, чого РаССєюшку не люблять. Так і порохоботи дивуються, чого їх так не люблять і не мають вони підтримки, якої хочуть, а свої висказування, копіпасту чорноволохів контролюєте?

• Тупо Тупо x 1
  10. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Дивився вчора "Право на владу"...
    Які ж ці українці дебіли!!!
    Настраждаються вони ще від своєї гордині та глупоти по повній програмі.
    Сподіваюся, що коли прийде посланник божий, то всіх паразитів владних, провладних, противладних і ненависників їх гуртом буде змито, розчавлено і кинуто в пекло назавжди, щоб не отруювали світле майбутнє нового царства добра і щастя.
    Час наближається...

11. Good man

Good man Обычный человек

Говори за себя.

12. FB_IMG_1594375933298.jpg

13. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Коммунарец, шо, ще раз той час наближається?
    Тепер коли той час Х?

Ви ж вже ставили таймер до початку весни.
    А вже пів-літа на дворі. Ну і шо?

14. prius

prius Well-Known Member

Гандоша ти в кожному дописі згадуєш Порошенко, то ти є справжній порохобот ти так скрито агітуєш за нього, продовжуй

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  15. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

16. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

17. Коммунарец

Мужик, ... ну, ти пойняв)

18. Коммунарец

То був мій час, а це буде божий )

19. Gyppsy