Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Зелебобики, а шо там говно Шарий копался в говне говна бубачьки?Распедальте, а то я в говне не разбираюсь.

• Тупо Тупо x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Смішно Смішно x 1
  3. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Все норм. Так задумано.
    Колись зрозумієте, коли буде нагородження по заслузі )

Останнє редагування: 6 лип 2020
  4. Good man

Good man Обычный человек

Чего-чего? Мне кацалапый и ты весь мозг вынесли по поводу названия России и Путина. Даже после того, как я их называл врагами. А теперь, оказывается, это дешёвые школьные игры. Хоть ты и женщина, но я слишком долго терпел, имею моральное право и скажу. Какое же ты с кацалапым двуличное чмо.

5. Good man

Good man Обычный человек

Опущенец, ты на какой тарабарщине вякнул?

6. Коммунарец

:fu::fu::fu::fu::fu::fu::fu::fu:

7. Good man

Good man Обычный человек

Не помню в какой теме наш пьяница вякнул, будто не знает, что такое G7, не слышал о совместных действиях послов.
    Пожалуйста, пьянь подзаборная, смотри.

В понедельник, 6 июля, в Офисе генерального прокурора прошла встреча генпрокурора Ирины Венедиктовой с послами стран "Большой семерки" и Европейского Союза. На встрече генпрокурор рассказала иностранным гостям о ходе реформы прокуратуры и аттестации прокуроров.

Об этом сообщается на сайте Офиса генпрокурора.
    Венедиктова отчиталась перед послами "Большой семерки" о реформе прокуратуры

8. Good man

Good man Обычный человек

Слушай, ну, правда, опустили тебя, ты после этого месяц не заходил, а сейчас героя из себя строишь. Детсад.

9. Коммунарец

:fu::fu::fu::fu::fu::fu::fu::fu::fu:

10. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А на маєш...

А шо, я там також є в списку нагороджуваних?
    @Коммунарец, Ви там ближче, то може поможете, щоб мене нагородили чимось файним?
    А я вже Вам віддячуся хабаром ;

11. Gyppsy

12. Зе! і Смолій
    Отримав інсайд з самих київських верхів стосовно того, як саме відбулася відставка Смолія.
    Передісторія
    Ще коли проголосували «Антиколомойський закон», було до незвичного неясно: чому вони так швидко проголосували? І там дуже мало було тих людішек Коломойського, які голосували проти.
    Ну, фактично Дубінський + 3-4 особи.
    Тепер вже, з огляду на наступні події ясно. Це було відволікання уваги. Типу:
    «ви думаєте, що ви перемогли, або навіть не перемогли, а відбилися від нас тут? А насправді ми наступали в іншому місці».
    І тут, фактично після підписання документів з МВФ – з м’якого тиску почався шалений тиск на Смолія.
    Один пацанчік, (якого необачно вибрали люди як порядного), якому Смолій у батьки годиться, системно і свідомо принижував при сторонніх Якова Васильовича.
    Найцензурнішими висловами були «пшол вон» і «каму ти нужен?». Інше в блозі не напишеш.
    І я людям, які це мені переказували – вірю.
    Власне на травневій пресухі Зеленський і обіцяв, що вони дотиснуть Нацбанк
    Дотисли.
    Вони не стали боротися по нашим правилам. Вони пообіцяли МВФ одне, а самі зробили інше.
    Вони хочуть знищити саму інституцію.
    І скоріше за все, у них є туз в рукаві – вони через Конституційний суд відмінять і Антиколомойський закон.
    Висновки:
    1) Спіпрацю з МВФ буде припинено
    2) Зеленському будуть посміхатися, але він однозначно для європейців кідальщик і з ним ніхто не схоче мати справу;
    3) Фракція Слуг і далі сипатиметься.
    4) Коломойський досі, без будь-якої логіки має вплив на Зе! А значить має на нього компромат, інакше це ніяк не поясниш. Зе! досі на розтяжці між Заходом і Коломойським.
    І наостанок. Я не знаю чому Смолій піддався на тиск і написав заяву. За нього завжди б і у різкій формі вступилися союзники. Скажу ось що.
    У Кримінальному кодексі є стаття. Доведення до самогубства.
    У даному випадку людину довели до нервового зриву і політичного самогубства.
    Роль вбивці зіграв президент України.
    А ми думали його амплуа – лише без рук на роялі грати.
    Бач воно як. Але після цього я думаю поменшає людей, які щиро вважають, що Зеленський – порядна людина.
    Порядні люди вбивають ворогів на війні.
    Непорядні – своїх співгромадян.
    Зеленський - непорядна людина. Його порядність - міф, який треба розвінчувати.
    І це головний висновок на сьогодні

View: https://www.facebook.com/100002933584089/posts/3090305987743824/

13. Ірина Роздобутько

…одна дуже хороша, тонка, творча і інтелігентна людина, котру давно я не бачила на ФБ (думала, що вона мене видалила з друзів), несподівано обізвалась великою реплікою, котра потягла за собою дуже багато коментарів (певно, наболіло в усіх), оскільки тема дійсно, важлива. А, отже, без імен і образ – хочу відповісти тут…
    Головний посил репліки такий: чому ображають електорат Зеленського, чому весь час він, цей електорат, чує – «ВИ це зробили разом», або «Що ж ВИ наробили?», або ще щось більш образливе. І мессидж: люди не винні, не треба звалювати на них провину за нинішню ситуацію. ЛЮДИ НЕ ВИННІ. Тобто, ті, хто зробив для країні те, що відбувається зараз, виявляється, ніяк не залежить від їхньої особистої «галочки» в виборчому бюлетені. Ну, і знову – «недореформовані суди», «ліпецька фабрика» - все, що давним-давно в зубах нав‘язло і застрягло у простих людей на рівні рефлексів. Все те, що МИ РАЗОМ обов‘язково б «дотисли», якби не вбивчий для країни вибір «більшості» і РАЗОМ виправили – був би час, адже перші 5 років вся увага, всі сили були кинуті на збереження території, на опір окупантам, на волонтерство…
    Так от. Якби це писала людина неосвічена, не тонка, не «з одного тіста» -- я б змовчала. Я давно вже нікого не ображаю, так як це було в перший день після виборів, коли дійсно (але – без матюків!))) використала літературне але не дуже толерантне слово, за яке мені не складно вибачитись.
    Відчуття помилки живе в електораті ЗЕ на підсвідомому рівні – жоден в ній не зізнається. Жоден. Тому і пишуться такі «пости»: ЛЮДИ НЕ ВИННІ. Не згодна. Це дуже «радянський» (совковий) підхід. Звідки воно вилазить у молодих людей і скільки ще буде вичавлюватися з суспільства цей безвідповідальний патерналізм – от загадка))).
    Насправді мені немає діла до Зеленського – він мені не був цікавим ніколи. Ну, актор без освіти і навичок акторської майстерності, ну, успішний шоумен в очах тих, хто сміявся на концертах і тих, хто дивився телек. Ну, жахлива, РАБСЬКА, назва партії. Ну, злий жарт слави. Перебор в амбіціях. Таке буває. Не цікаво.
    А от ЛЮДИ… Так, це найбільший біль. Хоча і їх можна зрозуміти: телек, ненависть і образа, роздуті в мас-медіа, обіцянки, популізм. «Розшифровувати» це все набридло, чесно кажучи. Тому і лишаються ці три «образливих» слова: «Це зробили ви». І в цих коротких трьох словах – всі умовляння, увесь аналіз, всі статті і репліки, які писали до електорату Зе більш розумні люди, ніж я, ті хто з наукової точки зору попереджали, що буде далі. Тепер лишилося тільки це – три слова. В них все…
    Так, дівчинко, ЦЕ зробила ти. На жаль. І ти це підсвідомо розумієш – адже, як кажуть «Юпітер, ти злишся – а, отже ти не правий!». Варто нарешті взяти відповідальність на себе. Я її беру. За все. Крім того, що відбувається зараз в нашому когнітивному дисонансі. Але і за це готова взяти і робити все, що можу аби виправити хоч щось…
    …І ще – важливіше: саме ти будеш також нести відповідальність за те, якщо після ЗЕ прийде МЕ! Але я точно знаю: ти б цього не хотіла. Так що, не варто ображатися. Варто визнати – і стати ПОРУЧ.

14. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Зебилятки, таки шо там с копроматом?

15. medwedo berlogsoni

Можна. В німецькій мові є така буква
    Найпростіше - гугл перекладачем. Заходите в Гугл-перекладач, Определить язык - немецкий. В правому нижньому кутку поля вводу - знак клавіатури. Нажимаєте. З"являється поле екранної клавіатури.
    Набираєте, копіюєте, підставляєте.
    https://translate.google.com.ua/?hl...ine Biere. Trinkt man zweie - pisst man viere
    Гугл трохи невірно переклав,

• Інформативно Інформативно x 1
  16. Gyppsy

Ясно, дякую :hi:

Тільки у мене чомусь немає Определить язык, є тільки Визначити мову
    https://translate.google.com/?hl=uk...ine Biere. Trinkt man zweie - pisst man viere

)))

17. Good man

Good man Обычный человек

Дуже дякую.:))):hi:

18. medwedo berlogsoni

Це тому, що я - кацапський агент, а Ви - ні. А взагалі-то, в українській мові ще не встановилася до кінця термінологія. Одні кажуть: додаток, інші - застосунок. Можливо, що я почав користуватися Гугл-перекладачем раніше, ніж з"явився його українськомовний інтерфейс. Не знаю.
    Оте hl=uk у Вашому запиті визначає мову інтерфейса перекладача як українську. Мені ж, @hrim не дасть збрехати, як агенту Москви і околиць, зручно користуватися російським інтерфейсом.

19. Gyppsy

А чому Ви не переключите тотой інтерфейс?
    Чи Ви боїтеся втратити ниточки, котрі Вас єднають з вєлікім і могучім?

20. medwedo berlogsoni

Справа в тому, що оскільки у мене проблем із розумінням російської немає, я в частині вивчення мов послуговуюся перекладом на російську.
    От і зараз (повторяю турецькі слова, яким би це Вам не здалося дивним).
    Наштовхуюся на таке
    Не відволікайте! :)

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)