Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. …одна дуже хороша, тонка, творча і інтелігентна людина, котру давно я не бачила на ФБ (думала, що вона мене видалила з друзів), несподівано обізвалась великою реплікою, котра потягла за собою дуже багато коментарів (певно, наболіло в усіх), оскільки тема дійсно, важлива. А, отже, без імен і образ – хочу відповісти тут…
    Головний посил репліки такий: чому ображають електорат Зеленського, чому весь час він, цей електорат, чує – «ВИ це зробили разом», або «Що ж ВИ наробили?», або ще щось більш образливе. І мессидж: люди не винні, не треба звалювати на них провину за нинішню ситуацію. ЛЮДИ НЕ ВИННІ. Тобто, ті, хто зробив для країні те, що відбувається зараз, виявляється, ніяк не залежить від їхньої особистої «галочки» в виборчому бюлетені. Ну, і знову – «недореформовані суди», «ліпецька фабрика» - все, що давним-давно в зубах нав‘язло і застрягло у простих людей на рівні рефлексів. Все те, що МИ РАЗОМ обов‘язково б «дотисли», якби не вбивчий для країни вибір «більшості» і РАЗОМ виправили – був би час, адже перші 5 років вся увага, всі сили були кинуті на збереження території, на опір окупантам, на волонтерство…
    Так от. Якби це писала людина неосвічена, не тонка, не «з одного тіста» -- я б змовчала. Я давно вже нікого не ображаю, так як це було в перший день після виборів, коли дійсно (але – без матюків!))) використала літературне але не дуже толерантне слово, за яке мені не складно вибачитись.
    Відчуття помилки живе в електораті ЗЕ на підсвідомому рівні – жоден в ній не зізнається. Жоден. Тому і пишуться такі «пости»: ЛЮДИ НЕ ВИННІ. Не згодна. Це дуже «радянський» (совковий) підхід. Звідки воно вилазить у молодих людей і скільки ще буде вичавлюватися з суспільства цей безвідповідальний патерналізм – от загадка))).
    Насправді мені немає діла до Зеленського – він мені не був цікавим ніколи. Ну, актор без освіти і навичок акторської майстерності, ну, успішний шоумен в очах тих, хто сміявся на концертах і тих, хто дивився телек. Ну, жахлива, РАБСЬКА, назва партії. Ну, злий жарт слави. Перебор в амбіціях. Таке буває. Не цікаво.
    А от ЛЮДИ… Так, це найбільший біль. Хоча і їх можна зрозуміти: телек, ненависть і образа, роздуті в мас-медіа, обіцянки, популізм. «Розшифровувати» це все набридло, чесно кажучи. Тому і лишаються ці три «образливих» слова: «Це зробили ви». І в цих коротких трьох словах – всі умовляння, увесь аналіз, всі статті і репліки, які писали до електорату Зе більш розумні люди, ніж я, ті хто з наукової точки зору попереджали, що буде далі. Тепер лишилося тільки це – три слова. В них все…
    Так, дівчинко, ЦЕ зробила ти. На жаль. І ти це підсвідомо розумієш – адже, як кажуть «Юпітер, ти злишся – а, отже ти не правий!». Варто нарешті взяти відповідальність на себе. Я її беру. За все. Крім того, що відбувається зараз в нашому когнітивному дисонансі. Але і за це готова взяти і робити все, що можу аби виправити хоч щось…
    …І ще – важливіше: саме ти будеш також нести відповідальність за те, якщо після ЗЕ прийде МЕ! Але я точно знаю: ти б цього не хотіла. Так що, не варто ображатися. Варто визнати – і стати ПОРУЧ.

Ірен Роздобудько

• Баян Баян x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

У мене якось не вкладається в голові, що в результаті тих змін, що відбуваються в озброєнні української армії (нова партія Джавелінів, тепер - оці катери в Азовському морі), Зеленський - агент Путіна. Може, хтось із порохоботів пояснить?
    Цього року до Азовського моря запустять суперсучасні катери виробництва США – Depo.ua

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

То есть, страна (за мои налоги, в том числе), платила тебе зарплату давала всяческие плюшки и льготы, чтобы ты "чекало"?И вот, ты "дочекалось", и стало еще воровать помощь волонтеров (и опять-таки купленную в том числе на мои деньги)?А не мудак ли ты, Васян (вопрос риторический).

4. medwedo berlogsoni

І також цікаво почитати про настрої в ВМФ України, слова командуючого флотом.
    Про недобудований крейсер "Україна"
    Командующий ВМСУ: американские фрегаты не нужны, корвет будет достроен, а первый дивизион «Нептуна» ждем в 2021 году | Новости Одессы

Бачення Зеленським майбутнього України на морях, зі слів контр-адмірала Неїжпапи.
    Там же.
    Порохоботи можуть хоч десять картинок перепостити з Перця чи Мурзілки. Це нічого не змінить.

Останнє редагування: 6 лип 2020
  5. MayorMayor

И что, Васян?Тебе десятилетиями страна платила зарплату.Тебе выдали кучу льгот.Ты, набухавшись, размазывал по морде сопли "я захыснык".А как дело до реального пи@дореза- так "ратуйте-допомагайте-воюйте".Вот за кой хер тебе все эти годв платилось?За твои сопли и вопли?

6. MayorMayor

Медведо, а как "запустять"?Будут у кацапов разрешения пройти Керченским проливом выпрашивать?А ну, как кацапы не разрешат?Тогда бубачька "отправит мальчиков на смерть и полон", или утрется и ничего никуда не "запустить"?

7. MayorMayor

А что именно "вызволылы", Васян?Названия этих населенных пунктов будут?Или ты привычно сбрехал?

8. MayorMayor

Про Донбасс "каже", но войска отводит.Медведо, вот нахера бубачька открывает новые КПВВ, причем не там, где настаивала Украина (в Золотом), а там, где добивались сепары (в Счастье)?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мене найбільше кумарить, коли тупорилі вальцманоїди, які не мають жодного відношення до ЗСУ, які не мають жодного відношення до оборони і захисту України, які не знають нічого про ситуацію на сході України, пхають своє свиняче рило в сферу оборони.
    Я їм ставлю "безграмотно" І посилаю на хер. Без коментарів.

• Подобається Подобається x 3
  10. MayorMayor

Но Васян знает все из окопа- и про флот, и про авиацию, и про банки.Васян, ты и в самом деле такой тупой, каким стараешься казаться?

11. medwedo berlogsoni

В продовження теми. Для порохоботів основна тема для обговорення - чому Зеленський не поїхав в Одесу на велосипеді?

Але є і така інформація (в чорноволохів про таке не напишуть, на перші сторінки журналів Перець та Мурзілка - також.
    Зеленский поручил оснастить флот ракетами

12. medwedo berlogsoni

А я їх і перестав читати. Відправив в ігнор. В основному орієнтуюся на реакцію Ланктоші. А реакція така: йде другий рік президентства Зеленського, а мантри порохоботів ті ж самі: сцикло, клоун, велосипед, наркоман, агент Кремля, доларпопіісят, газові собачки тощо.
    Зміниться реакція Ланктоші, тоді загляну більш детально. Хоча інколи, раз на кілька днів відкриваю ігнорованих, коли цікава чиясь реакція, а я не в темі. Але на ту всю дурню витрачаю не більше кількох хвилин. Турецька дорожче.

13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Їм треба, щоб він Рашу кожну мить називав так як вони придумають, а інше не цікавить. Назвав так - ні, треба ось як, значить трусло. Це дешеві школотські ігри. Хай бавляться.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. Good man

Good man Обычный человек

Напомни, пожалуйста, ты это сделал в 17-ый раз или в 18-ый?

15. Ірина Роздобутько

…одна дуже хороша, тонка, творча і інтелігентна людина, котру давно я не бачила на ФБ (думала, що вона мене видалила з друзів), несподівано обізвалась великою реплікою, котра потягла за собою дуже багато коментарів (певно, наболіло в усіх), оскільки тема дійсно, важлива. А, отже, без імен і образ – хочу відповісти тут…
    Головний посил репліки такий: чому ображають електорат Зеленського, чому весь час він, цей електорат, чує – «ВИ це зробили разом», або «Що ж ВИ наробили?», або ще щось більш образливе. І мессидж: люди не винні, не треба звалювати на них провину за нинішню ситуацію. ЛЮДИ НЕ ВИННІ. Тобто, ті, хто зробив для країні те, що відбувається зараз, виявляється, ніяк не залежить від їхньої особистої «галочки» в виборчому бюлетені. Ну, і знову – «недореформовані суди», «ліпецька фабрика» - все, що давним-давно в зубах нав‘язло і застрягло у простих людей на рівні рефлексів. Все те, що МИ РАЗОМ обов‘язково б «дотисли», якби не вбивчий для країни вибір «більшості» і РАЗОМ виправили – був би час, адже перші 5 років вся увага, всі сили були кинуті на збереження території, на опір окупантам, на волонтерство…
    Так от. Якби це писала людина неосвічена, не тонка, не «з одного тіста» -- я б змовчала. Я давно вже нікого не ображаю, так як це було в перший день після виборів, коли дійсно (але – без матюків!))) використала літературне але не дуже толерантне слово, за яке мені не складно вибачитись.
    Відчуття помилки живе в електораті ЗЕ на підсвідомому рівні – жоден в ній не зізнається. Жоден. Тому і пишуться такі «пости»: ЛЮДИ НЕ ВИННІ. Не згодна. Це дуже «радянський» (совковий) підхід. Звідки воно вилазить у молодих людей і скільки ще буде вичавлюватися з суспільства цей безвідповідальний патерналізм – от загадка))).
    Насправді мені немає діла до Зеленського – він мені не був цікавим ніколи. Ну, актор без освіти і навичок акторської майстерності, ну, успішний шоумен в очах тих, хто сміявся на концертах і тих, хто дивився телек. Ну, жахлива, РАБСЬКА, назва партії. Ну, злий жарт слави. Перебор в амбіціях. Таке буває. Не цікаво.
    А от ЛЮДИ… Так, це найбільший біль. Хоча і їх можна зрозуміти: телек, ненависть і образа, роздуті в мас-медіа, обіцянки, популізм. «Розшифровувати» це все набридло, чесно кажучи. Тому і лишаються ці три «образливих» слова: «Це зробили ви». І в цих коротких трьох словах – всі умовляння, увесь аналіз, всі статті і репліки, які писали до електорату Зе більш розумні люди, ніж я, ті хто з наукової точки зору попереджали, що буде далі. Тепер лишилося тільки це – три слова. В них все…
    Так, дівчинко, ЦЕ зробила ти. На жаль. І ти це підсвідомо розумієш – адже, як кажуть «Юпітер, ти злишся – а, отже ти не правий!». Варто нарешті взяти відповідальність на себе. Я її беру. За все. Крім того, що відбувається зараз в нашому когнітивному дисонансі. Але і за це готова взяти і робити все, що можу аби виправити хоч щось…
    …І ще – важливіше: саме ти будеш також нести відповідальність за те, якщо після ЗЕ прийде МЕ! Але я точно знаю: ти б цього не хотіла. Так що, не варто ображатися. Варто визнати – і стати ПОРУЧ.

16. MayorMayor

• Безграмотно Безграмотно x 1
  17. MayorMayor

Непрофесійні дії влади, а також низка сезонних факторів призвели до глибоких кризових явищ в електроенергетичному комплексі. До катастрофічних наслідків у галузі привели, зокрема, рішення про імпорт електроенергії та вугілля з Росії, дискримінація теплової генерації, намагання адміністративно занижувати ціну на ринку, корупція в державній компанії «Центренерго» та формування величезних боргів, скасування дії формули «Ротердам+».
    Федерація роботодавців паливно-енергетичного комплексу України

18. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

:fu::fu::fu::fu::fu::fu::fu:
    Незабаром до пологового завезуть тебе)

19. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Мені цей хлопець подобається), дай Бог йому ще пару років здоров'я до останніх днів.
    Чим швидше він втопить все, тим скоріше прийде час розплати нерозумних за все, що вони творять.
    Залишається тільки довіритися небу і не переживати за майбутнє, за гроші та матеріальне, бо буде нове життя...
    Але, ще багато цікавого прийдеться витерпіти тим, хто хоче жити по справжньому, як людина, що пізнала божественну істину) .
    А на того, хто не здатний до прощення і навмисно робить всім погано, чекає захоплева вічна подорож розваг у пеклі(

20. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Коммунарец, шо з Вами сі стрєсло?
    Де ділася Ваша святість і ті ідеї, котрі Ви проповідували досі? ;)
    Вас також обнулили, чи шо? о_О

:)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)