Зеленський і КО - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 15 лип 2019.

Статус теми:
Закрита.
  1. Good man

Good man Обычный человек

Отличный стих.:good: Не желаешь ткнуть им себе и остальным членам фракции Зеленского на форуме?

• Смішно Смішно x 1
  2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Потому что так жить нельзя. Эти проффесионалы за год угандонили всё. Экономику, энергетику, внешнюю политику, с повестки дня исчез полностью Крым, а в армии снова появилось надлишкове майно и люди.

И мне уже не страшно. Честно. И уже даже не обидно за то, что год до выборов мы криком орали, что всё будет именно так, а нам смеялись в лицо всякие хитровыебаные Ивановы и крутые бизнесмены Соколовские. Я просто хочу, чтоб они наконец-то круто обосрались, а потом выздоровели. Приобрели иммунитет к популизму. Чтоб каждый следующий кандидат без опыта управления, без какого-либо приличного образования, без малейшего представления о том, как все работает и почему нехер лезть руками в туда, где ты дупля не отбиваешь, вызывал сразу стойкое отторжение.

И когда с классически зеленых мамочек «сняли выплоту», я, признаться, немного рада.

Им тоже надо переболеть и выздороветь. Или умереть, если не сумеют выжить. Мамочки отнесут детёныша в ясли и пойдут на работу. Если найдут работу и если на работе захотят взять женщину с младенцем, который в яслях и садике будет болеть по началу 3 недели из 4-х.

А у их папочек тоже не будет работы, потому что люди нужны тогда, когда экономика развивается, а не бьётся в агонии. И папочки начнут бухать, я хорошо помню сколько нормальных мужиков поспивалось в 90-е от безысходности. Папочкам тоже надо научиться понимать, когда папочку предвыборные бил-борды наёбуют и что невозможно прекратить войну, посадив Порошенко.

Так что я удивительно спокойна. Чего и вам советую. Когда закончится этот пиздец и от страны останутся руины, мы придём на попелище, посадим там огірочки. И будем заново строить себе Украину. Только уже с предохранителями.
    А еще надо ружжо купить, без него никак. Обратный отсчет пошел.

Таня Адамс

• Безграмотно Безграмотно x 2
  3. Good man

Good man Обычный человек

Отличная новость для нашей фракции Зеленского на форуме. Я им предлагал заранее сказать, после чего они будут считать Зеленского предателем, но в итоге никакого ответа от них мне было. И это самое ужасное - у сторонников Зеленского нет никаких красных линий, они сами не знают к чему они хотят прийти.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  4. - А як вони планують протиснути емісію, адже це одразу вдарить по курсу, а з ним - по підтримці населення? - питає мій товариш.
    - Як-як, - відповідаю. - Так само, як це зробив Янукович, коли МВФ його послав - продаючи ЗВР.
    Виважена, обережна політика Нацбанку Смолія призвела до їх рекордного за останні роки зростання. От їх і будуть викидати на ринок, штучно стримуючи ріст долара при емісії гривні.
    Щоправда, ресурс цей далеко не безмежний, враховуючи рівень наших боргових зобов‘язань минулих років (від того ж Януковича) і постійну потребу в валюті для їх обслуговування. Крім того, у його ОПГ було ще одне джерело продовження агонії - внутрішні запозичення (ОВДП) у валюті, куди вони вкладали частину вкрадених із бюджету грошей (до речі, ми ще досі платимо по цих зобов‘язаннях-К.В.) У зеленої влади такого ресурсу немає, адже величезний (і ніким по-справжньому не оцінений) прорив у боротьбі з корупцією, зроблений постмайданною владою, в рази зменшив «дивіденди» від політичного лідерства і зеленим поки що не вдається це змінити (крім окремих галузей, відданих на розграбування Коломойському).
    Гірше того, інвестори в ОВДП періоду Зеленського вкладалися не у валютні, а в гривневі облігації (саме завдяки авторитету Смолія і Маркарової у міжнародних фінансових колах), а тепер, маючи реальну загрозу девальвації гривні, вони з ринку побіжать. А з ними й заведена в країну валюта.
    Якщо коротко: часовий ресурс, котрий зелена влада може собі купити емісією гривні і продажем ЗВР, дуже обмежений і вимірюється місяцями. Після цього почнеться тотальний обвал державних фінансів і майбутньому Яценюку (чи й тому ж самому) знову доведеться починати відбудову економіки з сотні тисяч гривень на рахунках казначейства (замість десятків мільярдів, котрі Гройсман передав Гончаруку).
    Питання лише в тому, погодиться МВФ знову нас витягувати - чи пошле чимдалі, як невиправних брехунів і дебілів
    Карл Волох

5. FB_IMG_1593855904842.jpg

• Подобається Подобається x 1
  6. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Є.
    Ви хворі?
    Триндять на форумі, вилизуючі кловунячу дупу та генеруючі потік лайна іхамства в бік тих, хто має іншу думку.

7. Dred

Dred Well-Known Member

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лактоша, кожен другий твій пост має слово з коренем порох, або порош.

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Blaberus

Ну так хто тут фанат Зеленського і як проявляє лизоблюдство?
    Тупі непідтверджені фантазії - в сторону. Тільки факти!

Голова НБУ, який нікого не влаштовує, це може бути Арбузов-2.

10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не знав. Як відповідати з цитуванням тим, у кого, що не пост, який тепер поганий Зеленський і яким ідеальним був Порошенко?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не придумуй фантазій про ідеального Порошенка. Ніхто не казав, що він ідеальний.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Безграмотно Безграмотно x 2
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

маєш факти:

Хочу нагадати, що Смолій в 2019 р був визнаний найкращим банкіром Центральної та Східної Європи
    Нагороджували його у Вашингтоні
    Тільки нам він непідходящий

• Подобається Подобається x 1
  15. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Порошенко зрадник, брехун, ханжа і злодій :bad:

Фтопку поца!

)))

Д2
    Gyppsy,

16. Blaberus

Дайте вгадаю: це Вам по телевізору розповіли?
    Там ще й "Сватів" крутять.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Blaberus

Зебуїни-слабкі та жалюгідні істоти. Бздять почути голос правди. Недивно, що вони обрали саме такого сцикла як вони.

18. Dred

Dred Well-Known Member

19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

До тих пір, поки не призначать нового голову Нацбанку, і цей голова не пропрацює хоча б кілька місяців, і не буде видно результати того, що змінився голова Нацбанку, все інше - пуста болтологія. Тим більше - таких "фахівців" в області фінансів та макроекономіки, як ми тут усі.
    Я почув у мережі, що Смолій продовжував діяти в тому ж ключі, що і Гонтарєва (я не думаю, що Порошенко був настільки дурний, що запропонував наступником Гонтарєвої таку людину, яка почала б все виводити на чисту воду).
    Робити прогнози - невдячна справа. Заглядаю заради інтересу на сайт з котировкою нафти. Там - посилання на прогнози фахівців.

Один прогнозував, що нафта Брент ніколи не підніметься в ціні вище 40 доларів. Ціна піднялася вище 40 через два чи три дні і тримаєтся на рівні 41-43 уже місяць чи й більше.

Тобто, в прогнозах помилився фахівець, робота якого полягає в тому, щоб давати прогнози, а у нас тут всякі бляберуси, хомчини, михи та майори уже все знають наперед.

Я, наприклад, не стверджую категорично, що буде краще для української економіки, хоча - цілком можливо. Як існувала дуже висока ймовірність того, що економіка зазнала б краху, якби все відбувалося в тому ж дусі. Ситуація помінялася, тому мають шукатися і застосовуватися нові підходи. Причому - оперативно. Застосували, зрозуміли, де щось не так, проаналізували причини, застосували інший підхід.

Мені оте "хай буде так, як було" нагадує поведінку того, хто завжди на Різдво ходив на лижах кругом хати. В цьому році сніг не випав, а він все одно навкруги хати на лижах ходить. Бо так було і торік, і позаторік, і взагалі - останні сто років.

Подивимося на кар"єру Смолія
    Смолій Яків Васильович — Вікіпедія

Математик, програміст, не має економічної освіти. Все життя писав програми, може, і непогані, на Фортрані чи Паскалі.
    З шостого по чотирнадцятий рік уже ходив у начальниках. Наглядав.

Чого його Гонтарєва та Порошенко навчили за останні кілька років, те він і знав.
    Обличчя у нього також може свідчити, що чарчину любить хряпнути. Хоча, можливо, я і помиляюся. Це можуть сказати фахівці по алкоголіках, як, наприклад, Гудман, Пріус чи Мих.
    Можливо, у нього проблема з нирками, а зараз на чолі Нацбанку має стояти енергійна, фізично здорова людина з економічною освітою.

Я за фахом сам математик-програміст (@Gyppsy - не смійтеся), тому можу дати більш-менш об"єктивну оцінку колезі.
    Що він написав, як програміст? "Історія умалчіваєт."

• Смішно Смішно x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

не тільки. Це рівень ватника.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)