Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Такий же примітивізм, як кричать ватніки, що австрійський генштаб і США проти РаССєюшки настроїли, а російські злодіяння ніхто не бачив? Так і погані діла Порошенка без телевізора не знали і не бачили?
    Нічим не приваблюють "Свати" і майже не дивився. Не вважаю єдиноправильною кандидатурою Зеленського і на 100% його кращим попередників, в тому числі, кращим за Порошенка.
    Але, будьте реалістами, перевиборів як боксерський матч-реванш не буде, будуть офіційні перевибори - будуть нові кандидатури, на старих світ клином не зійшовся.
    Хто не ідеальний, то чому порошенківські лизоблюди стають у позу, при найменшій справедливій критиці Порошенка?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

ваше обличчя на аватарці говорить про ваш недорозвиток, як виду.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

І з 95 кварталу.
    Ми знаємо цю людину.

4. Lanktocha

Не будемо вдаватися до такого примітивізму, як КоронаПРІУС, у мене побачив зелений фон і зробив висновок, що я за Зеленського, до відома, ігрові столи бувають на вишневому, блакитному, бежевому фоні, а раз чудо в пірях на червоному фоні, то Пріус - комуняга?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

про що і мова.

6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

С юридической подойдет?
    Президент не вважає, що зараз треба стримувати курс гривні
    Президент не вважає, що зараз треба стримувати курс гривні

7. Dred

Dred Well-Known Member

Clipboard02.jpg

• Смішно Смішно x 1
  8. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

І наскільки ці діла погані? Я колись писав що Порошенко боженька? Я чудово розумію що ідеалу не існує. Бо я інтелектуальний порохобот, а ні в якому разі не слабкорозвинений зебуїн. І якшо з"явиться політик, який буде взмозі виконувати обов"язки президента і головнокомандуючого країни, що знаходиться в стані війни, я за нього з задоволенням проголосую.
    Не треба виправдань. Не цікаво.
    Я про це писав вище.
    А досрокові вибори можливі: Овоч теж не досидів до кінця.
    Взагалі, це зебуїни шизують від критики їхньої бубочки та одразу переходять на особистості.
    І ще у цієї потворної публіки є національна ідея: "еслі порохоботи бєсяться, значіт всьо дєлаєтся правільно". Як Вам така національна ідея? Чи не говорить вона про те, що зебуїни є зрадниками та мерзотними потворами?

9. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  10. hrim

hrim Well-Known Member

Це закономірно, @Lanktocha не зміг назвати російський державний тероризм - російським державним тероризмом.
    Міжнародний тероризм

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  11. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Повністю згодна. В мене до наших порохоботів відношення відверто кажучи вже як до домашнього зоопарку: як би вони не мекали-бекали, лаялись, гарчали, скавчали, нявкали, кукурікали - вони для мене не більше як в хазяйстві козел, собака, кішка, хомячок, канарейка, а пріус - це взагалі безмозглий равлик в баночці).
    Не бачити того, що Порошенко і його команда - вони цілком собі радикальні старі кадри, готові на смертний бій в боротьбі за "свої' суди", "свою" прокуратуру і т.і. Декоративні зміни, брехня на кожному кроці, жадоба влади і нічого більше.
    Як покаже себе команда Зеленського - покритикуємо через 4 роки.
    Коли прийшов його перший уряд?
    Восени?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Кажуть ( каже Сергій Лещенко, посилаючись на поінформовані джерела), що на посаду голови Нацбанку Зеленський пропонуватиме Кирила Шевченка. Шевченко Кирило Євгенович — Вікіпедія

Має освіту економіста, молодий, все життя пропрацював в банківській сфері, має величезний досвід.

Втім, поживемо - побачимо.

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

До речі, про Кирила Шевченка. Зі слів Лещенка, Шевченко першим почав серйозно виконувати кредитування малих підприємств згідно з програмою 5-7-9 Зеленського. Він видавав кредити під відсоток, нижчий ніж облікова ставка Нацбанку. Тобто, реальними діями рятував економіку України, що опинилася в кризовому стані внаслідок епідемії коронавірусу.

Ось тут Кирило Шевченко: ми повинні запропонувати бізнесу взаємовигідне рішення
    велике інтерв"ю з Кирилом Шевченком.
    Розібратися, про що він говорить, значно важче, ніж перепостити дурну карикатуру з обкладинки "Перця". Ги-ги, га-га - великого розуму не треба.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. Dred

Dred Well-Known Member

15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Господи, нащо вони рекламують збитого льотчика? хай би брали його оточення ха зябри, а ті давали публічні покази на босса.

16. Lanktocha

Вдома під ліжком російських терористів немає?
    Говорив вже не раз, не дійшло, повторю. Хто знає, що буде через 4 роки? Вже була лідером з високим рейтингом Тимошенко, вище 8 - 9% рейтинг у неї не буде, зараз всякі Лесики-Телесики кричать про 20% рейтингу ЗаЖидя, скоро справедливо перетвориться у політичний секонд-хенд як і Вітренко і комуняги. Років 3 тому Зеленський на щось претендував і передбачав хтось йому високі посади? Появився і несподівано зламав схеми, прогнозований ІІ тур і срач ботів Тимошенко/Порошенко чи кучмівський сценарій і реально "більше зло" Бойко. Не живіть минулим, дуже ймовірна поява нового лідера.

• Подобається Подобається x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бідний Джіпсі. Знову накупить валюти і знову його надурять. Доля...

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

А що робити, коли діючий лютчик крім грати на піаніно пісюном, нічого не вміє?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як Гончарук?:)))

20. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Джіпсі бідний??? о_О:scratch_one-s_head:

@Мих, а що таке, по Вашому, "бідний"?
    А що таке, по Вашому, "багатий"?
    @Мих, а сам Ви бідний чи багатий?

зі

до речі, про валюту
    В моєму паляруші дуже віддавна лежить американська грошинка. Вона знакова;

Аж стрьомно сказати, по якому курсу вона в купці з іншими їхніми президентами потрапила до мене)
    [​IMG][​IMG]

Останнє редагування: 5 лип 2020
    • Смішно Смішно x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)